Customer Service Week: O săptămână a eroilor!

Ediția din acest an a Customer Service Week a fost un mare succes. Ne bucurăm că, de data aceasta, evenimentul s-a sărbătorit la nivel global, în sediile CGS din SUA, România, Israel și Chile. Am dorit să scoatem în evidență și să răsplătim munca colegilor noștri, care zi de zi se confruntă cu diverse situații, unele mai comice, altele mai complicate. Fiecare țară și-a nominalizat cei mai buni angajați la cinci categorii și, în plus, s-au mai acordat două premii pentru cel mai amuzant call și respectiv cel mai dificil call.

Iată care sunt câștigătorii CGS România și poveștile lor din timpul call-urilor:

Going The Extra Mile Award

Szabolcs Pavel: Este foarte muncitor. De 7 ani lucrează alături de noi și de trei ani este Project Manager în centrul din Sibiu. Este mereu disponibil la telefon, pe chat sau email, este foarte energic și implicat pe tot parcursul zilei. Ne menține activi și focusați pe targeturi.

Good Listener Award

Sebastian Manu: Este o persoană extraordinară, mereu disponibil să ajute și să asculte. Întotdeauna este acolo unde e nevoie de el, ajută mereu, are tot timpul o vorbă bună sau un sfat. Este un prieten adevărat, o persoană specială și coach.

Excellence In Humor And Entertainment Award

Cristian Badi: Este un munte de bucurie! Mereu reușește să transforme orice situație dificilă într-una amuzantă și, cel mai important, nu se ia niciodată în serios, ceea ce ne face și pe noi să fim la fel!

The Best Phone Voice Award

Iulian Constantin: Lucrează cu clienți italieni și are întotdeauna un ton cald și amabil. Clienții sunt încântați să stea de vorbă cu el de fiecare dată și el le sare mereu în ajutor cu bucurie.

Calm In The Eye Of The Storm Award

Ionela Sisiac: La început a fost customer service representative într-una dintre echipele CGS, iar acum are propira echipă J. Nu am văzut-o niciodată nervoasă, supărată sau iritată. Este foarte calmă și răbdătoare. Este mereu cu zâmbetul pe buze, are o voce caldă și își păstrează calmul indiferent de situație.

Strangest or Funniest call/caller

George Rafael Apafi: Ha ha, îmi este greu să aleg un singur call. Îmi amintesc că, odată, unul dintre clienți m-a întrebat “De unde ești, Rafael?”. I-am spus că mă aflu în Europa de Est, chiar în inima Munților Carpați, la 40 de kilometri distanță de Castelul lui Dracula. Clientul a făcut o glumă despre Dracula și după aceea a devenit foarte serios, m-a rugat să aștept o secundă și s-a dus în bucătărie să ia usturoi (arma împotriva vampirilor). Situația a fost amunzantă și ciudată în același timp, pentru că a râs, dar apoi a devenit foarte serios la faza cu usturoiul.

Worst/hardest call/caller

Dan Rat: Mi-a trebuit o oră doar ca să încep discuția cu acest client. Era o persoană în vârstă și nu știa nimic despre calculatoare. Am reușit să-mi păstrez calmul de-a lungul conversației pentru că mi-am imaginat ce înseamnă să fii așa bătrân și să ai nevoie de asistență într-o problemă. Mi-am imaginat și aproape am simțit cât de greu și frustant a fost pentru el. Și, bineînțeles, este de datoria mea să ajut clientul cu tot ce îmi stă în putință.

În centrele din România a fost mare sărbătoare, o săptămână plină de culoare, voie bună și creativitate.

Luni, a fost ziua Hollywood Glamour, în care colegii noștri au fost protagoniștii. De la seriale, la filme de animație sau science-fiction, ne-am bucurat cu toții de prezența personajelor noastre preferate, iar câștigătoarea a fost Ioana Barbonie, care a interpretat un personaj din Pandora (Avatar).

Marți, am avut întâlnire cu super-eroii și ne-am întrecut în super-puteri. Ce poate fi mai motivant decât să fii propriul erou la job, iar acest lucru s-a văzut în entuziasmul cu care colegii noștri s-au pregătit pentru această provocare. Câștigătoarea bătăliei eroilor a fost Ana Giorgi, care l-a întruchipat pe Spiderman.

Miercuri, am avut de studiat nu mai puțin de 23 de povești legate de amintirile din prima zi de școală. Emoțiile au fost mari și toată lumea și-a pregătit tema cu seriozitate. Prin urmare, premiul întâi cu coroniță i s-a acordat Oanei Iosub.

Joi, Marius Olaru a venit cu cele mai bune idei de petrecere a weekend-ului și a fost desemnat câștigătorul zilei. Am primit foarte multe propuneri și ne-a fost greu să ne decidem încotro să ne îndreptăm în weekend… în împrejurimile Brașovului, la Târgu Jiu sau prin București?

Ne bucurăm că am avut ocazia să sărbătorim într-un mod inedit și în acest an și abia așteptăm ediția viitoare. Ideile și sugestiile voastre sunt mai multe decât binevenite!

#CGSDreamTeam #CustomerServiceWeek