CGS, pe lista ”Global Outsourcing 100®” a celor mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume

Computer Generated Solutions (CGS) – furnizor global de aplicații comerciale, sisteme de învățare și servicii de externalizare, a fost numit la începutul acestui an, în ”2016 Global Outsourcing 100®” de către Asociația Internațională a Profesioniștilor în Externalizare® (IAOP®).

”Global Outsourcing 100” (Go100) recunoaște practic cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume.

Lista întocmită anual se bazează pe înscrierile primite din partea firmelor din domeniul outsourcingului. Evaluarea fiecărui candidat în parte se face de către un grup independent, format din membrii serviciilor de clienți din cadrul IAOP –  cu o experiență bogată în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consultanților pentru organizațiile lor – și are la bază o metodologie de punctare riguroasă.

Alegerea partenerilor potriviți este mai importantă ca niciodată. Companiile care externalizează servicii, atât în sensul tradițional al termenului, dar și printr-o gamă largă de modele de întreprinderi de colaborare aflate într-o continuă schimbare, examinează atent furnizorii. GO100 este un ghid complet menit să ajute companiile să caute și să compare furnizorii de servicii cu care au în vedere o colaborare”, spune Debi Hamill, directorul executiv IAOP.

Suntem onorați să fim recunoscuți de IAOP printre cei mai buni furnizori de servicii din lume în 2016 Global Outsourcing 100”, spune Michael Mills, vicepreședinte, Soluții de call center, în cadrul CGS.

CGS se dedică să fie un partener adevărat pentru clienții proceselor de afaceri globale de externalizare, asigurând oferte cuprinzătoare și fiabile. Într-un an de creștere și inovație, CGS s-a concentrat să lucreze în strânsă legătură cu clienții pentru a-i ajuta să-și îndeplinească obiectivele de afaceri, în același timp asigurând servicii excelente și satisfacerea clienților”, mai spune Michael Mills.

Cu peste 7,000 de operatori poligloți, dedicați serviciului de call-center, aflați în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu, CGS susține în prezent multe dintre mărcile mondiale din industrie, inclusiv distribuitori globali, furnizori de servicii medicale, furnizori de tehnologie și de servicii de telecomunicație și mărci globale de ospitalitate. Soluțiile de externalizare CGS inovative, extinse și flexibile, includ soluții de help desk, suport tehnic, relații clienți, management canal de vânzări, finanțe și contabilitate.

Despre IAOP

Asociația Internațională a Profesioniștilor în Externalizare (IAOP) este o organizație de bază ce deschide calea spre îmbunătățirea rezultatelor de externalizare reunind clienți, furnizori și consilieri într-un mediu bazat pe cunoaștere și colaborare ce promovează dezvoltarea profesională, recunoașterea, certificarea și excelența. Cu peste 120,000 de membri și filiale în întreaga lume, IAOP nu numai că este peste tendințele recente, ci chiar înaintea lor. Pentru mai multe informații despre asociație, vizitați www.IAOP.org.

 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *