Retrospectiva anului – 2022 a fost un an interesant

Este din nou acel moment din an – timpul să reflectăm, să ne regrupăm și să planificăm ce avem de făcut în noul an ce tocmai a început. Și cum nicio planificare nu poate fi 100% corectă fără o retrospectivă și o analiză a ceea ce am realizat în anul anterior, ne-am gândit că va prinde bine să facem o trecere în revistă a realizărilor noastre în 2022.

Anul trecut a fost un an al revenirii. Din atât de multe puncte de vedere. Echipele noastre au avut din nou șansa de a se întâlni fie la birou, fie la diferite întâlniri face to face. Și da, a fost atât de plăcut să revedem vechii colegi, dar și pe cei noi, care poate lucrează remote încă din prima zi în cadrul CGS.

Alături de voi am contibuit la creșterea proiectului atât de drag tuturor, Echipa Faptelor Bune, și am continuat să ne implicăm în cauze sociale. Astfel, una dintre inițiativele noastre cu tradiție, pe care am susținut-o și în 2022, a fost campania de donare de sânge. Pentru al treilea an consecutiv am decis să ne mobilizăm și să răspundem din nou solicitării celor de la Centrul de Transfuzie al Spitalului Militar din București și de la Centrul de Transfuzie Sanguină ”Colonel Prof. Dr. Nicolae Nestorescu”, organizând o nouă campanie de donare de sânge, chiar la sediile noastre din București și Brașov. Campaniile au fost susținute atât în primăvara, cât și în toamna anului trecut.

Dincolo de pasiunea noastra de a face fapte bune, probabil ca știți deja și de cea legată de sport. Și cum o puteam susține mai bine decât prin a ne implica, din nou, în susținerea circuitului BRD – KAUFLAND Open Wheelchair Tennis. Așa că, în vara anului 2022 am fost din nou sponsori în cadrul evenimentului realizat de Federația Română de Tenis împreună cu Asociația Sportivă Misena, prin care se promovează sportul de performanță în mijlocul tinerilor cu handicap.

2022 a însemnat, pentru CGS, și startul evenimentelor online desfășurate sub umbrela CGS Talks. Acestea sunt dedicate tinerilor, dar nu numai, și au ca principal scop să îi ajute să își sporească cunoștințele pe mai multe paliere. Fie că vorbim de educație financiară, sau de wellbeing ori autocunoaștere, CGS Talks a propus speakeri cunoscuți care pot oferi o nouă perspectivă asupra lucrurilor. 

Anul trecut nu am uitat nici de colegii care merită premiați în cadrul Performance Loop. Acestora, dar și întregii echipe, ne dorim să le mulțumim pentru implicarea și dăruirea de care dau dovadă zi de zi.

Prima săptămână din luna octombrie a fiecărui an reprezintă un alt motiv de sărbătoare: este săptămâna în care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează în domeniul Customer Service.

Astfel, și în 2022, am continuat tradiția noastră începută în 2015 și am premiat colegii cei mai cei! Desigur, avem mulți performeri în cadrul CGS România, însă suntem mândri mai ales de cei care tratează provocările cu profesionalism, cu empatie și cu simțul răspunderii.

2022 a fost unul plin, din nou, pentru întreaga echipă CGS România. Iar 2023…oh, 2023! Cu siguranță va fi marcat de noi și noi evenimente pe care ni le vom aminti peste ani. Însă, acum suntem în punctul în care planificăm fiecare pas al noului an. Așa că trebuie să ne urmăriți pentru a afla noutățile.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *