Câștigătorii Performance Loop ai lunii Ianuarie!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 4 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcȚie de evaluările managerului, Top Performerii lunii Ianuarie 2016 sunt:

Gabriela Dinuica-Huzum

Inițiativele propuse de ea până în prezent  – Corporate Games și Valentine’s Day Raffle – sunt menite să crească gradul de implicare al agenților, să îi facă pe aceaștia să se perceapă ca membrii ai unei comunități, să relaționeze unii cu alții și să îmbunătățească atitudinea angajaților față de angajator. În loc să fie receptori pasivi ai unor inițiative venite din partea companiei, prin modul în care au fost gândite inițiativele propuse până în prezent de ea, angajații sunt stimulați să participe activ alături de colegi. Ea a găsit, de asemenea, noi metode de analiză care au îmbunătățit semnificativ calitatea și rezultatele analizelor livrate de departamentul în departamentul în care activează.

Andrei Boldeanu

În anul 2015 pe proiectul pe care lucrează a fost lansată o compeție pentru dezvoltarea unui plan de acțiune și incentivare a agenților de a identifica din timp și a preveni cu success escalările clienților către biroul Corporate. Andrei a conceput un plan de acțiune ce targetează reducerea plângerilor clienților ce ajung la biroul Corporate, plan ce conține atât o direcție clară a acțiunilor ce trebuie întreprinse pentru a depista din timp un client nemulțumit care sună de mai multe ori pentru aceeași problemă (de multe ori o cauza principală a ceea ce noi numim Executive Escalations) cât și o strategie de incentivare pentru fiecare caz depistat din timp și rezolvat cu success. Coerența planului, structura sa și ideile inovatoare l-au facut câștigatorul acestei competiții, iar anul acesta vom implementa acest plan. Viziunea lui Andrei pentru a preveni o astfel de situație nedorită implică modificarea unui tool – pentru care înca așteptăm OK-ul din partea clientului, care din punct de vedere analitic ne oferă o imagine mult mai bună asupra cazurilor menționate mai sus și ne ajută să controlăm în timp real astfel de situații nedorite; Sistemul de motivare financiară propus de Andrei în acest plan este unul simplu, dar de efect: fiecare agent care depistează și stăpânește cu success o astfel de situație primește un punctaj scalat în EUR per caz rezolvat.

Irina Alboiu

Irina a fost, este și va rămâne în continuare o Elită în companie în materie de performanță și de reușite, un model pentru orice persoană de management și un exemplu de urmat în ceea ce privesc atitudinea ei pozitivă în orice moment, implicarea și entuziasmul ei dar mai ales în materie de motivare a oamenilor. Este genul de Leader care “mută masele” în situații cheie, este “go to person” în department și persoana de bază în orice moment critic.

Daniel Hruban

Din realizările sale, am preferat să mentionăm faptul ca Daniel a contribuit la dezvoltarea și îmbunătățirea echipei, ocupându-se de aducerea agenților la standardele tehnice necesare bunei sale funcționări, soluționarea rapidă a escalărilor ce privesc schimburi de sisteme, precum și la aducerea, și menținerea, în target a unui metric foarte important: RDR-ul (Repeat Dispatch Rate).

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *