La CGS Romania, primavara se numara bobocii!
10
 

Într-un articol precedent, vă spuneam că începutul de an a venit cu vești bune la CGS România. Completăm lista veștilor bune cu una excelentă: vă așteptăm în echipa noastră! 🙂

Ce căutăm? 500 de colegi noi, vorbitori de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, olandeză sau maghiară, talentați și pregătiți să pună bazele unei cariere solide, într-un domeniu dinamic și competitiv. Printre joburilor scoase la concurs sunt atât locuri de muncă nou create, cât și poziţiile ale căror ocupanţi ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii.

Dintre cele 500 de posturi scoase la concurs, cele mai multe vor fi în centrele de suport din București și Brașov, dar și din Sibiu și Târgu Jiu. Candidații din București trebuie să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză sau olandeză și, în cazul anumitor proiecte, pe lângă acestea, și experiență în domeniul financiar sau tehnic pe zona de IT.

În Brașov, limbile străine cele mai căutate sunt limba engleză, maghiară, franceză, germană, spaniolă și italiană, în timp ce, în Sibiu și Târgu Jiu, cautăm cunoscători de limba engleză, germană sau franceză. În aceste două centre, însă, vă punem la dispoziție și  posturi care nu implică obligatoriu cunoașterea la nivel avanasat a unei limbi străine și care vă vor permite să alegeți un program de lucru flexibil de 4 ore, 6 ore sau 8, în functie de opțiunile voastre.

Sunteți curioși cum va decurge procesul de recrutare? Nu vă ascundem faptul că selecţia este una riguroasă. În urma analizei CV-urilor primite la Departamentul de Resurse Umane, vor fi selectaţi candidaţii pentru primul interviu, care include teste de verificare a gradului de cunoaştere a limbii străine solicitate pentru fiecare poziţie, având în vedere că personalul trebuie să vorbească fluent limba postului pe care activează; pentru anumite poziţii, primul interviu cuprinde și verificarea cunoştinţelor tehnice. Deși criteriile noastre de selecție sunt stricte, suntem convinși că, în România, există oameni bine pregătiți, pe care nu ne rămâne decât să-i găsim!  

Cei care sunt selectaţi după prima etapă merg apoi în cea de-a doua, în care sunt evaluate aptitudinile de comunicare cu clienţii, capacitatea de a răspunde solicitărilor primite de la aceştia, abilităţile de negociere, cunoştinţele tehnice etc – de la caz la caz, în funcţie de fiecare poziţie.

Ce vă așteaptă după angajare? În prima lună, după angajare, veți beneficia de sesiuni de training, care vă vor ajuta să înțelegeți și să vă desfășurați activitatea ulterioară în cadrul companiei. În plus, în fiecare dintre sediile noastre, veți fi întâmpinați de colegi deschiși, pentru care motto-ul nostru, Friends working together!, nu este doar o lozincă și care vă vor ajuta să vă integrați cât mai rapid în echipa CGS.

În România, CGS are aproape 3.000 de angajați, peste 75% dintre aceştia având vârsta medie de 25 de ani. Aproximativ 95% dintre angajaţii CGS sunt absolvenţi sau studenţi ai unor instituţii de învăţământ superior, majoritatea vorbind două – trei – unii până la cinci limbi străine.

Ce vă oferim? Conform uzanţelor din industria de profil, câştigul salarial depinde în primul rând de limba în care fiecare angajat îşi desfăşoară activitatea, precum şi de ansamblul competenţelor solicitate (tehnice, de negociere etc), aşa încât în primul an de activitate veniturile totale lunare (salariu, tichete de masă, bonusuri etc) variază în general de la venitul mediu brut pe economie până la peste 1.500 Euro brut.

Ceea ce este, însă, cel mai important, este faptul că CGS Romania vă oferă șanse reale de promovare în cadrul companiei, dacă vă veți dori cu adevărat acest lucru. Trebuie să știți că 90% din echipa noastra de management este formată din angajați care au promovat din interiorul companiei, dovedind ca au abilitățile necesare pentru un post de team leader, quality assurance, project manager, trainer, recruiter, technical support nivel 2 etc.

În plus, la nivelul fiecăruia dintre sedii, se organizează concursuri între echipele fiecărui departament, în urma cărora puteți câștiga diverse premii, precum: sume de bani, gadget-uri sau chiar excursii în România sau în străinătate. Avem și concursuri tematice de Valentine’s Day, Paște, Halloween, Crăciun, cu premii la fel de interesante.

Dacă vestea noastră v-a trezit interesul, vă invităm să aplicați pentru posturile disponibile, aici. Vă așteptăm în echipa noastră! 

Trimite-ne CV-ul tău

10 Comments
 • Pop Cornel

  Am 32 de ani. Vorbesc la nivel de L1 limbile engleză şi maghiară, nivel excelent lba engleză şi limba germană, Licenţiat în litere , profesor de lba engleză, adaptabil, sociabil, dornic de munca în echipă, Cunoştinţe medii IT. Uşor formabil, adaptat termenelor limită, programelor flexibile.

  • CGS Romania

   Bună, Cornel! Te rugăm să consulți lista noastră de job-uri disponibile și să aplici, direct pe blog, pentru cel care crezi că ți se potrivește cel mai bine. Așteptăm CV-ul tău: http://cgs-romania.ro/posturi-vacante/. Succes! 🙂

 • Alexandra

  Am si eu o intrebare: eu sunt din Ramnicu Valcea si as dori sa stiu daca pot aplica pentru a lucra in Sibiu sau trebuie sa fiu chiar de acolo? Multumesc!

  • CGS Romania

   Alexandra, poți aplica pentru un post în Sibiu, chiar dacă momentan locuiești în Râmnicu Vâlcea, cu condiția să fii dispusă să te muți în Sibiu, în cazul în care vei fi acceptată pentru postul respectiv. Așteptăm CV-ul tău: http://cgs-romania.ro/posturi-vacante/. Succes! 🙂

 • Angela

  Buna seara…ma numesc Ángela locuiesc in Brasov si vorbesc la perfectie limba spaniola si m ar interesa un job la d-voastra.As vrea un nr de teléfono sau o adresa de mail pt a trámite un cv.

 • Cotolan Felicia

  Buna seara. Stiu limba Italiană la nivel avansat, deoarece am crescut și am făcut studii in Italia. M-am mutat de curând in Sibiu. Cum fac să vă contactez? Asi fii doarte incantata sa lucrez alaturi de voi, avand in vedere ca as face lucrul aata din placere. Iubesc Italiana. Sau puteti sa o faceti dumneavoastra?

  • CGS Romania

   Buna ziua,

   Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care am vazut mesajul dv. Daca mai sunteti interesata sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa trimiteti un CV la adresa de email: [email protected]. Multumim.

   • Patricia

    Buna ziua! Eu sunt Patricia,vorbesc perfect limba maghiara si m-a interesa un job la voi, am lucrat agenta la Sf. Gheorghe. As vreau o adresa de e-mail ca sa va trimit un cv.

    • CGS Romania

     Buna seara! Daca mai sunteti interesata sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa trimiteti un CV la adresa de email: [email protected]. Mult succes!

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with