Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii octombrie 2021 sunt:

Mario Sava

 • Mario și-a început cariera în CGS la sfârșitul anului 2017. 2 ani mai târziu, acesta a promovat pe poziția de Team Leader și a început să își dedice o bună parte din timp către raportare. A reușit să eficientizeze foarte multe procese și în prezent se ocupă exclusiv de aproape toate rapoartele, pe lângă echipa lui de vânzări care aduce rezultate impresionante, în fiecare lună.
 • În ultima perioadă, în proiectele noastre am avut parte de multe echipe pilot, iar majoritatea au evoluat în linii de business noi. Mario a fost o componentă extraordinar de importantă, el fiind responsabil de raportarea tuturor rezultatelor de la zero.
 • Suntem de părere că Mario are un viitor strălucit în CGS, atât în departamentul operațional, cât și în zona de raportare, unde își dezvoltă cunoștințele pe zi ce trece. Este un om cheie în proiectul nostru și fără aportul lui, raportarea și modul de lucru ar fi mult mai dificile.

Vlad Teodorov

 • Vlad este un membru crucial al echipei de training din București.
 • În primul an de când a intrat pe proiectul nostru, a reușit să aducă un aport esențial în dezvoltarea procesului și al echipei de Training.
 • Pe lângă rezultatele impresionante pe care le-a dobândit alături de grupele lui, a ajutat și la dezvoltarea membrilor noi din echipa de Training a proiectului și nu numai.
 • În ultimul an, Vlad a reușit să își depășească limitele, adaptându-se provocărilor zilnice și impresionându-i chiar și pe cei din echipa din US cu rezultatele lui.
 • Mai mult decât atât, a participat în lansarea și pilotarea unor procese noi pe parte de training, venind constant cu idei care au dus la rezultate extraordinare.

Can-Mustafa Erol

 • Mustafa s-a alăturat echipei curente pe data de 14 Decembrie 2020 tanzitionand cu tot cu experiența acumulată dintr-un alt departament, fiind recent promovat în toamna anului 2020. Acesta a avut de la început o atitudine orientată către ajutarea membrilor echipei să se îmbunătățească. Este o fire deschisă și mereu pozitivă, încercând să se concentreze pe aspectele constructive ale oricărei schimbări. Mustafa face parte din echipa CGS din Septembrie 2017 făcând parte din grupele ce au setat bazele departamentului.
 • În decursul anului 2020, Mustafa a acceptat provocarea de a face parte din echipa de management, el remarcându-se deja ca și lider informal în rândul echipei în cei aproape 3 ani de activitate fiind și în echipa de suport și oferind ajutor colegilor mai noi.
 • Încă din momentul în care Mustafa a preluat rolul de Team Leader, a avut o consistență aparte în atingerea și depășirea indicilor de performanță impuși la nivel de proiect, depășind procesul de învățare/îmbunătățire a colegilor noi. Principalul atuu al lui Mustafa este răbdarea și modul în care relaționează cu membrii noi ai echipei, făcând procesul de integrare și acomodare al acestora unul mult mai accelerat față de alte echipe. Inovația pe care o aduce este în nivelul de motivație  ridicat și spiritul de echipă pe care reușește să îl insufle membrilor noi oferindu-le o misiune, un țel clar încât aceștia să demonstreze aceste skilluri și să mențină îmbunătățirea chiar dacă  este în concediu.

Felicitări câștigătorilor!

Michael Saul Dell și Jack Ma

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!