CGS România susține echipa de hochei Corona Brașov Wolves

Iubim sportul și nu pierdem nicio ocazie la care putem participa, în calitate de concurenți sau de parteneri, cu scopul de a încuraja tinerii, și nu numai, să practice o disciplină sportivă. Spiritul de echipă și atitudinea fair-play ne caracterizează și ne motivează să ne antrenăm pentru succes. Acesta este motivul pentru care CGS România a decis să fie sponsor al echipei de hochei Corona Wolves Brașov, pe tot parcursul acestui sezon competițional.

Stilul de viață sănătos și performanța fac parte din cultura organizațională a companiei CGS. Efortul, ambiția și lupta pentru fiecare victorie le aparține de foarte multe ori sportivilor și cluburilor din care fac parte, chiar dacă susținerea financiară nu este pe măsură, mai ales în sporturile mai puțin populare în țara noastră. Compania noastră are o echipă minunată la Brașov, orașul în care s-a jucat pentru prima dată în România hochei pe gheață, în perioada interbelică, în zona actualului Parc „Nicolae Titulescu”. Istoria Brașovului consemnează victoriile senzaționale ale echipei și meciurile pline de entuzism cu care hocheiștii brașoveni cucereau publicul în anii comunismului.

gheata

După o pauză de câteva decenii, echipa a renăscut din propria cenușă, în anul 2007. De atunci, hocheiștii brașoveni au câștigat titluri și victorii, iar clubul sportiv de aici este acum printre primele din țară. Echipa de hochei Corona Braşov este câștigătoarea campionatului național al României 2013/2014 și este multiplă câștigătoare a Cupei României.

„Este o onoare pentru noi să fim sponsori ai echipei Corona Wolves, suntem mândri să fim alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. CGS România investește constant în comunitate și susține valorile care o definesc. Ne implicăm activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”, precizează Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

echipament mantinela-2