Descoperim talentele de lângă noi: Anișoara, de la traducător la hairstylist!

O cunoaștem pe Anișoara de mai bine de 5 ani, mai exact din noiembrie 2010, când a intrat în echipa noastră. Știm despre ea că este serioasă și implicată dar mai știm și că are o pasiune foarte veche pentru hairstyling. Cât de veche? „din școala generală când deja știam să împletesc și îmi făceam în fiecare zi o alta coafură. Însă doar în liceu am început să fac și altor persoane împletituri sau cocuri”.

Anisoara Lacatus

Pasiunea ei a căpătat mai multă însemnătate în urmă cu ceva timp determinând-o să își schimbe planul de a deschide un birou de traduceri unde putea să își exercite „meseria de bază”, și să înceapă un curs de pregătire pentru coafor. „A urmat o perioadă de seminarii, seminarii la care trebuie să mergi consatant pentru că mereu se schimbă ceva în acest domeniu. Mereu ai de învățat câte ceva, chiar dacă ai destulă experiență. Iar acum ofer servicii de aranjat, aranjat pentru ocazii, vopsit, tuns, permanent… tot ce ține de coafor într-un salon.”

12033341_10154032026644239_275580402_n

Tot Anișoara ne-a spus că i-a fost destul de greu la început dar că până la urmă a reușit să atragă suficienți clienți și să își atingă scopul: „să vad mulțumirea și fericirea persoanei pe care tocmai am aranjat-o”. De asemenea, ea apreciază înțelegerea de care a beneficiat din partea echipei CGS „Nu aș fi putut face asta dacă aici în CGS nu aș fi avut parte de înțelegere și flexibilitate din partea teamleader-ului :), pentru că în domeniul ăsta depinzi mereu de timpul clientului, trebuie să te pliezi în mare parte pe programul acestuia”.