Work from Home @ CGS

„Inteligența înseamnă puterea de a te adapta la schimbare” afirma Stephen Hawking. Într-adevăr, puterea de a găsi soluții rapide și eficiente la situații neprevăzute este foarte importantă, atât pentru indivizi, cât și pentru companii.

Noi, la CGS, am fost proactivi și ne-am mobilizat cu rapiditate, în contextul noilor condiții determinate de răspândirea COVID-19 în România și am luat imediat măsuri pentru a pune siguranța și sănătatea colegilor noștri pe primul loc și, în același timp, păstrând continuitatea suportului pentru clienții noștri naționali și internaționali.

Printre măsurile pe care le-am luat se numără: posibilitatea lucrului de acasă, diseminarea informațiilor legate de regulile de igienă și de siguranță recomandate, înjumătățirea densității birourilor de lucru în sediile noastre, punerea soluțiilor dezinfectante la dispoziție în toate birourile, dezinfectarea zilnică a spațiilor din fiecare sediu CGS.

O parte din colegii noștri au lucrat pentru prima oară de acasă, dar toți s-au adaptat rapid și cu succes. Am cerut și feedback colegilor noștri, curioși să vedem cum au resimițit ei această nouă experiență și cum au fost pentru ei primele zile lucrate de acasă.

Vreau să îți transmit un feedback pozitiv spre super pozitiv, referitor la lucratul de acasă. Acum sunt în pauză și desenez :). În pauzele pe care mi le iau, mă relaxez și desenez, pictez sau, pur și simplu, mă odihnesc. Plus că nu mai pierd timp cu transportul până la muncă și spre casă, seara. Mănânc mai sănătos pentru că pot găti eu acasă, implicit cheltuiesc și mai puțini bani. Mi se pare benefic pentru noi ca agenți, că ne putem destinde uneori și că putem să fim alături de cei dragi, mai ales în vremurile astea agitate. În astfel de momente, mă bucur că management-ul nostru a luat măsuri să ne putem desfășura activitatea de acasă și să nu mai intram în contact cu alți oameni. Sănătatea e prioritară and there is no place like home. Să ne auzim cu bine” ne transmite colegul nostru Daniel Mihalcea.

„Pentru mine, WFH înseamnă să-mi desfășor activitatea într-un mediu mai liniștit, fără zgomotul de fundal specific birourilor. Chiar acum trebuie să anunț întreaga echipă care este în WFH să facem un call. Per total, experiența WFH este una pozitivă: comunicarea cu colegii este extrem de bună, ne sincronizăm perfect via grup de Whatsapp, Skype for Business și telefoane pentru orice situație urgentă. Toți colegii din echipă colaborează foarte bine, la final de zi rezultatele fiind chiar mai bune decât cele dintr-o zi de muncă de la birou. Feedback-ul tuturor este unul pozitiv mai ales în contextul în care pentru mulți dintre colegii este prima experiență de WFH” ne mărturisește Claudia Macovei.

“Work from home este o experienta foarte placută. Atunci când lucrez de acasă, mă pot concentra mult mai bine, imi pot desfașura activitatea în liniște, fără întreruperi. Mă organizez mult mai bine și muncesc mult mai eficient în aceste condiții. Tool-urile merg foarte bine și pot să îmi desfășor activitatea fără probleme. Având în vedere situația actuală din România, posibilitatea de a lucra de acasă, mă ajută să ma simt mult mai în siguranță și mult mai liniștită. Cu această ocazie, mulțumesc companiei pentru această posibilitate” declară Ionela-Cristina Ciobănescu.

„Lucratul de acasă, pentru mine, este mai simplu, comod și relaxant pentru că nu mai am stresul traficului în drum spre muncă și înapoi acasă. Munca propriu-zisă se desfășoară normal, poate chiar mai liniștit decât la birou pentru că nu mai aud zgomotul specific de fundal de la colegii care vorbesc cu alți clienți. De asemenea, am tot suportul Team Leaderilor la un mesaj distanță, dacă este nevoie. În plus, la final de zi, simt că sunt mai productivă și mai puțin obosită” povestește colega noastră, Denisa Andrei.

Așadar, deși vremurile sunt tulburi și nu se poate estima cât va mai dura pericolul pandemiei de coronavirus, la CGS ne adaptăm noilor condiții si vom continua să avem cât mai mulți colegi care să lucreze de acasă în zilele următoare.