15 ani CGS România, 15 lucruri despre noi

Luna aceasta, am sărbătorit împreună cu toți colegii din cele șase centre din țară 15 ani de când existăm pe piața din România. Au fost 15 ani minunați, în care am traversat numeroase încercări, în care am crescut și am învățat, în care am legat prietenii și am format echipe unite, 15 ani în care ne-am bucurat împreună de numeroase reușite și succese!

Și în acest an, am dorit să-i surprindem pe colegi printr-un eveniment inedit și savuros: Caravana cu Bunătăți. Am pregătit vată de zahăr, popcorn și sucuri și, timp de șase zile, am călătorit prin țară. Ne-am distrat, am gustat din toate bunătățile, am depănat amintiri, am făcut multe poze și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună.

Stând de vorbă cu colegii pe care i-am întâlnit în timpul călătoriei noastre prin țară, am strâns 15 lucruri care ne definesc, 15 lucruri despre echipa noastră pe care dorim să le afle toată lumea, 15 atribute cu care ne mândrim și care ilustrează perfect evoluția echipei CGS România pe parcursul celor 15 ani de existență. Iată-le:

 width=

 width=

 width=

Suntem mândri de tot ce am realizat împreună în acești 15 ani de când oferim servicii de outsourcing pe piața din România și dorim, pe această cale, să vă mulțumim tuturor pentru dedicarea, profesionalismul și pasiunea pe care le-ați investit în echipa noastră!

Împreună suntem cei mai buni! We are #FriendsWorkingTogether!