Statistici, bugete, planuri și strategii, noi direcții și obiective care să ne conducă pe un drum ascendent. Toate acestea sunt constantele primelor luni ale anului, în viața fiecăruia dintre noi.

Vladimir-Sterescu-Country-Manager-CGS-RomaniaDupă o perioadă agitată, cu sărbători și tot felul de reuniuni, și eu, la fel ca mulți dintre voi, am revenit la realitatea cotidiană. Într-o eră a vitezei, e dificil să planificăm totul, în detaliu, pentru întregul an, deoarece tendințele sunt într-un proces continuu de evoluție și schimbare. Însă, știm de unde pornim și unde ne propunem să ajungem atunci când, la finalul celor 365 de pagini, vom fi gata să scriem concluziile.

Pentru domeniul outsourcing-ului din țara noastră, anul 2015 va fi unul foarte important, întrucât România va trebui să avanseze în topul celor 100 de destinații pentru outsourcing, unde, în prezent, se află pe poziția 44. De asemenea, e necesară o dezvoltare a aceastei industrii și în alte orașe mari ale țării, în afara Bucureștiului, care, în momentul de față, este orașul cu cea mai mare activitate în domeniul outsourcing-ului din România. Acest lucru aduce cu sine, în mod evident, o creștere a numărului de locuri de muncă, destinate celor care stăpânesc limbile străine, au aptitudini IT și dau dovadă de creativitate.

În aceeași direcție văd și viitorul companiei noastre pentru anul 2015. Vom continua să ne dezvoltăm, să completăm echipa cu oameni bine pregătiți și dornici să își dezvolte cât mai mult abilitățile într-un mediu de lucru dinamic. Chiar prima parte a anului va fi una în care vom face angajări masive pentru foarte multe posturi. Puteți consulta lista posturilor vacante sau înregistra CV-ul aici.

Astfel, împreună, vom continua să construim drumul ascendent pe care CGS Romania a pornit în ultimii ani, lăsându-ne ghidați de standardele de calitate pe care le folosim în permanență atunci când furnizăm servicii clienților noștri.

Vă doresc tuturor ca 2015 să fie anul în care veți ajunge mai aproape de idealurile voastre!

Vladimir Sterescu

Country Manager CGS Romania

 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *