Câștigătorii Performance Loop ai lunii mai 2016!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 4 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucură de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Mai 2016 sunt:

Florin Popa. Face parte din echipa CGS începând din august 2014. A pornit colaborarea cu noi pe un proiect de gestionare a comenzilor clienților și apoi, în martie 2015, a făcut tranziția către clienții Business de pe același proiect. Florin este o persoană responsabilă, care inspiră încredere, căruia îi place să înveţe lucruri noi şi să-şi ajute colegii. El are şi o latură creativă, fiind pasionat de realizarea obiectelor hand-made. Florin s-a evidențiat printr-o iniţiativă care a ajutat echipa de management să motiveze agenţii, în special în perioadele cu volum scăzut. Ideea este una simplă. Pentru fiecare comandă lucrată se poate introduce un bilet în urnă iar apoi, săptămânal, se extrag câștigătorii. Premiile variază de la săptămână la săptămână și constau în bonusuri la salariu. Această iniţiativă s-a dovedit a fi exact ceea ce ne trebuia, agenţii au fost foarte încântaţi de idee şi s-au motivat mult mai mult în a procesa cât mai multe comenzi pentru a avea mai multe şanse de câştig.

Alexandru Cozmolici (aka Cozmo). Face parte din echipa CGS din aprilie 2013, în cadrul unui proiect foarte important pentru noi. Activitatea de agent a fost doar începutul, acesta promovând ca Team Leader în luna august 2014 și devenind unul din oamenii de bază ai proiectului. Alexandru și-a arătat mereu interesul în îmbunătățirea activității și ridicarea standardelor la un alt nivel. Începând cu luna ianuarie a acestui an, a început să creeze noi scripturi pentru a ajuta echipa, precum și proiectul, pentru  îmbunătățirea numărului de vânzări și beneficii oferite de către client membrilor săi. În urma mai multor încercări și analize, acesta a urmărit mai multe metode folosite de către cei mai buni vânzători la nivel mondial, pentru a convinge clientul să cumpere un anumit produs. Astfel, a aflat secretele unei vânzări de succes și a introdus aceste aspecte în structura apelurilor preluate de agenți. Cu o structură total diferită a apelurilor, fiind axată mai mult pe interacțiunea cu membrii companiei, cât și oferirea acestor beneficii în scopul îmbunătățirii calității calculatoarelor sau securității, acesta a reușit creșterea semnificativă a vânzărilor. De la începutul anului până la jumătatea acestei luni, numărul total al vânzărilor a fost de 10685, în comparație cu 7570 de vânzări reușite în ultimele 2 trimestre ale anului 2015. Implicarea lui în acest proces a dus la o creștere a vânzărilor de aproximativ 30% la nivel de proiect, iar la nivel de echipă cu 42%.

Alexandra Sora. Alexandra face parte din companie începând din martie 2013, când s-a alăturat programului de suport pentru comenzi. Capacitatea ei de a acumula o mare cantitate de informații și de a le utiliza în timp ce în mod constant se adapta la mediul schimbător al proiectului i-a permis să obțină promovarea în echipa de management înaintea altor colegi cu mai multă vechime. Ea este QA de peste 2 ani și a oferit rezultate excepționale lună de lună. Pe parcursul lunii trecute și-a asumat rolul de a obține mai mult și de a se implica în activitatea proiectului, dezvoltarea și punerea în aplicare a mai multor inițiative în afara domeniului său de asigurare a calității. Alexandra a luat un manual cu procese de la client și l-a optimizat, a adăugat sfaturi și trucuri și cele mai bune practici și l-a prezentat pentru ca acesta să fie încărcat pe Intranet. Acest lucru va crește productivitatea și va îmbunătăți durata de învățare a colegilor noi. Procesul este în prezent în curs de desfășurare și ar trebui să fie încărcat în scurt timp. A creat și proiectat un concept nou, “State Cubicles”, o inițiativă menită să elimine diferențele culturale dintre România și SUA pentru agenți, oferind în același timp un design vizual vesel cubicle-urilor.

Corneliu Dobrițescu. Prima grupă de training din Târgu Jiu de pe proiectul unei companii de telecomunicații avea sa îl primească cu brațele deschise, în septembrie 2014, pe Corneliu. Timp de aproximativ 1 an și 4 luni, Corneliu a ocupat functia de Agent Relații Clienți, iar în tot acest timp, Corneliu și-a făcut “datoria” atât față de miile de clienți cu care a dat piept, cât și față de echipa și colectivul din Târgu Jiu. Skillurile pe care Corneliu și le-a însușit pentru început au fost un tip de serviciu în care a ajutat peste 14700 de clienți în tot acest timp și un alt tip de serviciu unde Corneliu a ajutat peste 26400 de clienți.  De asemenea, implicarea lui s-a observat și în suportul oferit noilor colegi care s-au alăturat echipei din Târgu Jiu. Din februarie 2016, ajutorul lui Cornel avea să se orienteze în mod oficial către colegii lui, devenind a doua persoană din centrul din Târgu Jiu care se alatură echipei de suport și ocupă din acel moment funcția de Backup. Totodată, de curând, datorită modificărilor care au avut loc la nivelul proiectului, Corneliu și-a însușit toate cunoștințele în materie de servicii: pe lângă cele menționate anterior, acesta și-a mai adăugat în portofoliu trei skilluri referitoare la serviciile oferite de client.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Victor Babeș și Isaac Newton

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!