„Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” ediția 2017

Sute de studenți s-au strâns în aulele universităților “Lucian Blaga” din Sibiu, „Transilvania” din Brașov și Universitatea din București, pentru a-l întâlni pe Tudor Chirilă. Acesta le-a vorbit despre începutul carierei sale, punând accent pe importanța descoperirii pasiunii și dezvoltarea lucrului în echipă. „O să vorbesc despre pasiune, despre ce m-a format pe mine și cum am ajuns să umplu o aulă”, a declarat artistul la începutul primei întâlniri, la Sibiu.

 width=

Tudor Chirilă a dezvăluit experiențe inedite atât din anii de școală, cât și din cariera sa. În discursul său, artistul a punctat câteva aspecte pe care el le consideră foarte importante pe plan profesional și le-a exemplificat cu ajutorul unor relatări din experiența sa personală: importanța întâlnirilor cu oamenii de la care ai ce învăța, independența în decizii, căutarea și învățarea continuă, valoarea muncii în echipă și, nu în ultimul rând, relaxarea. „Sunt foarte importante întâlnirile. Am avut norocul să mă formez în urma unor întâlniri de tot felul și ar fi bine să nu le evitați. Cred că întâlnirile cu oameni mai dezvoltați spiritual și intelectual decât noi nu pot să ne facă decât bine”, le-a spus solistul trupei Vama studenților.

 width=

Artistul a vorbit și despre felul în care a reușit să combine cele două mari pasiuni ale
sale: teatrul și muzica. „Am câștigat întotdeauna mai mulți bani din muzică decât din teatru, dar nu cred că aș fi putut să fac muzică, la nivelul la care am făcut, fără să fac teatru. Teatrul m-a ajutat să mă exprim altfel”, a explicat Tudor Chirilă. În plus, în ceea ce privește transpunerea pasiunii în viața profesională, artistul i-a sfătuit pe tineri să își urmeze întotdeauna pasiunea, pentru a avea o viața fericită. El le-a explicat că lipsa de talent pentru o anumită formă de artă, de exemplu, nu trebuie să te îndepărteze de domeniul respectiv: „Poți să fii un fenomen și lângă meseria care-ți place. Există domenii conexe.”, a declarat artistul.

Fiecare întâlnire cu Tudor Chirilă a fost urmată de o sesiune de întrebări, la care artistul a răspuns cu plăcere. Tinerii au fost foarte interesați de felul în care a acesta a luat deciziile privitoare la cariera sa, de influența pe care a avut-o familia în toată perioada lui de formare, precum și despre planurile sale de viitor.

 width=

Colegii noștri din cele trei orașe implicate în campanie s-au bucurat nespus de vizita lui Tudor, unii au fost chiar surprinși! J Cine s-ar fi gândit că, în timp ce se afla în sala de training și se concentra să învețe, va avea ocazia să-l întâlnească pe artistul său preferat! S-au făcut multe fotografii și s-au dat autografe, însă cel mai important a fost faptul că am reusțit să-l cunoștem pe Tudor Chirilă dincolo de scenă.

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *