CGS a câștigat premiul Customer Experience Innovation 2020

Suntem bucuroși să vă anunțăm că divizia de BPO (Business Process Outsourcing) a CGS a primit din nou premiul „Customer Experience Innovation 2020” din partea publicației TMC Customer, o revistă specializată în domeniul serviciilor pentru clienți, cu o expertiză de peste 35 de ani în industrie.

Premiul Customer Experience Innovation 2020 recunoaște companiile cu rezultatele cele mai bune, care stabilesc standardul în furnizarea de experiențe excepționale pentru clienți prin intermediul tuturor canalelor, inclusiv sociale.

„Suntem încântați să fim recunoscuți din nou de revista TMC CUSTOMER pentru dedicarea noastră în a furniza cel mai bun serviciu pentru clienți prin intermediul serviciilor noastre de BPO”, a declarat Steve Petruk, Președintele diviziei de outsourcing global la CGS. „Compania este dedicată celui mai înalt nivel de servicii inovatoare pentru clienți și a implementat continuu tehnologie de generație viitoare pentru a ne sprijini clienții valoroși la nivel global. Într-un moment critic în care companiile au angajați la distanță și restricții de distanțare socială, CGS a implementat realitatea augmentată (AR) și automatizarea proceselor robotizate (RPA) pentru asistență în teren. La CGS ne-am mutat forța de muncă globală din cărămidă și mortar într-un model de livrare la distanță în mai puțin de 10 zile; tehnologia a ajutat la conectarea echipei în condiții de siguranță, oferind informații în timp real pentru a rezolva probleme reale într-un mediu digital. ”

„Felicitări CGS pentru primirea premiului Customer Experience Innovation 2020. Divizia CGS de Business Process Outsourcing Solutions a fost selectată datorită faptului că a reușit să seteze standardul în furnizarea de experiențe clienților de talie mondială pe toate canalele”, a declarat Rich Tehrani, CEO, TMC. „Ne face plăcere să recunoaștem această reușită și să știm că vom continua să vedem inovații mari din partea CGS în 2021 și nu numai.”

Cu resurse de call center optimizate pentru a servi clienții globali, CGS oferă o abordare hibridă unică prin intermediul automatizării dar și al agenților care tratează zi de zi clienții în centrele sale de contact situate în America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Tehnologiile sale chatbot și RPA îmbogățite cu AI (Artificial Intelligence) completează serviciile de asistență pentru clienți oferite de mii de agenți multilingvi din call centere. CGS oferă suport multora dintre cele mai importante mărci de renume mondial din industria comerțului cu amănuntul, ospitalitate, asistență medicală, tehnologie și telecomunicații. Soluțiile inovatoare, scalabile și flexibile de externalizare a proceselor de business (BPO) ale CGS includ asistență tehnică și suport clienți, telesales, channel enablement și asistență de back office.

###
Despre revista CUSTOMER

Începând cu anul 1982, revista CUSTOMER (fostă Customer Interaction Solutions) este vocea experienței clienților, a centrelor de apel/contact, a CRM și a industriilor de teleservicii. Revista CUSTOMER a ajutat industria să germineze, să crească, să se maturizeze și să prospere, și a servit drept publicația principală în a ajuta aceste industrii care au avut un impact atât de pozitiv asupra economiei mondiale să continue să prospere. Printr-o combinație de redactare originală, remarcabilă și de ultimă generație, voci din industrie, recenzii aprofundate în laborator și recunoașterea liderilor inovatori în management și tehnologie prin premiile noastre apreciate, CUSTOMER se străduiește să continue să fie publicația care menține standardul de calitate ridicat pentru industrie. Vă rugăm să vizitați https://customer.tmcnet.com/.