Goodbye, 2021! Hello, 2022!

Se spune că orice sfârșit aduce cu el un nou început, către care trebuie privit cu încredere și optimism. Și asta ne dorim să facem aici, în echipa CGS România, acum, în primele zile din 2022.

Însă cum putem avea un start fresh dacă nu facem o retrospectivă a anului ce tocmai s-a încheiat? Aceasta ne va arăta, o data în plus, că doar uniți suntem puternici și putem trăi experiențe de neuitat.

Chiar dacă 2021 nu ne-a permis să ne petrecem timpul împreună așa cum eram obișnuiți, nu am ratat nici în acest an momente memorabile. Așa că, lună de lună, ne-am premiat colegii în cadrul Performance Loop și acesta este momentul potrivit să le mulțumim tuturor pentru implicarea și dăruirea de care dau dovadă zi de zi.

Totodată, pentru că suntem mereu curioși ce au de spus colegii din cadrul CGS România, am realizat lunar câte un interviu interesant (spunem noi) despre cum merg lucrurile în cadrul echipelor noastre. Am vorbit destul de mult despre ce înseamnă noul sistem de lucru hybrid, dorind să oferim tips&tricks despre cum se realizează conlucrarea în condițiile actuale.

În 2021 am mai adăugat o piatră la temelia Echipei Faptelor Bune dăruind împreună zâmbete. În august am demonstrat, o data în plus, că suntem pasionați de sport și am decis să fim alături drept sponsori, și nu numai, la turneul “BRD Bucharest Open Wheelchair Tennis”, din 8-11 august. În felul acesta ne-am dorit să dăm o mână de ajutor în promovarea sportului de performanță în mijlocul tinerilor cu handicap.

De asemenea, în septembrie, voi v-ați înscris în susținerea cauzei Hospice și, în perioada 4 -19 septembrie, ați luat parte la Semimaratonul București. Astfel, am alergat împreună pentru speranță, pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru, pentru ca persoanele care se află în dificultate să beneficieze de îngrijire și tratament adecvat.

Prima săptămână a lunii octombrie ne aduce an de an un prilej de sărbătoare: este ocazia cu care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează în domeniul Customer Service. Între 4 și 8 octombrie și echipa noastră a aniversat Customer Service Week, ocazie cu care a fost celebrată munca și dedicarea colegilor noștri.

Și pentru că ne plac mult aniversările și, chiar dacă nu am putut plănui o petrecere adevărată, nu am ratat ocazia să îi sărbătorim pe colegii care au împlinit peste 10 și 15 ani alături de CGS România. A fost o petrecere online, dar trebuie să recunoașteți că a fost una memorabilă.

În final, nu ar trebui să uităm că în 2021 ne-am extins tot mai mult și noi colegi s-au alăturat, de-a lungul anului, echipelor noastre. Mai mult de atât, am dat startul recrutărilor pentru poziții remote chiar și în orașe unde nu suntem prezenți cu centre fizice. Și asta pentru că ne place să avem o familie cât mai mare și să ne facem permanent prieteni.

Poate că 2021 nu a fost despre pauze de cafea împreună, la birou. Însă cu siguranță am făcut multe lucruri interesante pe care nu le vom uita prea curând. Și, acum, nu ne rămâne decât să ne facem lista de rezoluții pentru 2022. Succes!