Câștigătorii lunii octombrie la Performance Loop

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători in această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Octombrie sunt:

Elisabeta Avramescu

Elisabeta, Betty cum îi spunem noi, colegii și prietenii ei, a devenit angajat CGS în luna mai a anului 2015, cu dorința asiduă de a evolua și a crește în cadrul unei companii multinaționale.

Betty a lucrat de la bun început totul la un nivel calitativ foarte înalt, a învățat procesele care i-au fost alocate într-un timp scurt și a ajuns, în mai puțin de o lună de la intrarea în producție, să lucreze un volum dublu de tranzacții chiar și prin comparație cu colegii care aveau mai multă experiență decât ea în cadrul proiectului.

Oricând colegii ei au avut nevoie de îndrumare, Betty nu a întârziat să le ofere tot suportul și, de fiecare dată când a fost cazul, a preluat chiar și din munca distribuită lor astfel încât rezultatele la nivel de echipă și proiect să fie optime, după cum spune Betty, “să ne gândim întotdeauna la binele companiei”.

Dragoș Marius Florin

Marius, prin integritatea demonstrată în timp, a ajuns să fie propus pentru funcția de specialist vânzări. Acel moment a stat la baza reformei în vânzări, el influentând direct realizările departamentului prin implementarea de noi proceduri, nenumărate trackere (de oferte și ordere) și, nu în ultimul rând, baza de date a acestui segment. Așadar, Marius, prin baza de date foarte elaborată pe care a conceput-o, a reușit să aducă un plus de control și un sistem de check-pointuri ce pot depista în orice moment o tentativă de fraudă. În atribuțiile lui mai intră și întreținerea legăturilor cu comercialii direcți ai companiilor colaboratoare, el fiind un intermediar între acestea și departamentele interne.

Per total, Marius rămane un one-man show în vânzări, în atribuțiile lui intrând totalitatea evidențelor de pe proiectul lui, cât și coordonarea altor echipe de vânzări!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *