Câștigătorii Customer Service Week 2017

În 1984, International Customer Service Association (ICSA) a lansat National Customer Service Week (NCSW) pentru a spori gradul de conștientizare al impactului pe care îl au cei care lucrează în serviciile clienți asupra experiențelor clienților. Astfel, ICSA a realizat că, pentru a construi experiențe EXCELENTE ale clienților în mod constant, trebuie să construiți experiențe EXCELENTE ale angajaților în mod constant!

În acest an, am reluat tradiția și i-am îndemnat pe colegii noștri să ne împărtășească experiențele lor. Astfel, am aflat de la ei ce anume le place referitor la cultura noastră orientată către client și oameni.

Participând la această inițiativă, colegii noștri ne-au ajutat să sporim conștientizarea importanței rolului lor și a ceea ce fac ei în fiecare zi pentru a oferi suport clienților noștri. De asemenea, tot ei ne-au ajutat să recunoaștem și să-i răsplătim pe colegii noștri pentru munca pe care o fac, oferindu-ne ocazia de a le transmite un imens VĂ MULȚUMIM! 🙂

Juriul a selectat câștigătorii din fiecare locație participantă din America de Nord, România, Chile, India și Israel. În joc au fost puse premii fantastice: câștigătorii din România au primit câte un gift card, în valoare de 100 $!

Îi felicităm pe toți cei care au fost nominalizați pentru entuziasm, spirit de echipă sau faptul că sunt buni ascultători! Iată care sunt câștigătorii din România, la fiecare categorie în parte:

Going The Extra Mile Award: Adina Lupu

 

Adina este un Team Leader excelent, cu simțul umorului și una dintre cele mai implicate persoane din echipă. Ea este o persoană de valoare și o colegă care se implică foarte mult atât în mediul de lucru, cât și în afara acestuia. Chiar și în viața persoanlă, ea este orientată mereu spre a-i ajuta pe ceilalți. Adina este un exemplu de implicare civică, fiind voluntar în cadrul ONG-ului “Animals Need Us”, are grijă de o doamnă în vârstă care este singură și a adoptat două pisici de pe stradă. Adina este persoană care stă la serviciu până când totul este rezolvat, chiar dacă asta presupune peste 12 ore de muncă.

 width=

Good Listener Award: Eduard Dajko

Foarte bine pregătit și mereu disponibil să ajute, Eddy oferă întotdeauna răspunsurile potrivite și este atent la toate detaliile, își ascultă colegii și e mereu dispus să ajute. Iar cățelul său este cel mai pufos dintre toți cățeii! J Eddy e mereu acolo pentru tine, atunci când ai nevoie de o mână de ajutor. Chiar dacă pui aceeași întrebare de 10 ori, el este cel care va fi mereu lângă tine să te ajute. În fiecare zi, în fața biroului său, oamenii stau la coadă ca să-i ceară ajutorul și nu a refuzat niciodată pe nimeni. Ar face orice ca să se asigure că toată lumea își face bine treaba și că sunt mulțumiți.

 width=

Excellence In Humor And Entertainment Award: Ionuț Tudoroaea

Ionuț este acea persoană care ridică moralul colegilor și face tot ce îi stă în putință ca mediul de lucru să cât mai plăcut, amuzant și captivant.

 

 width=

The Best Phone Voice Award: Raluca Hirjanu

 

Raluca este “sora cea mică” a departamentului, draguță și pur și simplu adorabilă. Ea transformă, în doar câteva minute, orice apel escalat într-unul pozitiv. Totuși, nu te lăsa înșelat de felul ei de a fi vesel și sociabil! 🙂 Raluca știe să-și impună punctul de vedere și nimeni nu-i poate spune nu, nici colegii, nici clienții.

 width=

Calm In The Eye Of The Storm Award: Bogdan Stroia

Departamentul nostru este unul dintre cele mai haotice, însă, în mijlocul furtunii, găsim întotdeauna o ancoră, pe Bogdan! El își păstrează mereu calmul, este imun la stres și nimic nu-l poate afecta, indiferent de situație – escalările clienților, call-uri, email-uri, to do lists. El reușește să le facă față de fiecare dată.

 width=

The strangest or funniest customer interaction ever experienced: Laura Roșu

„Echipa noastră lucrează în ture pentru clienți din SUA și tot ce se întâmplă după miezul nopții în România, în America se petrece în ziua precedentă. În urmă cu ceva timp, vorbeam cu o doamnă care avea probleme cu telefonul. La un moment dat, în timpul discuției noastre, clienta m-a întrebat în ce zi ne aflăm.  Era trecut de miezul nopții și i-am spus că este joi, deși pentru ea era încă miercuri. Reacția ei a fost foarte amuzantă, a strigat la sora sa cât a putut de tare: “Hey, Tina, tipa asta m-a sunat din viitor!” Acesta este unul dintre cele mai memorabile lucruri pe care le-am auzit de când am acest job.”

 

 width=

The worst/hardest customer interaction: Mihaela-Talida Ginju

“Cel mai neplăcut… nu cred că am avut un apel pe care să-l pot numi ca fiind cel mai neplăcut, dar îmi amintesc de unul care a fost cel mai dificil. M-a sunat cineva cu o problemă pentru care am estimat că voi avea nevoie de 10 minute. Dar, de fapt, a durat o oră. Persoana m-a sunat să mă întrebe cum poate instala unul dintre noile produse. Bineînțeles, i-am spus că asta se poate realiza în două moduri diferite. Fie ne conectăm computerele astfel încât să pot face eu asta pentru el, fie îl ghidez prin telefon. A fost de acord ca eu să mă conectez la calculatorul său, dar mi-a spus că avea ceva probleme cu vederea. Când a spus că are „ceva probleme”, m-am gândit că totuși poate vedea măcar monitorul. De fapt, el folosea un sistem de mărire cu 175% a imaginii de pe computer, ceea ce înseamnă că vedea câte un cuvânt pe rând. A trebuit să îl ghidez pe parcursul întregului proces de conectare a calculatoarelor noastre și asta a durat foarte mult pentru că avea nevoie de 10 secunde ca să citescă un cuvânt. Adesea pierdea mouse-ul deoarece suferea de Parkinson și îi tremurau mâinile. Mi-am păstrat calmul și m-am bucurat că am putut să dau dovadă de răbdare cu această persoană. Mi-a spus că de fiecare dată când sună, agenții încep să se enerveze, la un moment dat, că poate simți asta în vocile lor, el fiind psiholog. La finalul convorbirii, după ce am terminat de instalat produsul, domnul aproape că a început să plângă, spunându-mi că nu a mai întâlnit niciodată un agent care să fie atât de amabil cu el. Mi-au dat lacrimile imediat și a trebuit să iau o pauză înante să preiau umătorul apel. Mă bucur atât de mult că am acest job pentru că învăț lucruri noi în fiecare zi și unul dintre ele este acela că nu trebuie să subestimezi niciodată puterea unui singur cuvânt și să nu arunci niciodată cuvinte la întâmplare. Un cuvânt spus sau interpretat greșit poate schimba semnificația unei propoziții sau poate porni un război, iar un singur cuvânt bun îți poate deschide toate ușile.”

 width=

 

 

 Vă felicităm pe toți și ne bucurăm că sunteți colegii noștri! 

 

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *