De la inceputul anului CGS a angajat 250 de persoane

Inceputul lui 2014 a fost bun, dar greu: am castigat noi clienti (proiecte)- ceea ce e bine, dar a trebuit sa facem angajari masive si rapide… ceea ce nu este usor, avand in vedere competentele cerute ca urmare a faptului ca CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine!

Majoritatea oportunitatilor de angajare au fost locuri de muncă nou create, la care s-au adaugat poziţiile lasate libere de colegii care au fost promovati sau s-au orientat spre alte domenii.

Dintre cele 250 de posturi scoase la concurs in primele luni ale anului, 150 au fost în centrul nostru de suport din Sibiu, iar aproape 100 în cel din Braşov.

Cele mai multe joburi au fost in română (Consultant Relaţii Clienţi) sau engleză. Alte limbi straine cerute pentru joburile respective au fost franceză, italiană, spaniolă, germană sau olandeză, pozitiile fiind de Customer Care, Customer Support sau Technical Support.

În România, suntem aproape 3.000 de angajați, iar peste 75% dintre noi au varste mai mici de 25 de ani. Aproximativ 95% dintre colegii din CGS sunt absolvenţi sau studenţi ai unor instituţii de învăţământ superior; cei mai multi dintre noi vorbesc 2-3 limbi straine, iar unii chiar 5 limbi străine!