2016 la CGS: emoții, aventuri și prieteni

Un alt an minunat se apropie de final și am adunat atât de multe amintiri frumoase, pe care dorim să le strângem la un loc, la fel ca într-un album cu fotografii. Blogul nostru este modalitatea noastră de a ține legătura cu voi, de a vă pune la curent cu ce se întâmplă în CGS România și, totodată, pentru noi este un jurnal în care notăm toate întâmplările importante.

Astfel, facem o retrospectivă a anului 2016 și punem laolaltă cele mai importante momente din ultimele 12 luni.

Am început anul participând la cea de-a patra ediție Winter Corporate Games, de la care ne-am întors cu două trofee și patru medalii. Echipa noastră a fost compusă din 180 de participanți, care au concurat la toate cele 10 discipline sportive din cadrul competiției.

wcg-partie-1600x707

La începutul primăverii, am inaugurat cel de-al șaselea sediu CGS, la Miercurea Ciuc. Aici am întâlnit oameni minunați, o echipă unită și performantă și putem spune că am câștigat noi prieteni! 🙂 Chiar dacă la început au avut emoții, noii colegi au preluat cu succes proaspetele provocări, au evoluat frumos, iar rezultatele lor sunt remarcabile.

În aprilie, ne-am implicat într-un proiect ecologic, cu gândul la viitorul nostru și la mediul în care trăim. Astfel, angajații CGS România au avut posibilitatea de a se implica activ în campania “Pădurea electrică“. Au fost amenajate “colțuri verzi” în toate centrele CGS din țară, unde fiecare poate aduce, spre a fi reciclate, echipamentele electrice și electronice uzate sau defecte: baterii, telefoane, aparate de uz casnic, jucării etc.

padurea-electrica

Printre proiecte și competiții, colegii noștri s-au și distrat împreună, dezlegând mistere și evadând din camere ferecate, jucându-se de-a Sherlock Holmes la Escape Rooms. “A fost o experiență unică, plină de suspans”, au spus colegii noștri, o aventură ce le-a dat posibilitatea de a-și descoperi talente nebănuite, precum agilitatea cu care se pot descurca în situații-limită, spiritul de echipă și rapiditatea cu care reușesc să descopere indiciile care să-i ducă la rezultatul final: evadarea! 🙂

cgs-escape-room-buc

Începutul verii ne-a găsit din nou la Summer Corporate Games, cea mai mare competiție sportivă a anului, la care am participat în număr impresionant. Echipa noastră a câștigat două trofee și nouă medalii, dintre care patru au fost de aur! Aceste rezultate extraordinare au depășit toate așteptările și suntem foarte mândri că, pentru al treilea an consecutiv, CGS România a primit cea mai prestigioasă distincție a competiției, trofeul Sport For Life, care se acordă companiei care recunoaște importanța sportului prin înregistrarea celui mare număr de participanți, în cazul nostru 156 de sportivi.

13528811_1117094721667731_9223232601191554495_n

Vara lui 2016 a fost plină de evenimente interesante. Astfel, în lunile iulie și august am continuat campania Clubul Pantalonilor Scurți, prin care, în fiecare vineri, am putut adopta o vestimentație lejeră la birou. De asemenea, nu am stat doar la serviciu, ci am participat și la concertele și festivalurile ce au avut loc în București, dar și în Brașov. I-am văzut și ascultat pe cei de la Scorpions, Carla’s Dreams, Rihanna, Steve Aoki și SIA în cadrul The Event 2016, Muse și Iron Maiden în cadrul festivalului Rock The City, am fost la Summer Well, dar și la Rockstadt la Cetatea Râșnov! Nu am ratat nici concertul lui Goran Bregovic sau meciul de fotbal România-Polonia.

concerte

În luna august au fost desemnați câștigătorii BRV Champions League, un eveniment în premieră, care a pus împreună distracția cu jobul, prietenii cu colegii de muncă și câștigul personal cu lucrul în echipă. A fost un campionat de elită, care ne-a dat ocazia să conștientizăm, prin prisma rezultatelor, cât de mult a evoluat fiecare dintre noi în ultimul an, fapt ce ne-a adus o mare satisfacție, prin nivelul ridicat al ambiției și al dedicării tuturor.

unnamed

La începutul lunii septembrie, am participat din nou la acțiunea caritabilă Cursa de Rățuște. A fost cea mai amuzantă cursă a anului, în urma căreia s-au achiziționat proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici, oferindu-le astfel șansa de a se bucura de sunete și de a duce o viață normală. Anul acesta, pentru fiecare rățușcă adoptată și înscrisă în competiție de colegii noștri, CGS România a donat încă una, dublând astfel suma de bani pentru copii.

image_00004

Și în acest an ne-am alăturat din nou unei cauze pe care o sprijinim deja de mai mulți ani, Hospice Casa Speranței, o organizație de caritate ce oferă servicii specializate de îngrijire pentru bolnavii incurabili aflați în stadii avansate. Un grup de colegi de-ai noștri, din țară și din străinătate, au petrecut o zi la centrul din București, ajutând la curățarea și îngrijirea grădinii și desfășurând activități cu pacienții și personalul de la centru. Rezultatul a fost minunat, atât colegii noștri, cât și pacienții s-au bucurat nespus de mult de timpul pe care l-au petrecut împreună.

colaj-us

Deja știți cât de mult apreciem sportul și performanța și, din acest motiv, anul acesta am decis să susținem echipa de hochei pe gheață Corona Brașov Wolves pe durata întregului sezon competițional. Suntem alături de campionii noștri!

corona

Octombrie 2016 a fost dedicat super-eroilor noștri, colegii de la Customer Service. Am sărbătorit Customer Service Week în toate cele șase centre din țară și a fost senzațional! Ne bucurăm că, de data aceasta, evenimentul s-a desfășurat și la nivel global, în sediile CGS din SUA, România, Israel și Chile. În centrele din România a fost mare sărbătoare, o săptămână plină de culoare, voie bună și creativitate, iar fiecărei zile i s-a dedicat o anumită temă: Hollywood glamour, super-eroi, amintiri din prima zi de școală și idei de petrecere a timpului în weekend.

customer-service-week-cgs

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, caravana An Open Mind Is Never Blind, a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție. Multiplul campion nevăzător la șah, Dacian Pribeanu, a fost alături de noi și de această dată. Evenimentul, care s-a desfășurat pe parcusul mai multor zile, prin jocuri simultane de șah disputate între Dacian și colegii noștri la București, Brașov și Sibiu, a debutat cu o partidă inedită. Dacian a jucat cu trei colegi de-ai noștri o partidă “pe nevăzute”, adică cei trei au fost legați la ochi pe întreaga durată a întrecerii. A fost o experiență extraordinară și unică!

winners

De Halloween, ne-am mascat și ne-am costumat, ne-am decorat birourile și am speriat spiritele rele. Ne-am pozat la cabinele foto care au fost disponibile în toate centrele CGS din țară și am rămas cu multe amintiri frumoase.

sibiu

Ca în fiecare an, în luna noiembrie sărbătorim aniversarea CGS România. Anul acesta am împlinit 14 ani, pe care i-am sărbătorit împreună cu toți colegii, în toate cele șase centre din țară. O Caravană cu Bunătăți a străbătut țara în lung și în lat, timp de șase zile, livrând popcorn, sucuri, vată pe băț și multă voie bună. 🙂

macheta-bucuresti

Nu în ultimul rând, în acest an am fost răsplătiți și cu numeroase distincții. Computer Generated Solutions (CGS) a fost inclus pe lista celor mai buni furnizori de servicii externalizate din lume, “2016 Global Outsourcing 100”, de către Asociația Internațională a Profesioniștilor în Externalizare. De asemenea, în cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence, am fost recompensați cu premiul special al juriului pentru evoluția și parcursul companiei, pentru inițiativa de a deschide noi centre în zone ale țării unde alte companii nu au îndrăznit să investească. Ne mândrim și cu faptul că munca noastră este răsplătită atât prin aprecierea clienților noștri, cât și prin recunoaștere publică și că ne aflăm din nou pe Locul I în Top Afaceri România!

Iată, așadar, câte lucruri minunate am avut de povestit despre 2016, un an plin de realizări și momente frumoase, în care am câștigat noi prieteni, în care am descoperit noi talente și i-am premiat pe cei mai buni, în care i-am sprijinit pe noii colegi și le-am fost recunoscători celor mai vechi.

Vă mulțumim tuturor!

#CGS DreamTeam #FriendsWorkingTogether #CGS2016