Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 7 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii ianuarie 2021 sunt:

 

Liviu Dulgheru

 

 width=

 

 • Cu ocazia ediției Performance Loop din luna Februarie 2021, îl vom sărbători pe Liviu pentru un deceniu de activitate în echipa CGS.
 • S-a alăturat echipei CGS fix acum 10 ani de zile, în Februarie 2011, activând pe un proiect mai vechi, însă saltul și evoluția lui profesională s-au făcut remarcate pe proiectul pe care activează acum.
 • Liviu este cel mai bun specialist în zona de reporting pe care îl avem. Aportul lui se face simțit zi de zi în cadrul proiectelor și fără implicarea lui, nu am avea zilele la fel de productive, indiferent că vorbim de echipele de support, team leaders, management sau asistenți.
 • Lumea este într-o continuă și rapidă schimbare, iar Liviu este cel care a participat activ la schimbările care au survenit de-a lungul timpului pe proiectele noastre, implicându-se și având cea mai mare contribuție în dezvoltarea și evoluția zonei de reporting.
 • Timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, iar unul dintre cele mai mari merite pe care i-l atribuim lui Liviu este automatizarea rapoartelor.
 • Ne bazăm în continuare pe înalta lui expertiză, iar așteptările noastre sunt, ca de fiecare dată, ridicate când discutăm despre Liviu, pentru că așa ne-a învățat el :).

 

Ionuț-Alexandru Ilie

 

 width=

 

Din poziția de agent servicii clienți, Ionuț s-a evidențiat prin seriozitate si rezultate exemplare, reușind să atingă și chiar să depășească indicatorii de pe proiectul pe care activa, înca din primele două luni de activitate.

A reușit cu ușurință să completeze responsabilitatea de la locul de muncă cu cea de om, prin cele mai frumoase moduri cu putință: empatie, dăruire, înțelegere și răbdare – lucruri esențiale pentru munca în call center și în special în cadrul proiectului, al cărui specific implică interacțiunea cu pacienți suferinzi de diferite forme de cancer.

După primele două luni de activitate, Ionuț s-a făcut remarcat și prin spiritul tehnic dovedit, care l-a ajutat atât pe el cât și echipa de Management, de la aceasta primind task-uri de nivel mediu și avansat pe care le-a realizat cu succes și într-un timp extrem de strâns.

A participat activ la eficientizarea procesului de îmbunătațire a calității, axându-se în principiu pe optimizarea algoritmului de plasare a comenzilor prin propunerea de soluții tehnice a căror rezultat a redus timpul de pauză de după apel la jumătate.

Activitatea lui Ionuț nu este apreciată doar de noi toți, ci a fost evidențiată și de către clientul companiei în cadrul unei sesiuni de feedback desfășurate în luna decembrie 2020.

Începând cu luna decembrie 2020, datorită rezultatelor excepționale atât calitativ cât și cantitativ dar și a dorinței de dezvoltare, Ionuț a fost implicat în activități extra, urmând a se înscrie și la cursurile organizate în cadrul companiei.

Suntem convinși că direcția pe care înaintează acum Ionuț este cea corectă.

Îl încurajez și îl susțin pe drumul către excelența profesională și cariera de succes pe care și-o dorește!

 

Cătălin Miu

 

 width=

 

 • Cătălin face parte din echipa CGS din mai 2018. În momentul de față este cel mai experimentat membru al echipei de pe proiect. Încă din primele luni din cadrul companiei, Cătălin a avut rezultate excelente și pe partea de procesare comenzi dar și pe calitatea numeroaselor apeluri cu clienții.
 • Rezultatele pe care le-a avut pe departamentul pe care operează i-au permis să fie ales să devină cross-trained pe trei departamente. În perioade de volum, Cătălin a asistat și alte echipe în contactarea clienților pentru a le livra rezoluțiile bazate pe reclamațiile lor; dar și echipa de servicii clienți unde a acumulat foarte multe cunoștiințe în materie de customer service.
 • Prin apelurile excelente cu clienții, Cătălin a demostrat în nenumărate rânduri că poate oferi servici și soluții la un standard înalt și că deține un control de neegalat a apelurilor escalate. Cătălin a reușit să aibă performanța de a avea doar un singur apel escalat ce a fost preluat de un supervizor.
 • Cât timp a fost în ajutorul departamentului, Cătălin a reușit performanța de a obține 3 promoteri în aceeași zi, clienții mulțumindu-i în survey-urile primite punctând dedicarea lui totală și pentru abilitatea extraordinară în a oferi detalii ajutătoare.
 • Datorită cunoștiințelor acumulate pe parcursul a aproape 3 ani în companie, a atitudinii lui proactive, și demonstrând că el este mereu entuziasmat de a învăța ceva nou, Cătălin a început să vină în ajutorul echipei de management cu:

– susținerea multor sesiuni de side-by-side cu agenții din clasele noi de training, câțiva dintre aceștia devenind la rândul lor top-performeri. Feedback-ul oamenilor care au avut parte de training de la Cătălin este unul pozitiv, ei subliniind răbdarea, profesionalismul și modul eficient de a explica procedurile. Tot ei au menționat că modul de predare a lui Cătălin este unul apropiat de personalitatea lui prietenoasă și binevoitoare.

– asistarea team leader-ului propriu asigurându-se că trimite în mod regulat rapoartele la nivel de echipă astfel încât colegii lui să fie în temă cu metricii lor având la îndemână datele actualizate.

 

Simona Săpunaru

 

 width=

 

 • Cu ocazia ediției Performance Loop din luna Februarie 2021, ne dorim să o sărbătorim pe colega noastră, Simona Săpunaru, pentru 4 ani de succes în echipa CGS.
 • Simona și-a început activitatea în luna iunie 2017, iar rampa ei de lansare a fost un alt proiect, unde a dovedit că “Numai perseverenţa duce la izbândă»
 • În anul 2018, a fost selectată pentru proiectul din care face parte acum, unde în scurt timp, a ocupat poziția de Quality Assurance, datorită dorinței de a se afirma și a voinței care au consacrat-o de-a lungul timpului.
 • Doi ani mai târziu, Simona a fost implicată și în alte proiecte, care au ajutat-o să dezvolte aptitudini de leader.
 • În prezent, coordonează cu succes echipa, unde are șansa de a demonstra încă o dată că schimbările nu sunt un impediment pentru ea, ci adevărate provocări.
 • Așteptăm și alte surprize plăcute din partea Simonei și suntem convinși că nu va înceta să ne surprindă.

 

Gabriela Lascarachi

 

 width=

 

Gabriela s-a alăturat familiei CGS în anul 2020, luna Februarie, prima sa interacțiune cu echipa fiind în cadrul departamentului de servicii clienți, unde Gabriela a petrecut primul său an. Ea a reușit aproape imediat să stăpânească arta plasării comenzilor și și-a dezvoltat vizibil și modul de exprimare în scris și a devenit din ce în ce mai sociabilă și deschisă față de colegi.

În urma rezultatelor minunate care au recomandat-o ca un agent de top, în Februarie 2021, Gabriela a făcut pasul către un alt departament, unde face să pară că tranziția este una extrem de simplă, acesta fiind doar meritul ei.

Firea puternică și curioasă au făcut-o ca de la bun început să își dorească să cunoască, să ajute, să învețe. Gabriela a adus toate astea echipei noastre și s-a dovedit mereu o persoană care învață repede și care nu se dă în lături de la nimic pentru a obține performanță.

În încheiere, mi-ar plăcea să v-o prezint pe Gabriela omul, nu agentul minunat despre care am tot vorbit. Gabriela este o fire liberă, amuzantă și plină de viață. Adoră să călătorească, oricând, oriunde, să danseze, fie că este la cursurile din weekend sau la petreceri, ea este sufletul ringului de dans. De asemenea, firea liberă o atrage în timpul liber către parcuri pentru plimbări cu bicicleta sau pe jos.

 

Mihai Petrescu

 

 width=

 

Mihai s-a alăturat CGS în 2016. S-a poziționat rapid ca un performer de top și, la scurt timp, cunoștințele și abilitățile sale au fost recunoscute și a devenit senior, activând ca back-up team leader.

În 2019, Mihai a trecut la o funcție de conducere oficial. În prezent, este cel mai cu vechime lider din echipă, o persoană de contact pentru agenți, lideri și pentru manageri.

Mihai este un lider destul de unic, reușind să își mențină echipa implicată și performantă și să găsească un mod diferit de a comunica cu fiecare dintre specialiștii săi într-un mod care generează creștere.

Motivul pentru care l-am nominalizat pe Mihai este că, în ianuarie, echipa sa a atins o performanță istorică. Un scor de 56,8% – acesta nu este doar cel mai mare scor obținut de o echipă din România, dar a dus și la un scor de departament de 53,12%, cel mai mare atins vreodată în compania noastră.

Mihai, știu că nu te vei opri aici, cred în tine și în potențialul tău și aștept cu nerăbdare să văd ce mai ai în plan pentru noi.

 

Sebastian Sterta

 

 width=

 

Sebastian face parte din familia CGS din luna Aprilie 2018. În momentul de față este cel mai experimentat membru al echipei datorită implicării active atât pe partea de procesare cât și pe partea de voce.

Rezultatele pe care le-a avut pe proiectul său, cât și calitatea pe partea de voce, i-au deschis calea către oportunitatea de a fi cross-trained pe încă un department, ajutând în procesarea de comenzi și în contactarea clienților în vederea procesării plății.

Sebastian a demonstrat prin calitatea apelurilor lui că poate oferi clienților soluții concrete în rezolvarea reclamațiilor lor. Datorită calmului și a atitudinii profesionale, dar și a cunoștințelor acumulate, acesta a reușit să dețină controlul în multitudinea de situații întâlnite.

Datorită cunoștințelor acumulate pe parcusul a aproape 3 ani în companie a demonstrat că este mereu pregătit pentru a îmbunătăți procesele întregului department. Sebastian a venit în autorul echipei prin:

– îmbunătățirea și automatizarea fișierelor excel folosite de toți colegii lui. Prin aceasta a reușit să eficientizeze timpul de procesare a comenzilor cât și să crească rata de succes a departamentului.

– susținerea de training – uri și de side-by-side alături de agenții noi. Feedback-ul acestora este unul pozitiv, aceștia subliniind răbdarea, profesionalismul cât și modul lui eficient de a transmite cunoștințele.

Sebastian este un membru de valoare în echipa noastră și a demonstrat în repetate rânduri responsabilitate și adaptabilitate pe parcursul timpului. Acesta a fost în repetate rânduri nominalizat pentru a fi Most Valuable Player datorită rezultatelor excepționale, ajungând la o balanță între cantitate și calitate.

 

Felicitări câștigătorilor!

Victor Babeș și Isaac Newton

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!