CGS România prezentă la cele mai mari târguri de carieră din țară

Angajatori de Top București

În perioada 25-26 martie, a avut loc o nouă ediție a celui mai mare târg de carieră la nivel național, Angajatori de TOP 2016, la Sala Palatului, eveniment care a reunit peste 160 de companii.

CGS România a fost prezentă și la această ediție a târgului, dând ocazia tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să facă o schimbare de carieră să ne cunoască mai bine.

În cadrul evenimentului, am organizat un seminar pe tema „Hai să ne întâlnim și să aflați mai multe despre compania noastră”, seminar la care au participat studenți sau proaspăt absolvenți și pe parcursul căruia au aflat povestea companiei noastre, a oamenilor săi și câteva din poveștile noastre de succes.

Astfel, cei interesați au aflat că CGS România oferă echipei sale un mediu dinamic, competitiv, bazat strict pe performanță, unde aceștia au oportunitatea de a câștiga o experiență inegalabilă în lucrul cu companii importante, ce activează atât pe piața locală, cât și pe piețe străine. De asemenea, ei au aflat că pregătirea lor pentru activitatea în cadrul companiei noastre va prespune training-uri specializate, remunerate și flexibile din punctul de vedere al orarului de lucru. Informația care, însă, i-a atras pe cei mai mulți dintre vizitatori a fost faptul că CGS Romania le oferă șanse reale de promovare în cadrul companiei, 90% din echipa noastră de management fiind formată din angajați care au promovat din interiorul companiei.

 

Angajatori de top

 

Angajatori de top

Angajatori de top

Târgul de Cariere Sibiu

Cea de-a 14-a ediție a târgului de cariere de la Sibiu a avut loc în perioada 23-24 martie. Evenimentul a reunit nu mai puțin de 3.000 de candidați și 35 de companii.

Candidații au avut posibilitatea de a interacționa direct cu un recruiter și un manager CGS, în cadrul seminarului susținut de colegii noștri, în cadrul căruia au oferit informații despre cum decurge un interviu de angajare în cadrul companiei și de ce este importantă comunicarea nonverbală, cum trebuie să te pregătești pentru un interviu și care sunt întrebările care ți se pot adresa în cadrul interviului de angajare. Tot în cadrul seminarului am discutat cu potențialii viitori angajați despre importanța pe care trebuie să o acorde CV-ului, ce transmite un CV eficient și de ce emailul de pe care transmiți CV-ul a devenit noua scrisoare de intenție. Astfel, participanții au avut ocazia să își îmbunătățească experiența participării la interviuri.

Targ de cariera SibiuTarg de cariera Sibiu

 

Târgul de Cariere Brașov

Târgul de Cariere (TdC) a ajuns la Brașov, în 8 și 9 martie pentru cea de-a 13-a ediție a evenimentului. Ca în fiecare an, am avut parte de două zile pline de viitori potențiali colegi care și-au exprimat curiozitatea față de viața la CGS, au pus multe întrebări și le-am oferit, cu drag, răspunsuri. I-am invitat să ne treacă pragul și să ne cunoaștem, atât în companie, cât și la numeroasele evenimente pe care le-am organizat în oraș.

 

                    Târg de cariere Brașov

Târg de cariere Brașov

La finalul acestor evenimente, echipa CGS România a devenit mai bogată. Bogată în prieteni noi și, de ce nu, viitori colegi!

Dacă vrei și tu să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected].