Susține, alături de noi, tenisul din România!

Că suntem pasionați de sport, știați deja, așa că nu ratăm nicio ocazie pentru a ne implica și a ne arăta susținerea când vine vorba de activitățile fizice, mai ales de tenis.

Astfel, anul acesta am decis să fim alături drept sponsori, și nu numai, turneului “BRD Bucharest Open Wheelchair Tennis”, care va avea loc in București, în perioada 8-11 august. Acesta este un proiect al Federatiei Române de Tenis împreună cu echipa Hashtag Society, prin care se promovează sportul de performanță în mijlocul tinerilor cu handicap.

Primul turneu din această serie a avut loc în anul 2015 și până în prezent s-au organizat 4 turnee de tenis, internaționale, în diverse orașe pentru a promova tenisul de câmp în rândul persoanelor cu dizabilități.

 

 width=

 

În prezent, în Romania sunt 7 sportivi cu dizabilități care practică tenisul de câmp în scaun rulant si sunt în clasamentul ITF.

1976 constituie anul de naştere al acestei discipline sportive, când Brad Parks a început să joace tenis de câmp din scaun rulant. Fost schior de perfomanţă, acesta a suferit un accident în urma căruia a fost nevoit să se deplaseze într-un scaun cu rotile. În acest context, lui i-a venit ideea de a iniţia apariţia unui nou sport.

 width=

În scurt timp, tenisul în scaun rulant a devenit unul dintre cele mai populare din lume şi se integrează perfect cu tenisul clasic, meciurile putând avea loc pe orice teren standard şi fără modificări pentru rachete sau mingi.

Dacă și tu vrei să urmărești meciurile live din acest turneu, o poți face, la Centrul national de tenis de pe Bd. Pierre de Coubertin nr 11, sector 2, București. Pentru data de 8 august programul meciurilor va fi între orele 10:00 – 18:00, urmând să revenim cu mai multe detalii în zilele următoare.

Hai și tu alături de noi!

#FriendsWorkingTogether