CGS Fun after work: Muzică, dans și voie bună cu Goran Bregovic și Wedding and Funeral Orchestra

Nici toamna asta nu stăm prea mult acasă pentru că în București se vor petrece evenimente memorabile, iar noi vom fi acolo!

Săptămâna aceasta am organizat un concurs intern și am oferit ca premiu 10 bilete la concertul lui Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra. Condiția de înscriere la concurs a fost ca participanții să-și imagineze ce i-ar spune spune lui Goran Bregovic despre CGS România, dacă ar avea ocazia să stea de vorbă cu el.

Colegii noștri n-au stat prea mult pe gânduri și mail-urile au început să curgă, cu propuneri care mai de care mai interesante. Iată care au fost răspunsurile celor 10 câștigători, pe care i-am desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul random.org:

Andrei Nistor:

“Lui Goran i-aș spune că, datorita CGS România, am reușit să ajung să dau noroc cu el și să stăm la un pahar. I-aș mai spune că oamenii de aici sunt foarte de gașcă și am aprecia mult dacă ar veni în vizită la noi, să ne cânte în garaj. Dacă avem o zi stresantă, aceasta este trupa care trebuie să răsune pe fundalul apelurilor și zgomotului făcut de taste și click-uri. Ar fi plăcut să putem să cântăm și noi cu Goran în pauză, pe acordurile melodiilor sale de succes.”

Edvard Maximilian Szabo:

“Lui Goran Bregovic i-aș povesti despre modul în care CGS se aseamănă cu muzica lui: un ambient plăcut, multiculturalitate, înțelegere și o stare de bine.”

Adelin Ionuț Maghiar:

“Dacă aș avea acest noroc, cel de a avea ocazia să vorbesc personal cu Dl Bregovic și ar fi să-i povestesc despre CGS România, i-aș spune că este pur și simplu un loc în care poți să evoluezi atât pe plan profesional, cât și personal. I-aș spune că CGS îți oferă un serviciu stabil, în care poți să îți găsești și prieteni, și colegi, cu care vei avea interacțiuni din care poți învăța. De asemenea, poți învăța procese și sisteme care te pot ajuta pe viitor. I-aș spune că la CGS România te vei simți respectat, apreciat și vei avea multe oportunități de a promova pe diferite ramuri sau proiecte.”

Cristina Roman:

“Dacă aș avea ocazia să-l întâlnesc, i-aș menționa că, datorită CGS România, am oportunitatea de a-l vedea într-un concert live și că voi rămâne cu o amintire ce va dura toată viața.”

Dan Macovei:

“I-aș spune, în primul rând, că la nunta mea s-au pus melodii consacrate de-ale lui. I-aș mai spune că CGS România este o  companie în care avem șanse să găsim pe cineva care să vorbească cu el în limba lui, datorită multitudinii de angajați și limbi vorbite și că, prin intermediul firmei, am reușit să îl văd în persoană.”

Cezar Andrei Vilea:

“Lui Goran Bregovic i-aș povesti despre experiența și cunoștințele românilor în domeniul IT și, implicit, despre recunoașterea și admirația pe care managementul CGS le are pentru noi.”

Andrei Petre:

“I-aș povesti lui Goran că lucrez în cel mai frumos working place. CGS România este o companie serioasă și care, spre surprinderea multora, promovează tineretul și nu cere experiență. Din punctul meu de vedere, a lucra aici este perfect pentru un prim job, iar salariul este foarte atractiv.”

Ștefan Preoteasa:

“La CGS România te distrezi (aproape) la fel de mult ca la un concert Goran Bregovic! :-)”

Filip Teaca:

“Salut, Goran! Ai nevoie de un call center support pentru toți fanii care te sună noaptea și despre care, probabil, soția ta nu știe nimic. Folosește serviciile CGS. We cover people.”

Răzvan  Bleamba:

“În situația în care l-aș întâlni pe Goran Bregovic, i-aș spune despre CGS că suntem o companie de aplicații de afaceri, de învățare la nivel de întreprindere și servicii de outsourcing, care sprijină activitățile comerciale fundamentale ale clienților.”

Ați văzut, așadar, cât de inventivi și originali sunt colegii noștri! Le dorim distracție plăcută la concert și… să-și exerseze discursul, poate chiar vor avea norocul să schimbe câteva vorbe cu Goran!

#CGSfun #partylikearockstar

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *