Cum am devenit Sherlock Holmes!

Ce am mai făcut? O parte dintre noi am devenit pentru câteva ore niște adevărați Sherlock Holmes. De ce? Pentru că a trebuit să descoperim cheile deschizătoare de uși. De unde? Din Escape Room! Și ni s-a reconfirmat că indiferent de vârstă, jocurile sunt mai mult decât binevenite!

CGS Escape Room Brasov

Pentru colegii noștri cu spirit de aventură, Escape Room a fost o adevărată provocare. Cum povestesc ei că a fost? „Pentru noi a fost o experiență de neuitat de aceea am încercat în aceeași zi 2 camere și ne vom întoarce și pentru ultima cameră care este cea mai grea și organizatorul ne-a confirmat că doar 20% din cei care au încercat au reușit să evadeze. Pentru noi este cea mai mare provocare!!”, ne-a povestit Alexandrina!

CGS Escape Room Bucu

Cum este la Escape Room? Imaginează-ți că ești închis într-o cameră și trebuie să evadezi cât mai repede – nu sună ca un scenariu prea atrăgator, nu-i așa? Ești închis într-o încăpere din care trebuie să ieși folosindu-te de indiciile ascunse prin aceasta, dar totul într-un timp limită, mai exact o oră. Fiecare jucător devine un fel de Sherlock Holmes și analizează obiectele și ungherele ascunse din cameră, punând cap la cap piesele unui „puzzle” și găsind calea de a ieși din încăpere.

CGS Escape Room TJCGS Escape Room

O experiență unică, plină de suspans”, au spus colegii noștri, o experiență care le-a dat posibilitatea de a descoperi talente nebănuite, precum agilitatea cu care se pot descurca în situații-limită, rapiditatea cu care reușesc să descopere indiciile care să-i ducă la rezultatul final: evadarea.

Unii dintre colegii noștri au văzut experiența de la Escape Room și ca o „idee aparte de team building”, care i-a făcut să comunice eficient, au putut descoperi diverse calități ale colegilor, timp calitativ petrecut cu ei.

CGS Escape Room BV

Cu alte cuvinte, spun ei, Escape Room este „o experiență ce nu ar trebui ratată de niciun coleg de serviciu” și și-au propus să meargă să încerce și camera cea mai grea!