BRV Champions League și-a desemnat câștigătorii

Un eveniment care a pus împreună distracția cu job-ul, prietenii cu colegii de muncă și câștigul personal cu lucrul în echipă!

UEFA Champions League, un eveniment așteptat de toți pasionații fotbalului, își are acum un corespondent veritabil în competiția BRV Champions League! Aflată la prima ediție, aceasta s-a născut din preocuparea pentru inovație, dorința de autodepășire și plăcerea de a lucra în echipă, elemente-cheie în drumul spre succes! Să nu uităm și de perseverență, care este la fel de hotărâtoare atunci când o competiție se desfășoară pe o durată mai lungă. BRV Champions League a cuprins 10 echipe și s-a desfășurat pe o perioadă de 12 săptămâni, concursul începând în data de 8 mai 2016 și încheindu-se cu finala, care a cuprins ultimele două săptămâni.

BRV Champions League a fost o inițiativă propusă de team leader-ul Andrei Ganciu și implementată ulterior prin unul dintre proiectele noastre, scopul fiind creșterea performanței site-ului și încurajarea spiritului de echipă. Concursul și-a desemnat câștigătorii în urma obținerii celor mai bune rezultate la capitolele SALES, sales volume, offer rate și AHT.

Întocmai ca la celebrul campionat Champions League, echipele au avut antrenori și lideri de echipă și au purtat denumiri originale, care au avut la bază numele reinterpretate ale unor echipe celebre din fotbalul european. Astfel, au intrat în competiție F.C. Real Stars, ZenCastle United, Atletico Easy, Arsenal Phoenix, Borussia Knockouts.

La fel a fost și modul de desfășurare a competiției, ca la un campionat de fotbal. La început, s-a mers pe principiul unui campionat, în care au fost susținute 5 meciuri, în fiecare săptămână. Câștigătorii au primit 3 puncte, în caz de egalitate, fiecare echipă a câștigat 1 punct, iar echipele care au pierdut nu au primit niciun punct, întocmai ca la un meci de fotbal veritabil. Pentru cei curioși de evoluția echipelor la fiecare etapă, mai multe informații sunt disponibile aici: https://tournamentscheduler.net/schedule/Mjg5MTMzNDgwMQ.

După primele 9 săptămâni, cele mai bune 4 echipe au intrat în playoffs. Câștigătoarele au avut onoarea să intre în finala mare, iar echipele care au pierdut au continuat lupta în finala mică.

După această etapă de campionat, a urmat clasamentul celor mai bune echipe. Echipele care au intrat în playoffs au fost:

  • C.F Minions United – condusă de Alexandru Cozmolici
  • A.C Tonic – condusă de Paul Făgărășan
  • ZenCastle United – condusă de Lucian Pop
  • 50 Fulham Shades – condusă de Andrei Ganciu

În primele două confruntări, Minions și 50 Fulham Shades au câștigat și au intrat în finala mare, unde cei de la C.F Minions United i-au zdrobit pe “jucătorii” de la 50 Fulham Shades cu scorul de 4-0.

Iată cum au arătat rezultatele din finala mare:image029

Și iată cum au arătat rezultatele din finala mică:image030

Finala a fost câștigată de F.C. Minions United. Locul doi a fost ocupat de 50 Fulham Shades, iar locul trei a aparținut echipei ZenCastle United. De asemenea, a fost acordat un premiu special, MVP – Most Valuable Player, acordat lui Ștefan Răzvan Mosu, care a făcut parte din echipa câștigătoare (C.F Minions United – condusă de Alexandru Cozmolici).

A fost un campionat la înălțime, care ne-a dat ocazia să conștientizăm, prin prisma rezultatelor, cât de mult am evoluat fiecare dintre noi, în ultimul an și care ne-a adus o mare satisfacție, prin nivelul ridicat al ambiției și al dedicării tuturor! Felicitări tuturor! Felicitări BRV!

Echipele care au participat la această provocare sunt cele de mai jos:image031

Părerile participanților la BRV Champions League ne fac să credem că o a doua ediție este binevenită!

Alexandru Grecu (antrenor Panathinaikos Titans): BRV Champions League a început ca o idee într-o ședință, la o oră târzie. În zilele ce au urmat, ideea a crescut, iar produsul final a fost BRV Champions League, o competiție între cele 10 echipe ale proiectului. Am fost plăcut surprins să văd cum simpla idee a unei competiții poate motiva atât de mult echipele, fiecare agent încercând să se implice pentru un impact pozitiv atât asupra echipei, cât și pentru concursul BRV/ MVP. Pot spune că acest concurs a schimbat mediul de lucru în bine, agenții fiind foarte entuziasmați și mult mai motivați să crească și să își depășească limitele. În această perioadă, am observant o creștere foarte importantă ce se reflectă atât în performanțe, cât și în atitudinea oamenilor față de locul de muncă. BRV Champions League a fost o competiție ce a crescut odată cu noi toți.

Andreea Bordea (antrenor Borussia Knockouts): Competiția de Champions League a fost binevenită și i-a determinat pe agenți să fie mai ambițioși și să treacă peste dificultăți cu brio. Chiar dacă echipa mea a ieșit pe ultimul loc, progresul ce l-am câștigat în urma competiției e mai mult decât valoros. Având în vedere că majoritatea agenților din echipa mea și-au schimbat mentalitatea în mod pozitiv în ceea ce privește oferta pe apeluri și vânzarea de produse în urma competiției, ar fi benefic să mai organizam concursuri asemănătoare.

George Lupașcu (team Athletico Easy): Cred că Champions League este un concurs bine organizat (mult efort depus), bun pentru performanța pe site, competitiv.

Dan Rat (Team C.F Minions United): Acest concurs m-a motivat să îmi depășesc limitele și totodată, ca și echipă, am simțit pentru prima oară ce se poate obține dacă toată lumea din echipa respectivă trage pentru același obiectiv. Un concurs extraordinar, care a scos la iveală foarte mult potențial din majoritatea agenților, ne-a ajutat să ne dăm seama ce înseamnă să fim o echipă. Sper ca și pe viitor să mai avem parte de un asemenea concurs!

Georgiana Tomm (Team C.F Minions United): Champions league a constituit una dintre cele mai interesante și mai intense provocări, la care am participat în cadrul acestei companii. A fost prima competiție în care a trebuit să punem în valoare calități precum spiritul de echipă și fair play-ul, ceea ce a facut totul mult mai interesant și competitiv.

Alexandru Cozmolici (antrenor C.F Minions United): BRV Champions League a fost pentru mine o competiție interesantă, al cărei deznodământ oarecum îl știam. Poate cel mai mult am fost chinuit de timp, de faptul ca voiam să treacă mai repede, pentru a ridica cupa deasupra capului. A fost o competiție extraordinară, s-a văzut caracterul competitiv al colegilor. Unii au sperat până la ultimul update să prindă un loc în finală. Din punctul meu de vedere, în calitate de  câștigător al competiției, a fost extraordinar, deoarece ne-a aratat ca suntem foarte flexibili și ne adaptăm ușor, că vrem să câștigăm în orice mediu.

Eugen Barbu (antrenor FC Real Stars): Majoritatea suntem microbisti înrăiți și mari urmăritori ai Champion’s League-ului, așa că nu pot spune că am fost surprins să văd o reacție atât de pozitivă la introducerea concursului BRV Champion’s League. Cu toții am știu că dacă ne vom implica trup și suflet în asta, vom rupe orice monotonie și vom intensifica rivalitatea sportivă între echipe, ceea ce s-a și întâmplat, iar astfel ne-am distrat, în timp ce încercam să obținem cele mai bune rezultate posibile. De-a lungul celor 12 săptămâni, am reușit să aducem atmosfera specifică Champion’s League-ului, ne-am distrat și întărit relațiile de prietenie și am reușit să obținem performanțe mai mari, să stabilim noi recorduri și să ne fixăm noi țeluri.

Rafael Apafi (team Athletico Easy): O experiență senzațională. Toată lumea trăgea pentru stats și oamenii chiar munceau în plus doar pentru a-și atinge target-urile. A fost uimitor să văd cum agenții se întreceau pe ei înșiși, iar apoi între ei, pentru supremația „floor-ului”. 12 săptămâni distractive, începutul fiind ca o glumă: „Haha, v-am bătut 3-1”, mai apoi gluma îngroșându-se în „Guys 2-2 nu e un scor corect” și pe final orgoliile văzându-se de la kilometri distanță, când a devenit o modă până și pe Facebook să postezi „#4-0”, finala fiind câștigată de Minionii lui Gru’ la un scor distant. A fost o competiție crâncenă, unde s-au detașat două echipe frumoase și unite, unde, pe lângă „lupta” în sine, s-au creionat și prietenii între agenți, unde cei vechi îi ajutau pe cei noi și unde spiritul competitiv a fost mai presus de orice. E un lucru minunat să împaci distracția cu job-ul, prietenii cu colegii de muncă și câștigul personal cu lucrul în echipă. Pe viitor, astfel de competiții pot ajuta acest proiect să „înflorească”. Keep up the good work!

Razvan Mosu (MVP, team C.F Minions United): Experiența Champions League a adus în rândul nostru, ca agenți, o competiție prin care putem demonstra că toți avem spirit competitiv. Pentru mine, a fost o experiență foarte frumoasă, din prima săptămână de competiție, când am aflat că sunt pe primul loc la premiul de MVP, devenind motivat să muncesc mai mult pentru a putea rămâne pe primul loc. O competiție între colegi este întotdeauna benefică. Sper ca și în anii ce urmează să avem competiții care să ne motiveze și să pună accentul pe lucrul în echipă.

#CGSDreamTeam 

#FriendsWorkingTogether #FriendsPlayingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *