Jurnal din biroul de acasa – Ioana Costache (Team Leader – CGS București)
0
 

De câteva zile, câțiva dintre noi, la CGS, lucrăm de acasă, urmând ca în zilele următoare tot mai mulți dintre colegii noștri să facă același lucru. Dacă pentru unii dintre noi nu era prima experiență de acest fel, pentru alți colegi a fost ceva inedit. Ca să înțelegem mai bine cum a decurs adaptarea la noile condiții de lucru, de acasă, am făcut un mini-interviu cu Ioana Costache – Team Leader – CGS București.

Ai mai lucrat de acasă până acum?

Ioana: Nu, nu am mai lucrat așa până acum, este o experiență nouă, atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă pe care o conduc, datorită faptului că eram cu toții acasă!

Ai avut vreo temere legată de noul mod de lucru?

Ioana: Cred că gândul că nu era nimeni la birou mi-a oferit o senzație de incertitudine la început, ceea ce am observat că ne-a facut pe toți mai vigilenți. Echipa s-a logat cu cel puțin o jumătate de oră mai devreme pentru a testa aplicațiile. Astfel, s-au asigurat că putem rezolva orice problema de IT înainte de a incepe programul.

Cum este comunicarea cu ceilalți colegi? Lucrul de acasă pune bariere?

Ioana: Deși mă așteptam ca nivelul de comunicare dintre noi să scadă, am observat cu surprindere că nu a fost așa. Avem un grup de Whatsapp prin care echipa a ținut constant legătura cu mine pentru probleme, nelămuriri, întrebari, dar și între ei. Pe lângă subiectele legate de muncă, cei mai extrovertiți au încercat să trimită și mesaje amuzante pentru a păstra optimismul echipei 😊.

Cum s-a descurcat echipa în prima zi de work from home?

Ioana: M-au surpins plăcut prin faptul că au acționat repede cu mailurile (fiind de acasă cred că nevoia de a lua o pauză e mai puțin resimțită) și fiecare dintre ei a știut ce are de făcut. Ne-am logat în call-uri cu clientul și am putut discuta cu clienții din afara țării despre activitate ca și cum am fi fost la birou.

Ce părere ai despre decizia conducerii CGS de a oferi angajaților opțiunea de work from home?

Ioana: Sunt foarte încântată! Cred că apreciem cu toții că putem sta acasă în această perioadă și să ne simțim în siguranță, iar lipsa discuțiilor alarmante pe care le aveam în ultimele zile la birou ne-a ajutat să ne concentrăm mai bine la muncă. Mulțumesc!

Trimite-ne CV-ul tău

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with