Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii octombrie 2020 sunt:

 

Denisa Andrei

Denisa și-a început activitatea la CGS în 2016, inițial ca agent pe unul dintre proiectele noastre, în cardul echipei UK și Irlanda. A avut rezultate foarte bune, urmând apoi să fie promovată în funcția de Global Specialist din cadrul altei echipe. Țînând cont de profilul clienților tratati, Denisa s-a descurcat excelent, având rezultate foarte bune, lucru evidențiat atât de clienți dar și de managementul de la Dublin.

Încă de la început, Denisa a dovedit abilități de Customer Care înnăscute, dând dovadă de abilități de comunicare și de identificare a nevoilor clientului. Fiind cel mai experimentat membru al echipei a preluat și partea de training al noilor colegi. A reușit să sudeze o echipă de succes, conducând pe fiecare membru al echipei sale către targeturi atinse și performanțe remarcabile. Spiritul său competitiv, precum și mobilizarea pentru a atinge succesul, alături de abilitățile transmise printr-un coaching eficient agenților din echipă, o ajută pe Denisa să se mențină constant pe Locul 1 în ceea ce privește performanța la nivelul cerințelor clientului.

Pe lângă a fi un angajat de excepție, Denisa este capabilă întotdeauna să dea dovadă de spirit de echipă, fiind întotdeauna gata să împărtășească secretul succesului și să își ajute colegii.

De-a lungul celor 4 ani de colaborare, Denisa a demonstrat că răbdarea, perseverența, alături de dedicare și dorința de a face mereu mai mult sunt câteva dintre calitățile care stau la baza succesului. Suntem mândri și onorați în același timp să o avem pe Denisa în echipă.

 

Cristina Ionela Ciobănescu

Cristina a devenit membră a echipei CGS în luna Iulie 2016, luând în primire un portofoliu de clienți speciali care presupuneau o dificultate ridicată datorită numărului impresionant de facturi care trebuiau procesate. În scurt timp, Cristina a reușit să stăpânească procesul și aprecierile nu au încetat să apară din partea departamentelor cu care colabora.

Cristina este perseverentă și ambițioasă dând dovadă de aceste calități atât la începutul carierei ei în CGS, cât și după revenirea din concediul maternal. Ambele echipe din care a făcut și face parte sunt echipe cu vizibilitate ridicată, unde nivelul de complexitate este puțin mai ridicat deoarece implică cunoașterea mai multor procese și a tuturor tipurilor de contracte. Cu ușurință a asimilat toate aceste informații alături de potențialele excepții care pot fi întâlnite, de fiecare dată, într-un timp foarte scurt. În cei 2 ani în care Cristina a fost în concediu, metricii impuși de management-ul din US s-au schimbat, iar Cristina încă din ianuarie 2020 s-a ridicat la standardele cerute.

O altă calitate a Cristinei de apreciat este proactivitatea. Cristina este angajatul care îmbrățișează orice provocare, indiferent de dificultate. Toate sarcinile care îi sunt atribuite sunt duse la bun sfârșit și imediat ce se eliberează este dornică să își însușească noi atribuții.

Atât în cadrul primei echipei din care a făcut parte, cât și în cadrul celei de-a doua echipe Cristina a fost un adevărat team player care a sărit în ajutorul colegilor ei atunci când a fost nevoie. A participat la training-ul membrilor mai noi, explicând toate aspectele cu calm și răbdare. Totodată, de fiecare dată când un coleg este în concediu, ea este prima care sare în ajutorul lui pentru a oferi back-up.

Cristina este apreciată de ambele echipe, atât prin puterea ei impresionantă de muncă cât și prin atitudinea ei pozitivă cu care întâmpină fiecare provocare.

 

Marius Vâlcu

  • Marius s-a alăturat companiei acum mai puțin de 1 an, în Februarie 2020.
  • Încă de la început Marius a fost determinat să învețe și să își perfecționeze abilitățile folosite în cadrul acestui departament și desigur că nu a durat mult până când rezultatele lui să reflecte munca depusă.
  • Marius este mereu încântat de prospectul de a învăța lucruri noi și acest lucru l-a ajutat să își dezvolte numeroase abilități de rezolvare a problemelor și de comunicare. Datorită acestui lucru el este prima persoană luată în considerare de echipa de suport atunci când este nevoie ca un request complex să fie completat sau atunci când este nevoie de o persoană exemplu.
  • Marius este un împătimit al sporturilor și nu ratează nicio ocazie să urmărească un eveniment sportiv. Când acestea nu sunt disponibile, el și petrece timpul cu prietenii, ascultând muzică și urmărind filme și seriale.

 

Felicitări câștigătorilor!

Malcom X și Angelina Jolie

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *