Corona Braşov Wolves este campioana României la hochei

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că echipa de hochei Corona Brașov Wolves, pe care CGS România a sponsorizat-o pe parcursul sezonul competițional 2016-2017, a obținut titlul de campioană a României!

Efortul, ambiția și lupta pentru fiecare victorie le aparține de foarte multe ori sportivilor și cluburilor din care fac parte, mai ales în sporturile mai puțin populare în țara noastră. Suntem foarte mândri de faptul că, într-o oarecare măsură, am putut contribui la succesul acestei echipe. După cum bine știți, CGS România susține sportul și se implică în numeroase competiții și manifestări sportive, menite să promoveze un stil de viață sănătos și performant.

Duminică, 26 martie, la Miercurea Ciuc, s-a disputat ultimul meci al finalei campionatului național de hochei, care s-a încheiat cu victoria de necontestat a “Lupilor” din Brașov. După patru reprize, prelungiri și executarea loviturilor de departajare, meciul cu echipa SC Miercurea Ciuc a fost câștigat de Corona Wolves Brașov, cu scorul 4-2. În ciuda unor momente tensionate, atât pe gheață, cât și în tribune, hocheiștii brașoveni au dat tot ce au putut și au reușit să obțină titlul de campioană de României!

 width=

„Este o onoare pentru noi să fim sponsori ai echipei Corona Wolves și suntem mândri să fim alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. CGS România se implică activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajați, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Renăscută din propria cenușă în 2007, după o pauză de câteva decenii, Corona Brașov Wolves a obținut primul titlu de campioană națională în sezonul competițional 2013-2014, între timp câștigând, de mai multe ori, și Cupa României.

Fanii au sărbătorit alături de jucători, la Patinoarul Olimpic Braşov, cucerirea titlului național. Câteva sute de persoane i-au întâmpinat pe sportivi duminică noaptea cu o mini petrecere, cu şampanie şi urale, pentru cei care le-au oferit o mare bucurie, prin victoria de la Miercurea Ciuc şi prin cucerirea titlului de campioni ai României. De altfel, echipa a fost încurajată şi la meciul de la Miercurea Ciuc de numeroşi suporteri.

 width=

,,Suntem campionii României, după un titlu obţinut chiar la Ciuc. Cu atât mai mare a fost satisfacţia pentru mine personal, cu cât, în ultimul meci, cu toate că nu a fost prea plăcut ca desfăşurare, am câştigat după un adevărat maraton, la loviturile de penalitate. Băieţii s-au comportat exemplar iar portarul Toke a fost senzaţional. Suntem campioni şi trebuie să-i felicit!”, a declarat la Patinoarul Olimpic Braşov, Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei Corona, care a însoţit echipa în toate meciurile finale.

Dorim să-i felicităm încă o dată pe toți membrii echipei Corona Brașov Wolves și le urăm mult succes la Campionatul Mondial!

Go Wolves!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *