Câștigătorii Performance Loop ai lunii mai

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii mai 2020 sunt:

Cătălin Chirilă

Cătălin s-a alăturat familiei CGS în August 2018 ca membru al echipei din cadrul unuia dintre proiectele noastre, a dat dovadă de profesionalism, implicare și dedicare. În scurt timp, a reușit să își însușească cunoștințele necesare pentru a contribui la atingerea target-urilor trimestriale.

În rolul său, Cătălin a demonstrat de nenumărate ori că este o persoană pe care te poți baza oricând a fost nevoie de expertiza lui. Datorită implicării și dorinței de a evolua, a trecut pe o poziție mai înaltă din cadrul aceleiași echipe, asumându-și responsabilitatea de a procesa conturi cu un nivel de complexitate mult mai ridicat. Ajungând unul dintre cei mai experimentați agenți, este una dintre primele persoane la care colegii săi apelează când întâmpina dificultăți în procesarea plăților.

Pe lângă calitatea research-ului și procesarea plăților, Cătălin se evidențiază și prin calitatea sesiunilor de shadowing  pe care le desfășoară cu agenții noi. În cei aproape 2 ani de când este cu noi, a reușit să modeleze aproximativ jumătate din echipa actuală. Fiind un exemplu de urmat pentru colegii noi, nivelul de proactivitate al echipei a crescut substanțial în această perioadă.

De când s-a alăturat echipei noastre, Cătălin a reușit să își mobilizeze colegii în a-și atinge target-urile lunare și trimiestriale, devenind un membru esențial pentru echipă. Cătălin este o persoană ambițioasă, dorind să își afirme calitățile ori de câte ori are ocazia. Datorită proactivitatii și dedicării sale, a reușit să evolueze foarte mult și a contribuit mereu la menținerea unei atmosfere plăcute, prin atitudinea să pozitivă. Rezultatele sale vorbesc de la sine, neputând fi altfel decât mândri să îl avem ca membru al echipei.

Nicoleta Bucsaru

Nicoleta s-a alăturat minunatei noastre familii în August 2017. Încă de la început, s-a evidențiat prin implicare, capacitate ridicată de asimilare a cunoștințelor și dorința enormă de învățare. Face parte din echipa unuia dintre proiectele noastre și reprezintă un adevărat pilon în acest grup.

Ea este un adevărat om de bază în echipa noastră prin faptul că ajută pe toată lumea, indiferent de cât de ocupată este, are intenții cu adevărat bune referitoare la bunăstarea echipei și a companiei și nu a renunțat niciodată, indiferent de cât de grele au fost situațiile prin care a trecut.

În poziția sa de Referent de Specialitate Financiar-Contabilitate, în cadrul echipei, Nicoleta are un portofoliu mare și complex de clienți. Are unii dintre clienții cu activitatea cea mai mare și mai diversificată, însă pe cât de grea este munca pe care o desfășoară, pe atât rezultatele muncii sale sunt impecabile. Acuratețea și corectitudinea sunt la ordinea zilei și sunt criteriile de bază în munca sa.

Nicoleta a impresionat prin multe lucruri de-a lungul timpului, însă ce a rămas într-adevăr de admirat a fost o situație specială, în care, în urmă unei greșeli, clientul urma să își primească banii pe un singur produs, în loc de 5000 de produse, ceea ce ar fi provocat o pierdere financiară masivă. Ea a identificat greșeala, a discutat cu clientul, a informat toate părțile implicate în acest proces și a remediat problema cu succes. A fost admirată de top management-ul CGS și de client pentru această situație și a câștigat respectul tuturor. Modestă, a menționat că s-a gândit la binele echipei și al companiilor, pentru a nu ieși pe pierdere.

Noi îi apreciem enorm mentalitatea și ne bucurăm să o avem în echipă, să își transmită acest nivel de know-how către colegii noi, mai ales în ultima perioada, când ne-am mărit echipa cu 7 colegi, iar ea i-a luat “sub aripa sa”.

Munca sa este într-un cuvânt: “magică”. Ne uimește în fiecare zi cu creativitatea, atenția sa, proactivitatea și determinarea de a fi mai bună de la caz la caz, de la client la client. Este genul de persoană care nu uită nimic, care are reminder pentru orice, care este un stâlp în echipa noastră și care nu a dezamăgit niciodată pe nimeni, dimpotrivă, ne-a câștigat respectul și admirația tuturor.

Liviu Plăiașu

Liviu și-a început povestea în cadrul CGS acum aproape 2 ani, în august 2018, odată cu înființarea unui nou proiect CGS. Perioada petrecută de Liviu în acest proiect a fost una scurtă, de doar 5 luni, dar plină de oportunități de dezvoltare pentru el. Abilitățile descoperite și dezvoltate în această perioadă i-au creat o baza solidă pe care a putut să continue să construiască în următorul capitol al poveștii lui.

În noiembrie 2018, Liviu s-a alăturat unui alt proiect, tranziția lui a decurs aproape perfect. El a reușit să se integreze în colectivul proiectului fără nici cea mai mică problemă și, atunci când a venit vorba de noile proceduri, a reușit să le asimileze la un pas incredibil. Datorită modului în care a lucrat și comunicat cu oamenii în primele luni petrecute pe floor, el s-a evidențiat și a fost ales să facă parte din alt proiect aparținând altui departament, după doar 3 luni.

În cadrul acestui nou proiect, Liviu a reușit să strălucească mai mult ca niciodată. După cum ne-am obișnuit, el nu a avut nevoie de o perioada îndelungată pentru a deveni omul esențial în acest proiect. De-a lungul timpului el a avut grijă de noii veniți și de cele mai complexe scenarii din cadrul departamentului.

Destule au fost spuse despre viața profesională a lui Liviu așa că ar fi timpul să aflăm și ce face acest om în timpul lui lber. El preferă să-și petreacă timpul în drumeții, mergând cu bicicleta și atunci când timpul sau vremea nu-i permite, gătitul și cititul sunt modurile prin care el face timpul să treacă mai ușor.

Hortenzia Sutca

Hortenzia (Tenzi cum îi spun colegii) s-a alăturat echipei noastre în martie 2015, la vremea respectivă ca Agent Servicii Clienți. Încă din primele luni, Tenzi s-a făcut remarcată prin rezultatele excepționale, prin calitatea muncii sale, prin devotament, ambiție și dorința de a învăța și evolua în cadrul echipei și companiei noastre. Datorită evoluției spectaculoase, la un an a promovat în funcția de Team Leader la site-ul nostru recent deschis în Miercurea Ciuc, fiind primul TL și având prima echipă de Customer Service. Datorită perseverenței, implicării și determinării sale a reușit, într-un timp foarte scurt, să-și ajute echipa și s-o aducă la nivelul așteptărilor noastre.

Tenzi este o persoană responsabilă, comunicativă, ambițioasă, pe care ne putem baza oricând și nu în ultimul rând extrem de proactivă (fără să aștepte ceva în schimb). Cu timpul și-a dezvăluit adevăratele calități de leader: a ajutat la îmbunătățirea proceselor, creșterea calității atât pe partea de Customer Service, cât și pe partea de Back Office, a motivat oamenii din subordine pentru a face performanță, și a creat într-adevăr o echipa unită, creativă și implicată.

Continuă să facă față cu brio provocărilor de fiecare dată când acestea apar și să găsească soluții pentru situațiile întâmpinate. Propunerile sale sunt întotdeauna bine gândite, astfel încât să ajute nu numai echipa sa, ci și întregul proiect. Tenzi a ajutat enorm de mult la construirea proiectului nostru în Miercurea Ciuc, la dezvoltarea și susținerea ideilor fundamentale pentru buna funcționare. Performanța ei se vede în absolut tot, în dorința de învățare continuă, în perseverență, în găsirea de soluții optime și nu in ultimul rând în entuziasm.

Prin această cale vrem să-i mulțumim lui Tenzi pentru perfomanța și devotamentul său, pentru întreaga contribuție în cadrul CGS Miercurea Ciuc. Nu ne putem imagina și nici concepe o echipă fără ea! Totodata îi urăm mult succes în continuare și la mulți ani frumoși împreună în cadrul echipei și firmei!

Unul dintre clienții noștri o descrie astfel: „She is a dedicated and very enthusiastic colleague. Each obstacle is another opportunity for her to fix or improve it. Tenzi is characterized by objective vision and proactivity. Thanks to her direct and purposeful communication it is great to work with her.”

Valentin Malău

Valentin face parte din echipa CGS din Noiembrie 2009. Activitatea de agent a fost doar începutul acesta performand la cele mai înalte standarde și îndeplinind toți indicatorii de performanță atât procedurali, cât și cei de calitate și eficiență.

În 2010 face pasul către Specialist Level 2, atestând astfel calitățile tehnice avansate de care dădea dovadă. Și aici întotdeauna s-a remarcat prin a fi top performer și prin faptul că întodeauna găsea soluții care erau apoi trimise către client, iar acestea deveneau parte din ghidul de troubleshooting pentru programele clientului.

Mai 2011 reprezintă luna în care Valentin se alătură echipei de management și devine o piesă de nelipsit a puzzle-ului managerial. Conducând o echipa tehnică, dar cu necesități de vânzări, Valentin a învățat cu rapiditate tehnici și practici de vânzare și și-a motivat echipa, îndeplinind astfel obiectivele proiectului din toate punctele de vedere și menținându-și echipa în primele poziții.

Decembrie 2014 reprezintă momentul în care Valentin promovează la poziția de Project Manager și preia și lansează în CGS, un nou proiect cu specific puternic de vânzări, iar tranziția de la un proiect tehnic nu a fost ușoară. Însă, prin perseverență și devotament, Valentin învață the tricks of the trade, dedesubturile, își crește o echipa puternică și în scurt timp echipa devine de importantă vitală pentru client și CGS.

Mergând mai departe, Valentin a jucat un rol important în implementarea inițiativelor venite din partea clientului pentru angajații CGS. Fiind un proiect de vânzări stimularea corespunzătoare a angajaților este esențială pentru a atinge obiectivele impuse de client.

Pe lângă planurile de stimulare, Valentin s-a ocupat și de afișarea lor corespunzătoare prin Google Dashboards și, de asemenea, a direcționat și încă direcționează echipa de Quality Assurance și Reporting către acțiunile necesare pentru a realiza vânzări și pentru a le realiza corect.

Preluând ideile lui Valentin, tot Enterprise-ul a început să crească din punct de vedere volum de vânzări astfel crescând și bugetul pentru recompensarea agenților și apoi a echipei de management. Această strategie și sumele mărite pentru a investi în oameni au dus la un boom în vânzări, plata către agenți dublându-se între 2017 și 2020. Această dublare nu doar că a dus la îndeplinirea obiectivelor pentru client, creșterea revenue-ului pentru acesta, dar și intern CGS, angajații sunt mai împliniți financiar.

De menționat că toate aceste strategii și idei implementate au fost propagate pe toate proiectele clientului, cât și pe ale altui client. Folosind cel mai popular citat al lui Paul McCartney :”I don’t work at being ordinary“, Valentin ne inspiră în fiecare zi pentru că mereu dă tot ce e mai bun din el, pentru a fi extraordinary.

David Peia

David s-a alăturat echipei în 2019. Din prima zi a fost foarte curios legat de task-uri și mai ales cum pot fi îmbunătățite. A performat din prima lună, aducând și un plus procesului de audit, implicându–se pentru a găsi similitudini între situațiile de fraudă și, implicit, identificarea mai exactă a tipului de fraudă și ajutându–și în același timp și colegii. A preluat rapid cel mai important task al echipei și s-a oferit în a prelua task-uri noi, cu toate că era la început de drum. Având în vedere rezultatele sale excelente, I s-au încredințat task-uri dificile, completându-le cu succes și la timp.

S-a implicat în mod activ alături de QA-ul echipei, în recomandări de modificări de procedură, colaborând strâns cu aceasta în identificarea căilor directe de procesare/auditare.

David este angajatul model, este prima alegere în a prelua task-uri noi, testându-le pentru a putea fi implementate la nivelul echipei mult mai ușor și  pentru a ridica metricii proiectului cu mult peste cerințele management-ului. Își ajută în permanentă colegii să înțeleagă detaliile procesului complex de auditare. Este singurul din echipa sa care a trecut prin 95% din procese.

Datorită dorinței sale de a se perfecționa și de a-și ajuta colegii din echipă, David s-a implicat în aproape fiecare proces din cadrul echipei, oferind suport colegilor în permanentă. David  este persoană de contact pentru agenți, atunci când QA-ul echipei nu este disponibil. Este consultat în ceea ce privește oportunitatea de training și este considerat că fiind cel mai experimentat agent, cu toate că s-a alăturat echipei recent.

Felicitări câștigătorilor!

Paul McCartney și Papa Francisc

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *