#FriendsLearningTogether în cadrul programului de Mentorship desfășurat la CGS

Că suntem #FriendsWorkingTogether știți deja și, tocmai de aceea, dorim să ducem relațiile dintre noi la un alt nivel. Unul care să ne ajute să ne dezvoltăm reciproc, indiferent de proiectele din care facem parte. Acesta este scopul programului de mentoring pe care l-am lansat anul trecut și pe care îl continuăm și îl extindem anul acesta în toate locațiile.

„Programul de mentoring este un proiect complex, care se desfășoară pe o perioadă lungă de timp, obiectivul fiind ca elevul să atingă performanța maximă în cadrul companiei cu ajutorul mentorului. Mentoringul este un parteneriat între mentor și elevul său, iar rolul mentorului este să răspundă nevoilor de dezvoltare ale elevului.

Mă bucur că am început acest program în cadrul CGS Romania, colegii  implicați au rezultate foarte bune, sunt buni profesioniști și cunoștințele lor sunt o “mină de aur”.

Important este ca mentorii să transmită aceste informații mai departe către elevi, astfel încât, la finalul programului, ambii parteneri să constate că obiectivul stabilit a fost atins, că elevii sunt pregătiți să pună în practică toate cunoștintele asimilate de la mentori.”, ne-a declarat Simona Burdalescu, coordonatorul programului de mentoring. În plus, putem adăuga că discuțiile cu fiecare dintre mentee îi ajută pe mentori să înțeleagă mult mai bine nevoile tinerilor angajați și astfel, se creează un mediu de lucru în care nou-veniții se pot integra și pot avansa mult mai ușor în cadrul companiei.

 width=

Și pentru că întotdeauna ne place să auzim și să dăm mai departe părerile voastre, vă lăsăm mai jos câteva dintre impresiile celor care au participat deja la proiectul de anul trecut, precum și ale celor care au făcut parte din prima grupă organizată anul acesta, indiferent că au fost mentori sau mentees:

Bogdan Bucur, Mentor:

„Programul de mentorat m-a ajutat să îmi dau seama de potențialul imens pe care compania îl are. De asemenea, în urma training-ului, mi-am dat seama că există un mentor în fiecare dintre noi și că aveam cunoștințele, dar nu le centralizasem. A fost o experiență unică și continuarea acesteia va duce la dezvoltarea companiei noastre.”

Bedo Bela, Mentee:

 „A fost o experiență inedită. Lucrând în cadrul aceluiași proiect de mai mulți ani, a fost plăcut să particip la ceva nou, să îl cunosc pe Bogdan și să discutăm despre anumite puncte importante în ceea ce privește munca depusă zilnic. Chiar dacă, în decursul anilor, am avut mai mulți mentori și am fost ajutat foarte mult, consider că este importantă comunicarea între proiecte diferite din cadrul companiei. Acest lucru ne ajută să gândim puțin diferit, să schimbăm anumite proceduri, mai ales dacă simțim că uneori munca noastră devine oarecum monotonă. Mulțumesc pentru această oportunitate și sper că acest curs va avea succes în viitor.”

Alex Stoica, Mentee:

 „Mai mult decât un mentor, ci mai degrabă un prieten. Acesta este marele câștig pe care l-am avut ca părtaș al acestui program de mentorship. Pe langă nenumăratele sfaturi, îndrumări și lucruri valoraose pe care Octavian, mentorul meu, mi le-a oferit, consider că am câștigat și un prieten în companie, pe care știu că mă pot baza în orice moment. La nivel profesional, găsesc acest program foarte util pentru tinerii „învățăcei”, care au ocazia de a lucra îndeaproape cu o persoană dispusă să le împărtășească cunoștintele, dar și experiența dobândită de-a lungul timpului. Cu toții avem lucruri de învățat și este foarte important să le transmitem mai departe.”

 width=

Suntem încântați de rezultatele minunate obținute prin intermediul acestui program, precum și de succesul de care se bucură în rândul colegilor noștri.

Mult succes tuturor!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether