Performance Loop: inovație și perfecționare!
Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 5 câștigători în această lună!
La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.
Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.
În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii August 2016 sunt:
Octavian Nicolescu
Octavian s-a alăturat echipei CGS România în martie 2016 și a demonstrat, încă din primele zile, că își dorește să obțină rezultate foarte bune, să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să aducă un plus de valoare business-ului. Prin urmare, la doar o lună după ce a finalizat training-ul și și-a început activitatea, i s-a oferit posibilitatea de a fi transferat pe un proces mult mai complex, iar el a acceptat fără să stea pe gânduri.
A reușit performanta de a procesa solicitările primite încă din primele zile în producție, într-un timp foarte scurt, respectiv de 10 minute sau chiar mai puțin, în timp ce standardul impus este de 20 minute, primind astfel numeroase aprecieri din partea echipei de Sales și a managerilor din SUA, alături de care lucrează. De asemenea, împreună cu colegii lui, a trimis către clienți oferte de leasing ce au adus, trimestrul trecut, venituri în valoare de 2.596.726,60 $, de 4 ori mai mari în comparație cu cele obținute trimestrul anterior.
Octavian se concentrează mereu pe soluții, nu pe probleme și atunci când învață ceva nou, îl folosește cât mai repede, refuzând să piardă timp fără a contribui la dezvoltarea proiectului.
“Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez într-un mediu divers, în care ai posibilitatea să interacționezi cu o multitudine de personalități. Sunt de părere că asta mă ajută pe mine să înțeleg mai bine partea psihologică a oamenilor. Sunt lucruri pe care nu le poți face singur, iar în 6 luni de când fac parte din familia CGS, am cunoscut oameni de la care am avut foarte multe de învățat. E plăcut să fii înconjurat de colegi cu care să legi prietenii frumoase și să știi că te poți baza pe ei le fel de mult când vine vorba de distracție, dar mai ales de muncă.”
Diana Ștefănescu
Diana și-a început parcursul profesional la CGS în august 2011, ca agent. S-a alăturat apoi unui proiect nou de back-office la vremea respectivă, fiind în prezent Reporting Analyst și unul dintre cei doi agenți din cadrul echipei de 17 membri care poate lucra orice request în cadrul departamentului. A demonstrat abilități foarte bune de lucru cu oamenii, fiind cea care a sprijinit cu training, material și feedback un proiect paralel – o echipă cross-trained, precum și toți nou-veniții din cadrul proiectului. Pasionată de ceea ce face și motivată de faptul că munca de analiză își lasă amprenta asupra proiectului, Diana a căutat noi oportunități de a contribui la succesul proiectului din care face parte.
Inovație: Template care elimină greșelile umane Dovada eficienței obținute de acest template este dată de faptul că departamentul respectiv este renumit pentru lipsa greșelilor și procesarea corectă și foarte rapidă a tuturor tipurilor de request-uri. Într-un departament în care respectarea standardelor de servicii este primordială, riscul de a cădea în capcana cantității în detrimentul calității este iminent și reprezinta cea mai mare provocare.
În afară de a reprezenta un agent model, a prelua task-uri de trainer și a activa, puțin câte puțin, ca mentor al echipei, Diana este și persoana care se ocupă de tot ce înseamnă controlul calității atât în echipa ei, cât și în echipa Cross Trained. Ia parte în mod activ la testarea și recrutarea noilor membri din cele două departamente, se ocupă de testarea lor atât pe partea de knowledge, cât și de IQ, compilează fișe de observație în urma interviurilor de grup și le oferă feedback candidaților. Caută personalități cheie în cadrul echipei, astfel încât departamentul să avanseze continuu, să se dezvolte și să devină mai bun cu fiecare zi.
Ana Maria Boșoi
Ana face parte dintr-un proiect important pentru CGS România din februarie 2014, când s-a alăturat programului ca pionier al primei grupe de vânzători. Ca agent, a demonstrat mereu o înclinație constantă spre dezvoltare personală și profesională, fapt care i-a facilitat accesul rapid în echipa de Middle Management. A mai demonstrat și o ambiție imensă de a arăta tuturor că poți vinde cât mai mult, garantând în același timp o experiență plăcută pentru clienți.
În calitate de QA Specialist, Ana și-a asumat rolul de avocat al clienților și, în mod constant, a militat pentru vânzări complete, care să garanteze o experiență WOW pentru toți cei implicați în proces. Acest lucru a atras cu sine și calitatea de Net Promoter Score advocate, atribuție vizibilă și către client.
Inovație: Ana a creat un fișier care sintetizează oportunitățile generale ale unui agent, obținute prin analizarea apelurilor monitorizate timp de 6 luni de zile. Cu ajutorul acestui fișier, echipa de QA a reușit să îmbunătățească cu 30% rata de înregistrare a observațiilor pe apelurile monitorizate.
Mădălina Tudor
Mădălina face parte din CGS România din februarie 2014, când s-a alăturat primei grupe de Sales Specialists. Ca agent, a devenit rapid cunoscută ca “Maddie Tablet”, datorită ratei foarte mari de succes în vânzări.
Promovarea în funcția de QA specialist a venit ca o confirmare a abilităților de team player și a capacităților ei de a transmite informații vitale către agenți. La începutul carierei de QA specialist, Mădălina s-a remarcat prin rapiditatea cu care a asimilat procesele și procedurile funcției, prin meticulozitatea și gândirea logică cu care a soluționat cerințele clientului.
În calitate de QA specialist dedicat noilor grupe de agenți, s-a dovedit a fi un adevărat team player și, în colaborare cu echipa de training, a livrat primele grupe de specialiști cu o rată de absolvire de peste 90%. Astăzi, ea este din nou un pioner și participă, alături de alți 8 colegi, la lansarea celui de-al doilea site de vânzări, la Galați.
Prima grupă căreia i-a fost QA a ajuns deja în producție cu rezultate foarte bune (peste 90% rată de absolvire și peste 8% closed rate clienți noi). Mădălina demonstrează încă o dată că, acolo unde există pasiune, implicare și knowledge, rezultatele sunt doar efectul așteptat.
Mihaela Bostan
Mihaela face parte din marea familie CGS din anul 2011, pornind ca agent și fiind apoi promovată ca Team Leader din 1 mai 2015. Lunga ei călătorie, cu echipe diferite de-a lungul anilor, i-a asigurat dezvoltarea personală și profesională, având astfel expertiză atât tehnică, cât și legată de procesele de facturare.
A avut de-a face cu rapoarte zilnice/săptămânale/lunare, tura de suport, training-uri pentru nou-veniți. De asemenea, Mihaela a avut sarcini administrative, cum ar fi aderența, calculul salariilor pentru echipa ei și chiar a intervievat persoane care au aplicat pentru locuri de muncă.
Îmbunătățiri care poartă numele ei sunt moderarea unui tool, stabilirea unor guidelines și Termenii serviciului. Mai mult decât atât, Mihaela a îmbunătățit și sistemul de moderare a comentariilor.
Mihaela a fost felicitată pentru munca ei de superiorul ei și cuvinte precum “Ai făcut o treabă uimitoare conducând o astfel de echipă talentată. Am avut o primă jumătate incredibilă a anului, care nu s-ar fi putut întâmpla fără sprijinul tău, conducerea și mentalitatea orientată spre client” au fost spuse cu mare admirație.
Felicitări tuturor câștigătorilor!
Usain Bolt și Alexandru Tomescu
Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității
Performance Loop: inovație și perfecționare!