Aniversare specială la CGS România

Am început acum câțiva ani o frumoasă tradiție în companie, aceea de a ne celebra aniversările colegilor care împlinesc peste 10 ani alături de CGS România.

Anul trecut însă, pandemia ne-a întrerupt acest obicei drag nouă, însă, anul acesta am marcat acest moment printr-o sărbătoare mai amplă: i-am celebrat online pe toți colegii care au împlinit 10 și 15 ani atât în 2020 cât și în 2021.

Nu trece o zi fără să ne bucurăm că avem colegi deosebiți, diferiți, talentați și, în special, de la care putem învăța foarte mult. Motto-ul nostru, “Friends Working Together”, a apărut ca urmare a realității din compania noastră: se leagă constant prietenii frumoase, de durată.

Pentru foarte mulți dintre noi, CGS este poate primul job și, mai ales, locul unde am crescut și în care ni se permite în continuare să creștem, experimentând și învățând din greșeli. Ne știm de ani de zile, ne cunoaștem calitățile și defectele, dar ne și sprijinim de fiecare dată când este nevoie.

O decadă nu este puțin, mai ales când ai peste 30 de ani, înseamnă o treime din viața ta de adult. O treime petrecută la CGS România, locul în care te-ai dezvoltat, ai crescut și crești în fiecare zi.

Ne bucurăm că am avut ocazia să ne sărbătorim colegii cu vechime de 10 și 15 ani în companie și, mai ales, că a fost un prilej bun de a celebra experiența colectivă a acestor ani petrecuți împreună, amintindu-ne momente amuzante, pățanii, povești și multe altele întâmplate în toți acești ani. Când ești prins în activitățile de zi cu zi, este ușor să treci cu vederea anumite lucruri, poate chiar și reușite, iar astfel de momente împreună, când putem să ne uităm înapoi și să ne dăm seama de unde am pornit și unde ne-a dus drumul, devin cu atât mai prețioase, cu cât realizăm că am început singuri, însă am ajuns să fim o ECHIPĂ!

Vom respecta acest obicei și vom sărbători anual colegii care împlinesc peste 10 ani alături de noi, profitând de fiecare eveniment de acest gen pentru a depăna amintiri și de a crea noi momente frumoase împreună!

Pe lângă clipele minunate pe care le-am petrecut împreună, cel mai mult ne-au bucurat emoțiile din ochii colegii noștri, precum și cuvintele sincere și frumoase pe care ni le-au transmis, despre ce înseamnă pentru ei echipa din care fac parte și despre cum este să lucrezi la CGS România!

Suntem recunoscători că avem șansa de a aduce în echipa noastră oameni noi, entuziaști și energici, care ne binedispun în fiecare zi cu dorința lor de a învăța cât mai mult. Și, pe de altă parte, îi avem alături și pe colegii cu vechime, care împărtășesc cu ei experiența lor și care ne dovedesc, zi de zi, că aici suntem o mare FAMILIE!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether