Concursul foto al anului la CGS: #PlacesWeWork

Echipele CGS din întreaga lume vor deveni anul acesta #ABigDreamTeam. Provocarea din spatele acestei idei e aceea de a împărtăși unii cu ceilalți câteva mici frânturi de frumos din viețile noastre de zi cu zi, ca angajați CGS.

Și pentru că cel mai bine îi poți cunoaște și înțelege pe ceilalți atunci când combini cuvintele cu imaginile, provocarea e, de fapt, un concurs de fotografie. Un concurs care vă încurajează să dați frâu liber imaginației, creativității, să alegeți acele locuri și momente din zi care vă inspiră pe voi și să le fotografiați pentru a-i inspira și pe ceilalți, pe colegii voștri din toată lumea, pentru a le spune câte ceva despre cultura, despre istoria și despre peisajele din țara voastră, din orașul vostru, din locurile unde v-ați întâlnit cu CGS, atunci când ați decis să porniți în această frumoasă ”călătorie” împreună.

Așadar, luați aparatul foto, telefonul sau/și tableta și uitați-vă în jur pentru cele mai bune cadre. Nu va fi deloc greu, România e oricum frumoasă, iar noi suntem mândri de ea, nu-i așa?! 🙂 Haideți să le arătăm tuturor cât de mult ne place țara noastră, cât de mult ne place să muncim aici, cât de frumos evoluăm împreună. Poveștile noastre de zi cu zi transpuse în fotografii îi pot inspira și pe alții să găsească bucuria în lucruri mărunte și poate chiar să vină să ne viziteze.

Primul pas spre o prietenie lungă poate fi un gând bun, un gest frumos sau o fotografie inspirată. CGS a făcut deja primul pas spre o lungă prietenie cu angajații săi. Să răspundem pe măsură!

Mult succes!

unnamed

Mai multe detalii, aici: https://goo.gl/a8la4N

Aplicația unde pot fi încărcate pozele, aici: https://goo.gl/qbDpDN

#CGSDreamTeam #PlacesWeWork #CGSThroughYourEyes

PS: Nu uitați să și votați fotografiile colegilor din România, dacă vă plac. Noi credem că premiul pentru Votul Popular trebuie să ajungă în țara noastră! 🙂

Frequent Asked Questions

CGS

  • Pot trimite fotografii și din alte părți ale orașului decât cele în care se află sediul CGS?

Fotografiile înscrise în concurs pot ilustra diverse aspecte din locațiile unde munciți. Acestea pot fi sediile CGS, împrejurimile, clădiri cu o arhitectură interesantă, puncte de interes ale orașului, orice vă place și considerați că merită împărtășit cu ceilalți.

  • Pot folosi o fotografie pe care o am de mai multă vreme?

Una dintre regulile concursului este aceea că fotografiile înscrise la concurs trebuie să fie făcute după data de 1 ianuarie 2017.

  • Pot edita fotografia înainte de a o înscrie la concurs?

Dorim să vedem lumea, așa cum este ea, prin ochii voștri, nu prin filtrele Photoshop. Așadar, vă rugăm să nu alterați fotografiile mai mult decât impun cerințele de bază pentru un echilibru real al culorii, mărimii și clarității.

  • Există specificații anume pentru încărcarea fotografiei?

Pentru ca fotografiile să apară în galeria noastră fără a fi distorsionate, ele trebuie încărcate în format .jpeg, .jpg. sau .gif, optimizate pentru web, cu o lățime de minim 2000 de pixeli și nu mai mari de 10MB. Fiecare fotografie cu descrierea aferentă va fi încărcata separat.

  • Care sunt criteriile după care vor fi jurizate fotografiile?

Fotografiile introduse în concurs for fi judecate în funcție de creativitate, calitate, originalitate, respectarea temei și impact general. Premiul pentru Votul Popular va fi desemnat în funcție de numărul de voturi pe care îl va primi fiecare finalist.

  • Mă pot înscrie cu mai multe fotografii?

Fiecare angajat poate participa cu maxim trei fotografii. Fiecare dintre ele trebuie să conțină o descriere scurtă, de maxim 100 de cuvinte din care să reiasă povestea din spatele fotografiei: motivul pentru care a fost înscrisă în concurs și cum se asociază ea cu sediul CGS în care activați.

  • Cum aflu dacă am câștigat?

CGS va anunța personal câștigătorii prin intermediul adresei de mail CGS; CGS poate descalifica persoanele care nu mai fac parte din companie la momentul anunțului.

  • Până când mă pot înscrie la concurs?

Data limită pentru înscrierea fotografiilor este 15 Martie 2017 la ora 23:59 EDT.

  • Ce se va întâmpla cu fotografiile după ce concursul se va încheia?

Cele 12 fotografii declarate câștigătoare vor fi incluse în calendarul CGS 2018, care va fi tipărit la sfârșitul anului 2017 și oferit angajaților, clienților etc.

Drepturile asupra fotografiilor aparțin fotografului; prin înscrierea în concurs, însă, acordați CGS (și altor entități autorizate de către CGS) dreptul de a folosi materialele într-un mod non-exclusiv, fără drepturi de autor, pe plan internațional și de a distribui public, a reproduce și a crea derivate din aceste materiale, folosind materialele în întregime sau în parte, în orice creație, prezentă sau viitoare, în orice scop al firmei CGS, incluzând, dar nu limitându-se, la: reclame, promovarea website-ului, expoziție sau produse comerciale. Orice fotografie reprodusă poate include creditarea fotografului. CGS nu va avea obligația să menționeze alte considerații sau să obțină aprobări adiționale pentru folosirea materialelor.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *