CGS Academy: Improve your English skills

Back to school with #CGSDreamTeam & #CGSacademy!

English is the easiest language to speak badly, spunea marele dramaturg George Bernard Shaw. Pentru a veni în ajutor colegilor noștri care doresc să aprofundeze și să se perfecționeze în limba engleză, vom da startul, în luna noiembrie, prin CGS Academy, unui curs pilot de limba engleză, la Sibiu!

Cursul este gratuit și se adresează tuturor colegilor care doresc să se perfecționeze în limba engleză și care sunt interesați să folosească această limbă în domeniul nostru de activitate. În plus, după absolvirea acestui curs, vor avea oportunitatea de a se alătura proiectelor care lucrează cu clienți din Statele Unite și de a obține mai multe beneficii în cadrul companiei!

Inițiativa face parte din programul CGS Academy, dedicat tuturor colegilor noștri care doresc să învețe lucruri noi. Pentru că ne place să ne perfecționăm în continuu, pentru că dorim să evoluăm și să ne dezvoltăm capacitățile și pentru că vrem să dobândim skill-uri noi, vom oferi cursuri de limbi străine, cursuri de Excel, cursuri de prim ajutor, un program de mentorat, precum și cursuri de dezvoltare personală, susținute de specialiști.

Cursul va fi susținut de un trainer specializat, care dispune de calificările și experiența necesară pentru a susține un astfel de training.

Cum se va desfășura cursul?

  • Ne asigurăm ca trainingul este relevant pentru nevoile cursanților şi vom folosi resurse atent selecţionate;
  • Procesul de învățare va fi interactiv și se va adapta la toate stilurile de învățare, desfășurând activități de grup sau în perechi, alături de colegi;
  • Sesiunile de training vor fi distractive și plăcute pentru că, în acest fel, este stimulat lucrul în echipă, iar participanții vor fi încurajaţi să folosească ceea ce au învățat la curs în activitatea lor.

Ce vor obține participanții în urma acestui curs?

  • Cunoștințe de limba engleză (scris și vorbit);
  • Motivație și oportunitatea de a aplica pentru un nou job pe limba engleză;
  • Informații noi cu aplicabilitate.

Când și unde se va desfășura cursul?

  • Începând cu luna Noiembrie, la sediul nostru din Sibiu;
  • 2 zile pe săptămână, de la 9:00 la 11:00 (programul este flexibil și se poate adapta nevoilor cursanților);
  • La finalul curuslui, absolvenții vor primi o diplomă care va atesta cunoștințele pe care le-au dobândit.

După cum se știe, printre clienții companiei noastre se numără multe companii internaționale, din Statele Unite, Marea Britanie și Canada. Oportunitățile de carieră din cadrul CGS România sunt destinate, în primul rând, angajaților noștri, pe care dorim să-i ajutăm să promoveze pe poziții cât mai înalte și să obțină toate beneficiile pe care le oferim. A te alătura unui astfel de proiect internațional înseamnă posibilitatea de a avansa, de a te dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal, și de a avea în față un viitor strălucit. Investiția în tine și în viitorul tău începe cu pași siguri și bine stabiliți. Începe ACUM!

Mult succes! 🙂

#CGSAcademy #FriendsLearningTogether