Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii martie 2021 sunt:

 

Claudiu Ciora

 • În Septembrie 2014, la inaugurarea sediului din Târgu Jiu, prima grupă de training avea să ni-l formeze și să îl integreze în echipa CGS pe Claudiu
 • În calitate de asistent relații clienți la vremea respectivă, Claudiu nici nu bănuia care va fi traseul lui în CGS
 • Deschis, flexibil și implicat în activitatea proiectului, Claudiu a rămas fidel echipei și proiectului în momentul în care a decis să se mute în Sibiu în 2016 unde și-a continuat activitatea alături de noi
 • Echipa din Sibiu este una dintre cele mai vechi și performante echipe și asta i se datorează și lui Claudiu: trecut prin echipele de support, implicat și în formarea oamenilor în calitate de Trainer, Claudiu ocupă funcția de Team Leader din toamna anului 2017
 • În prezent Claudiu este unicul Team Leader din Sibiu pe proiectul pe care activează și coordonează în continuare cu succes peste 30 de asistenți alături de care oferă cele mai bune soluții pentru peste 30K de clienți
 • Caracteristicile echipei pe care o are sunt asemenea lui: dăruire și perseverență
 • Colegialitatea, spiritul de echipă și pozitivitatea l-au scos mereu în față și rămâne în contiunare persoana de bază pe care o avem în Sibiu

 

Marius Udrea

 

 width=

 

 • Marius a devenit parte a CGS Family în luna Iunie 2018, debutând pe un proiect în limba spaniolă pentru primele 2 luni, urmând că în August 2018, să facă tranziția către altul unde s-a alăturat noului proiect adoptat la acea vreme, unde ascensiunea sa stabilă și sigură a început.
 • Rezultatele sale excepționale și ascensiunea în rolul agentului de bază din cadrul proiectului l-au recomandat pentru următorii 2 pași, mutarea în altă echipă unde a excelat din Iunie 2019 până în Ianuarie 2020, moment din care face parte din echipa unde activează și pe partea de reporting.
 • Firea entuziastă și curioasă, dar totodată ambițioasă, l-au ajutat să dezvolte o relație minunată cu toți Team Leaderii și colegii cu care a lucrat, să stăpânească ușor sistemele de lucru, procedurile și să se adapteze oricărei situații. Toate acestea îl fac agentul pe care oricine și l-ar dori în echipă.
 • În încheiere, mi-ar plăcea să-l cunoașteți pe Marius omul, cel din spatele performanțelor, omul blând, răbdător și ambițios, cel care adoră drumețiile de toate felurile, muntele, marea, tot ceea ce înseamnă natură. De asemenea, Marius nu spune nu nici cititului sau jocurilor video.

 

Anca Florescu

 

 width=

 

Anca și-a început parcursul profesional la CGS în noiembrie 2010 ca agent relații clienți. După câteva luni, a fost evident că Anca are calități speciale în acest domeniu, iar cunoștintele avansate în procedurile proiectului au făcut-o candidatul ideal pentru echipa de Escalations. Anca a continuat să impresioneze și ca Escalations specialist, astfel încât în toamna lui 2014 a fost selectată ca și QA. În această postură, a excelat din punct de vedere profesional, iar înaintea împlinirii a 10 ani în companie și după transferul într-un nou proiect, Anca a fost promovată în funcția de Senior Quality Assurance Supervisor. La 1 an de la ultima promovare, Anca a fost din nou promovată în luna Aprilie 2021, în funcția de Quality Assurance Manager.

Stăpânind atât limba Spaniolă cât și limba Engleză, Anca a fost un membru neprețuit al echipei de QA, fiind principalul și de multe ori singurul, QA de pe proiect pe o perioadă de 5 ani. În acest rol a avut constant mai multe echipe și mai mulți agenți de gestionat decât colegii săi. În tot acest timp, aceasta a avut un rol activ și în departamentul de recrutare din CGS, pentru zona de Spaniolă.

În rolul său de Senior QA, Anca s-a folosit de abilitățile de comunicare precum și de vastele cunoștinte acumulate de-a lungul anilor pentru a recruta, instrui și dezvolta noii membri ai echipei.

Firea sa natural diplomatică a ajutat-o să dezvolte pârghiile comunicării dintre Manageri – QA – TL și agenți, dar succesul său covârșitor a fost acela de a fi un mentor pentru colegii săi.

De la agent la manager, 10 ani de profesionalism și dedicare, Anca reprezintă povestea de succes a companiei noastre. Pas cu pas, ea a urcat pe scara ierarhică a companiei, fiind un exemplu pentru agenți, QA, Team Leaderi și Manageri. În fiecare poziție în care a evoluat, și-a asumat responsabilități ce depășeau fișa postului, împingând totodată limitele și așteptările funcției deținute.

 

Felicitări câștigătorilor!

Coco Chanel și Martin Luther King

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!