Dăm startul la distracție contribuind la o cauză nobilă

Vara s-a terminat, dar noi ne distrăm în continuare. Ne place să ne implicăm în cât mai multe activități în afara biroului și, de data aceasta, vă chemăm la înot! De fapt, nu pe voi, ci pe reprezentanții voștri – vă amintiți de rățuștele simpatice de anul trecut? S-au întors la București și vor să le adoptăm și să le ajutăm să înoate pentru o cauză nobilă!

În urma Cursei de Răţuşte „Rotaract Triumph” din 2015, am reuşit să contribuim la ajutarea a 5 copii hipoacuzici cu proteze auditive performante şi să le oferim o nouă şansă. Astfel, susținem Cursa de Răţuşte „Rotaract Triumph” şi în 2016, pentru ca împreună cu voi să reuşim să mai ajutăm şi alţi copii 🙂

Responsabilitatea socială reprezintă un pilon important în dezvoltarea companiei noastre, iar CGS România încearcă, la fel ca de fiecare dată, să se alăture comunității în care activează prin susținerea de inițiative și proiecte care pot crește și îmbunătăți viața oamenilor cu care interacționează. În 10 septembrie vom participa în calitate de sponsor la Cursa de Rățuște organizată de Rotaract Triumph. Va fi cea mai amuzantă întrecere a anului, în urma careia se vor achiziționa proteze auditive pentru copiii hipoacuzici, care încă mai au șansa de a se bucura de sunete, de a se integra în societate și de a avea o viață normală.

Vrei să participi la Cursa de Rățuște? Iată ce trebuie să faci: intră pe www.cursaderatuste.ro și adoptă o rățușcă (sau mai multe) contra sumei simbolice de 10 lei. Colegii noștri au început deja să adopte și o poți face și tu! Dacă ești colegul nostru, pentru fiecare rățușcă pe care tu o adopți noi vom adopta încă una. Astfel, ne dublăm șansele de câștig la cursă și adunăm mai mulți bani pentru copii. Verifică-ți mailul pentru a afla cum poți face asta! Și asta nu e tot, rățuștele câștigătoare vor primi o mulțime de premii din partea sponsorilor!

Sâmbătă, 10 septembrie, ne adunăm cu toții să facem galerie rățuștelor. Te așteptăm la ora 13:00, pe Podul Hașdeu din dreptul Parcului Izvor să le vezi și pe cele 50 de rățuște gigant ale sponsorilor, care vor preceda marea cursă.

Cursa de anul trecut a fost memorabilă și abia așteptăm să participăm în număr cât mai mare și la cea de anul acesta! Aici poți vedea imagini și rezultatele Cursei de Rățuște din 2015: https://rotaracttriumph.ro/2274-de-ratuste-de-plastic-au-concurat-pentru-a-schimba-viata-a-cinci-copii/.

Dacă vrei să te distrezi și totodată să contribui la fericirea unui copil, adoptă o rățușcă pe www.cursaderatuste.ro până pe 4 septembrie 2016. Spune-le și prietenilor tăi și haideți să ne distrăm împreună ajutând!

We play together, we win together, we give together! 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *