Câștigători Customer Service Week


Prima săptămână din luna octombrie a fiecărui an ne-a adus un prilej de sărbătoare: este săptămâna în care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează în domeniul Customer Service.

Astfel, și în acest an, am continuat tradiția noastră începută în 2015 și am profitat de ocazie pentru a vă spune că suntem MÂNDRI că avem colegi devotați muncii lor, care tratează provocările cu profesionalism, cu empatie și cu simțul răspunderii. Pentru toate acestea, le mulțumim și îi celebrăm!

După cum vă amintiți, am pus în joc premii fantastice10 carduri cadou în valoare de 200 de lei fiecare! Ne-am bucurat să vedem aproape 150 de nominalizări și mai ales să citim multe cuvinte de apreciere. A venit momentul să aflăm cine sunt câștigătorii, în urma tragerii la sorți:

Andrei Andrada Cristiana – Galați

Iată ce au spus colegii despre Andrada:

Este o colegă pe care mereu te poți baza, când îi ceri ajutorul, întotdeauna îți face ziua mai ușoară. Nominalizez această persoană pentru că e întotdeauna de ajutor, team player, dedicată și foarte prezentă când vine vorba de a ajuta.

E o persoană care te ajută când ai o întrebare, de gașcă. Pentru că merită, având în vedere munca depusă și implicarea oferită în cadrul proiectului. Andrada este o colegă excepțională, mereu ready to help you, și știe foarte bine procesele, deci este un ajutor de nădejde.

Este super motivantă, și implicată în job-ul nostru, iar nu în ultimul rând, are un vibe pozitiv, ceea ce e un must pentru a duce la bun sfârșit ziua de lucru! Pupici cu sclipici Andrada este printre cei mai buni agenți de pe proiectul nostru, mereu merge the extra mile pentru fiecare client încercând să ofere atât partea de informații dar și o experiență plăcută. 

Aisel Seitomer – Constanța

Iată ce au spus colegii despre Aisel:

Este o colegă pe care mereu te poți baza, când îi ceri ajutorul, întotdeauna îți face ziua mai ușoară.

Bitara Claudia Elena – Sibiu

Iată ce au spus colegii despre Claudia:

Țin neapărat să o nominalizez pe Claudia și să îi mulțumesc pentru răbdarea de care dă dovadă atunci când lucrează cu oamenii ei. De-a lungul anilor Claudia a demonstrat o foarte mare ambiție in a-și ajută agenții să se dezvolte și de fiecare dată când a avut ocazia a explicat același lucru chiar și de 100 de ori, cu aceeași calmitate extraordinară! Mulțumesc, Claudia!

Grigore Andreea Luiza – Târgu Jiu

Iată ce au spus colegii despre Luiza:

Draga mea colegă Luiza Grigore, vreau să îmi exprim recunoștința pentru lucrul minunat pe care îl facem împreună, pentru spiritul de echipă, pentru susținere și înțelegere.Îmi place foarte mult să lucrez cu tine și fiecare zi îmi dăruiește emoții pozitive și bucurie. îți doresc să ai în continuare idei minunate, bunăstare și o viață fericită!

Doresc să o recomand pe Andreea Luiza Grigore  pentru câștigarea  premiului deoarece ne înțelegem foarte bine, este o colegă responsabilă, perseverentă dând dovadă de seriozitate și profesionalism. Apreciez la ea faptul că asimilează foarte repede și este foarte comunicativă. Îi urez mult succes în continuare!

Durduc Andrei – Galați

Iată ce spun colegii despre Andrei:

De când m-am alăturat echipei, Andrei a sărit mereu în ajutorul meu sau al echipei oricând aveam o întrebare legată de proceduri. Din punctul meu de vedere își dă mereu silința și îi place să ajute atât clienții cât și colegii de echipa fără a evita și cred că merită să fie nominalizat.

Staniloiu Raluca Cristina – Târgu Jiu

Iată ce au spus colegii despre Raluca:

Este o persoană dinamică, perseverentă, permisivă, întrunește calitățile unui bun coordonator.

Ganga Raul Nicolae – București

Iată ce au spus colegii despre Raul:

Awesome team leader! always there when we need him the most! Best TL and friend ever! Best Team Leader and colleague ever!

Best team leader, always there when needed even when he is not on shift. Always does his best to solve any of your problems and takes his time to understand your concerns and always puts his best efforts into it.

He Rocks!! Este foarte intelegator si mega helpful. Best TL ever!!

Raul is an amazing colleague, friend and Team Leader. He is Leading a wonderful team of 12 folks with amazing results. Everyday I learn tips and tricks from him and he is always here to help me whenever I need, as he was since the beginning when I joined the project as an agent. Even today when I am a part of Support Team , we are talking everyday and we are learning one from each other.

Brinciu Ricarda – Brașov

Iată ce au spus colegii despre Ricarda:

Empatia cu care ajută clienții și răbdarea de care dă dovadă în orice situație sunt de apreciat căci nu mulți reușesc să își păstreze calmul și un ton friendly în orice situație. Atenția pe care o oferă detaliilor astfel încât să rezolve diferitele situații ale clienților și implicarea demonstrează că își dă interesul în totalitate pentru job-ul ei, însă și pentru a lămuri/ajuta oamenii.

Nita Valentin – Brașov

Iată ce au spus colegii despre Valentin:

Super coleg, face atmosfera să fie mai plăcută cu glume în program, este foarte sociabil și zăpăcit. O persoană foarte empatică, gata întotdeauna să sară în ajutor, sociabilă, promptă, serioasă, punctuală și cel mai tare din companie!!!

Țin să îl votez și să îl aleg pe colegul meu Valentin Nita pentru că este o persoană amuzantă, bună și foarte sociabilă! Vali nu te va lasă niciodată să nu zâmbești! în preajma lui e inevitabil să nu schitezi măcar un mic zâmbet!!!

Este gata mereu să își ajute colegii, persoana potrivită la locul potrivit! Vali este un coleg minunat care ne înveselește zilele cu umorul său și bună dispoziție, totodată este un mentor pentru noii colegi și un model pentru  ceilalți. Este un agent foarte bun cu mult potențial. Este un coleg foarte de treabă care se implică pentru drepturile și bunăstarea noastră. Este un liant pentru întreaga echipă, foarte muncitor și întotdeauna bine dispus. Amuzant, comunicativ, fair play cu colegii și săritor.

Hruban Daniel – Brașov

Iată ce au spus colegii despre Daniel:

Îl nominalizez pe Daniel deoarece este cel mai bun L2 de până acum, răspunde mereu foarte repede și prompt.


Câștigătorii au fost contactați separat pentru a putea intra în posesia premiilor, însemnând un gift card în valoare de 200 de lei fiecare.

Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare!

#HappyCustomerServiceWeek
Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *