S-au desemnat câștigătorii Customer Service Week 2021

Prima săptămână din luna octombrie a fiecărui an ne aduce un prilej de sărbătoare: este săptămâna în care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează in domeniul Customer Service.

În acest an, Customer Service Week a avut loc între 4 si 8 octombrie și a fost și pentru echipa noastră un moment de celebrare a muncii si dedicației colegilor noștri pentru obiectivul final al muncii noastre: satisfacția clientului.

Participând la această inițiativă, colegii noștri ne-au ajutat să sporim conștientizarea importanței rolului lor și a ceea ce fac ei în fiecare zi pentru a oferi suport clienților noștri. De asemenea, tot ei ne-au ajutat să recunoaștem și să-i răsplătim pe colegii noștri pentru munca pe care o fac, oferindu-ne ocazia de a le transmite un imens VĂ MULȚUMIM!

Juriul a selectat câștigătorii din fiecare locație participantă din America de Nord, România, Chile, India și Israel. În joc au fost puse premii fantastice: câștigătorii din România au primit câte un gift card cât și o diplomă în semn de apreciere!

Îi felicităm pe toți cei care au fost nominalizați pentru entuziasm, spirit de echipă sau faptul că sunt buni ascultători!

Primii 5 câștigători au fost nominalizați la aceste categorii de către colegii lor, iar următorii 2 câștigători s-au înscris povestind despre propriile experiențe: cea mai amuzantă, respectiv cea mai dificilă interacțiune avută cu un client în activitatea lor profesională la CGS.

Curioși care sunt motivele pentru care colegii i-au nominalizat pe câștigători? Da, și noi

Iată care sunt câștigătorii din România, la fiecare categorie în parte:

Going The Extra Mile Award: Teodor Nițescu, București

Apreciez cu adevărat natura consecventă și de încredere a lui Teo și faptul că știu că vom duce lucrurile la bun sfârșit împreună, indiferent de cât de dificil ar fi. Cu toții suntem norocoși să putem lucra cu cineva ca el. Abordarea sa profesională este impresionantă și l-a adus în echipa noastră după doar 6 luni de lucru ca Team Leader. El reușește întotdeauna să depășească KPI-urile și, de asemenea, putem vedea o dedicare și o investiție continuă în agenții săi prin mai multe sesiuni de coaching/retraining. În afară de asta, nivelul său de implicare în proiect, inițiativele sale de a face totul mai bine (de la detalii administrative, M&P, sisteme etc) i-au câștigat respectul atât al echipei de management, cât și al întregii echipe de agenți. Mai mult decât atât, sunt demne de menționat relațiile sale uimitoare cu persoanele de contact ai diferiților clienți, care îi oferă întotdeauna feedback pozitiv.

Good Listener Award: Daniela Lupea, Galați

Daniela este cea mai blândă persoană din cadrul echipei de management a proiectului nostru, la ea întotdeauna vei găsi pilde, sfaturi, recomandări, variante ajutătoare și le oferă pe toate cu bucurie, atât echipei pe care o conduce cât si colegilor săi.

Excellence In Humor and Entertainment Award: Bogdan Știuriuc, Brașov

Bogdan – omul care face din nimic, aur. Cu glumele lui, cu optimismul lui desăvârșit, cu zâmbetul lui contagios. Merită din plin nominalizarea – încă credem că are super-puteri când vine vorba de recrutare. Îl numim și ” zeul de la recrutare”. Un team player, ține legătura constant cu proiectele pentru care lucrează – implicat până peste cap – înțelege și procesul de training, apoi cel din producție, un angajat complex – și model. Aș fi putut să îl nominalizez la orice premiu (exceptând The Best Phone Voice) – dar sigur v-ați prins că Bogdan este și stand-uper în timpul liber. Trebuie să îl vedeți în pub-uri, cu microfonul în mână. Cel mai frumos este că, în pauze, când ne întâlnim, râdem cu lacrimi și acest lucru ne ajută, pe fiecare în parte, să trecem peste o zi proastă. Dacă nu Știuruc, atunci cine?

The Best Phone Voice Award: Silvia Boian, Brașov

O persoană dinamică, foarte implicată. Ascult de multe ori în training-uri, apelurile sale și este un exemplu pentru zeci, chiar sute de noi agenți – de fiecare dată. Tonul ei este cald, calm și se simte că dorește să fie acolo, pentru clienți.

Calm In The Eye Of The Storm Award: Corneliu Dobrițescu, Târgu Jiu

Calculat, organizat, excelent cunoscător al procedurilor de lucru. A făcut performanță ca nimeni altul ca Back-Up Supervisor, acum a devenit un Team Leader de succes. Nu cedează presiunii, orice furtună vine peste noi, o înfruntă cu un calm de invidiat.

The strangest or funniest customer interaction ever experienced: Nagy Timea Katalin, Miercurea Ciuc

Cea mai ciudată interacțiune am avut-o cu un instalator, care a mers la client, care avea probleme cu canalele de tv. Clientul furios l-a închis în subsol și a spus că îi dă drumul doar după ce rezolvă problema. Instalatorul ne-a sunat și foarte speriat mi-a povestit ce s-a întâmplat, am trimis un refresh din sistem ce a rezolvat problema clientului și a fost lăsat să plece.

Describe the most difficult/hardest customer interaction you’ve ever had: Manuel Ribeiro da Silva, București

Una dintre cele mai dificile interacțiuni pe care le-am avut cu un client vreodată, a fost într-o situație în care clientul avea o prezentare la locul de muncă și laptop-ul nu se mai aprindea și el a sunat extrem de nervos și folosea un limbaj vulgar. L-am ajutat să se calmeze spunându-i că nici mie nu îmi era deloc ușor dacă mă aflăm în situația sa, dar voi face ce depinde de mine că să ajut. Clientul a fost surprins de răspunsul meu blând, chiar dacă el a vorbit vulgar, chiar a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea răspuns. Într-un final l-am ajutat să rezolve problema cu laptop-ul și a fost foarte recunoscător în așa fel încât mi-a dat datele lui personale și să îl caut atunci când merg în vacanță în țară lui, că are un cadou pentru mine și că deja am cazarea asigurată.

Toate aceste testimoniale ne arată că avem colegi devotați muncii lor, care tratează provocările cu profesionalism, cu empatie și cu simțul răspunderii. Pentru toate acestea, le mulțumim și îi celebrăm! Happy Customer Service Week!