CGS 2017: amintirile unui an minunat

Pentru că ne apropiem de finalul anului și avem atât de multe amintiri frumoase, dorim să împărtășim cu voi momentele speciale din 2017! Haideți să privim puțin în urmă și să rememorăm evenimentele și activitățile care au făcut ca acest an să fie unul special!

Începutul lui 2017 a fost marcat de un concurs inedit, care s-a desfășurat la nivel internațional, în toate centrele CGS de pe glob. Astfel, am participat cu toții la concursul de fotografie #PlacesWeWork, trimițând poze care să ilustreze într-un mod cât mai creativ locurile în care locuim și lucrăm. Ne mândrim cu faptul că patru dintre fotografiile realizate de colegii noștri din România s-au numărat printre cele câștigătoare și, pe această cale, îi mai felicităm o dată pe colegii noștri Marius Vlădeanu, Erika Holanda, Aurelia Fuciu și Cristian Pătrașcu!

 width=

Tot la începutul anului am participat la cea de-a cincea ediție Winter Corporate Games, de unde ne-am întors cu două trofee și 15 medalii – 3 de aur, 7 de argint și 5 de bronz! Și de data aceasta, am avut cea mai mare echipă, formată din 180 de sportivi, care au participat la toate cele 12 sporturi din competiție (Schi, Snowboard, Snow Tubing, Baschet în 3, Tir, Volei pe zăpadă, Tenis de masă, Bowling, Biliard, Fotbal în 6, Fotbal-Tenis, Alegare pe zăpadă).

”Sunt foarte mândru de echipa CGS România și îi felicit pe toți participanții. Sunteți primii atât la muncă, cât și la sport! Bravo!”, ne-a transmis Phil Friedman, Președinte și CEO al Computer Generated Solutions Inc.

 width=

Primăvara lui 2017 a venit cu vești bune! Echipa de hochei pe care o susținem și în acest sezon competițional, Corona Brașov Wolves, a devenit campioana României! Determinarea, ambiția și antrenamentele susținute ale acestor sportivi au dus la acest rezultat senzațional și suntem mândri că suntem alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România.

 width=

Campania Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine a debutat în aprilie la Sibiu, urmând apoi Brașov și București. De data aceasta, alături de noi și de studenții din centrele universitare din orașele vizate a fost Tudor Chirilă! 🙂 Artistul le-a vorbit tinerilor despre începutul carierei sale, punând accent pe importanța descoperirii pasiunii și dezvoltarea lucrului în echipă. „O să vorbesc despre pasiune, despre ce m-a format pe mine și cum am ajuns să umplu o aulă”, a declarat artistul la începutul primei întâlniri, la Sibiu. Au urmat, apoi, în luna mai, alte trei întâlniri, la Miercurea Ciuc, Galați și Târgu Jiu. Evenimentul s-a bucurat de un succes fenomenal în rândul studenților, iar fiecare întâlnire cu Tudor Chirilă a fost urmată de o sesiune de întrebări, la care artistul a răspuns cu plăcere și de o vizită la sediul CGS din orașul în care a avut loc manifestarea. A fost o experiență senzațională, în care învățat și noi multe lucruri noi de la Tudor și am avut ocazia să cunoștem tineri minunați! 🙂

 width=

Anul acesta am lansat un nou concurs: CGS Cooking Masterclass! Am fost foarte impresionați de măiestria de care au dat dovadă colegii noștri și ne-am bucurat să constatăm că spiritul de echipă a atins cote înalte și în alte activități, din afara biroului. Competiția a început cu o preselecție, în care colegii noștri din cele șase centre ne-au trimis fotografii cu preparate realizate chiar de ei. În ziua finalei de la București, concurenții din cele șase centre CGS România au fost împărțiți, prin tragere la sorți, în șase echipe. Fiecare echipă a primit câte un spațiu de lucru și ustensilele aferente și și-a ales câte cinci ingrediente din cele puse la dispoziție de organizatori. Concurenții s-au cunoscut, și-au împărțit sarcinile, au stabilit ce anume vor găti și… s-au apucat de lucru! Chiar dacă toate preparatele au fost delicioase, juriul a trebuit să aleagă o singură echipă câștigătoare. Întreaga competiție a fost transmisă live pe canalul de YouTube CGS România.

 width=

În 2017 ne-am distrat, dar am și învățat! 🙂 Împreună cu Dacian Pribeanu, am inițiat un alt tip de training, pe care l-am numit Training Brain Skills, prin care colegii noștri au parcurs noțiunile de bază ale șahului atât online cât și offline și au aflat cum să ia decizii utilizând tehnicile învățate. De asemenea, Dacian i-a învățat cum să aplice modul de raționare matematic și intuitiv în jocul de șah și să facă analogii cu scenarii din viața obișnuită. Time management, leadership, setarea țelurilor sau dezvoltarea gândirii analitice sunt doar câteva dintre obiectivele individuale ale colegilor implicați în acest program, pe care Dacian le-a abordat cu succes, folosindu-se de șah ca metodă de training.

 width=

Vara lui 2017 a început în forță, cu o nouă participare la Summer Corporate Games. De data aceasta, am reușit să batem toate recordurile și să câștigăm atât de multe medalii și trofee, că ne-a fost foarte greu să le ținem socoteala! Echipa noastră, formată din 202 concurenți, a particpat la 16 din cele 20 de sporturi din cadrul competiției (Badminton, Baschet în 3, Biliard, Bowling, Șah, Ciclism, Pescuit, Fotbal-Tenis, Karting, Alergare, Tir, Fotbal în 6, Tenis de masă, Tenis de câmp și Înot). Am adus acasă Cupa pentru Divizia 8, Cupa Grand Award Sport for Life, Trofeele pentru Baschet, Biliard, Bowling, Alergare, Înot și Fotbal-Tenis și 36 medalii: 10 de aur, 13 de argint și 13 de bronz, un record absolut și de necontestat în istoria participării companiei CGS România la aceste competiții sportive.

 width=

Un alt lucru cu care ne mândrim este extinderea programului de mentorship, pe care l-am inițiat în 2016. Acesta este un proiect complex, care se desfășoară pe o perioadă lungă de timp, obiectivul fiind ca participanții să atingă performanța maximă în cadrul companiei cu ajutorul mentorului. Mentoringul este un parteneriat între mentor și elevul său, iar rolul mentorului este să răspundă nevoilor de dezvoltare ale elevului. „Programul de mentorat m-a ajutat să îmi dau seama de potențialul imens pe care compania îl are. De asemenea, în urma training-ului, mi-am dat seama că există un mentor în fiecare dintre noi și că aveam cunoștințele, dar nu le centralizasem. A fost o experiență unică și continuarea acesteia va duce la dezvoltarea companiei noastre.”, ne-a transmis unul dintre colegii implicați în program.

 width=

În octombrie, am reluat tradiția începută în 2016 și am sărbătorit Customer Service Week, la nivel internațional. I-am îndemnat pe colegii noștri să ne împărtășească experiențele lor în cadrul Customer Service Week și astfel am aflat de la ei ce anume le place referitor la cultura noastră orientată către client și oameni, dar și cele mai interesante și inedite experiențe. Participând la această inițiativă, colegii noștri ne-au ajutat să sporim conștientizarea importanței rolului lor și a ceea ce fac ei în fiecare zi pentru a oferi suport clienților noștri. De asemenea, tot ei ne-au ajutat să recunoaștem și să-i răsplătim pe colegii noștri pentru munca pe care o fac.

 width=

Și în acest an, am participat la cele mai mari și importante târguri de cariere din țară. Am cunoscut multe persoane care au dorit să discute cu specialiștii noștri, pentru a afla cum un loc de muncă în CGS România le-ar putea schimba traseul profesional. La ediția din toamnă a târgului Angajatori de Top din București, am reușit să facem ca standul nostru să devină punctul principal de atracție al evenimentului, printr-un moment inedit. Augustin Magicianul a fost invitatul nostru special și a întreținut atmosfera prin numerele sale de magie și transmițând participanților atât de multă bună dispoziție, încât nimeni nu a plecat de la standul CGS România fără un zâmbet!

 width=

Luna noiembrie a fost marcată de două evenimente pe care deja le cunoaștem cu toții și pe care le așteptăm cu nerăbdare, an de an. 🙂

Cea de-a treia ediție a caravanei de simultane de șah coordonată de Dacian Pribeanu, An Open Mind Is Never Blind, a fost primită cu entuziasm de toți colegii noștri. În premieră, anul acesta, în turneu au fost incluse toate cele șase centre din țară și ne bucurăm extrem de mult că am reușit să facem acest lucru. Energia pozitivă și bucuria cu care colegii noștri l-au întâmpinat pe Dacian au contribuit la reușita acestui eveniment.

 width=

Ultimul mare eveniment al anului a fost aniversarea a 15 ani de când existăm pe piața din România! Au fost 15 ani minunați, în care am traversat numeroase încercări, în care am crescut și am învățat, în care am legat prietenii și am format echipe unite, 15 ani în care ne-am bucurat împreună de numeroase reușite și succese!

Și în acest an, am dorit să-i surprindem pe colegi printr-un eveniment inedit și savuros: Caravana cu Bunătăți. Am pregătit vată de zahăr, popcorn și sucuri și, timp de șase zile, am călătorit prin țară. Ne-am distrat, am gustat din toate bunătățile, am depănat amintiri, am făcut multe poze și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună.

 width=

 

Acum, la final de an, dorim să vă urăm toate cele bune în Noul An ce se apropie și să ne bucurăm de cel puțin la fel de multe momente frumoase și în 2018!

 

Vă mulțumim tuturor pentru un an minunat!

 

#CGS DreamTeam #FriendsWorkingTogether #CGS2017