Am sărbătorit 16 ani de CGS România cu un Sweet Sixteen party

Mult așteptatul eveniment de aniversare a companiei a fost unul special, pentru că anul acesta am sărbătorit Sweet Sixteen – 16 ani împreună!

Așa cum știți, în fiecare an, în luna noiembrie, sărbătorim împreună cu toți colegii aniversarea CGS România. Până la majorat mai avem puțin de așteptat, așa că anul acesta i-am invitat pe toți la… Sweet Sixteen party!  🙂

What would you have done for your Sweet Sixteen, vorba unui cântec? Noi am dorit să-i surprindem pe toți colegii noștri din cele șase centre CGS România din țară printr-un eveniment inedit și am pregătit o caravană cu bunătăți care mai de care mai îmbietoare! Torturi deosebite, colorate și variate, însiropate și aromate, bună dispoziție și veselie – iată ingredientele acestei aniversări speciale! Caravana cu bunătăți a pornit la drum în 14 noiembrie și s-a oprit, timp de câteva ore bune, în fiecare centru CGS România, astfel:

  • 14 noiembrie – București, Galați
 width=

București

 

 width=

Galați

  • 16 noiembrie – Târgu-Jiu, Sibiu
 width=

Târgu-Jiu

 

 width=

Sibiu

  • 20 noiembrie – Miercurea Ciuc, Brașov
 width=

Miercurea Ciuc

 width=

Brașov

Toți colegii au fost alături de noi la cea mai cool aniversare și au savuat cu plăcere toate dulciurile pregătite special pentru ei! Suntem foarte fericiți că am reușit să sărbătorim împreună 16 ani plini de succes, de provocări, de muncă în echipă, 16 ani plini de experiențe memorabile.

La mulți ani, CGS România! Happy Anniversary #CGSDreamTeam!

 

#CGS16 #FriendsWorkingTogether