Câștigători Performance Loop!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii septembrie 2020 sunt:

 

Anca Chivu

Anca este un lider foarte implicat și un team player excelent. Știe întotdeauna cum să îți facă ziua mai bună și este foarte onestă și transparentă. În calitate de lider, ea îndrumă cu inima și oferă tuturor o cantitate extraordinară de respect. Cea mai bună calitate a ei este că, chiar și atunci când apar cele mai întunecate vremuri, ea îi face pe colegii ei conștienți de partea pozitivă și îi conduce spre îmbunătățire.

Motivul pentru care vreau să o propun se datorează rezultatelor sale remarcabile din NPS și sarcinilor suplimentare din procesul de recrutare.

*** Anca a reușit să obțină cele mai consistente rezultate bune cu cele 452 de sondaje în ceea ce privește Scorul Net Promoter în 2020. Are un rezultat excelent de 11,06% din ianuarie până în iulie.

De asemenea, este implicată în procesul de recrutare pentru a ajuta la al doilea interviu pentru două dintre proiectele noastre. Este întotdeauna dispusă să se îmbunătățească și mă pot baza oricând pe ea pentru a face magie în proiect.

 

Andrei Iarca

  • Andrei Iarca face parte din echipa CGS din Octombre 2012.
  • A început ca și agent, pe unul dintre proiecte noastre, apoi contribuția lui a fost valorificată când s-a format proiectul pe care activează acum.
  • În 2014 a fost promovat la poziția de Team Lead.
  • Andrei este un lider adevărat, această calitate venind natural. Performanțele lui și loialitatea oamenilor care lucrează cu el sunt două lucruri extraordinare.
  • Andrei a contribuit în mod direct la creșterea proiectului, prin susținerea și abordarea inițiativelor noi.
  • Va prelua noi responsabilități în viitorul apropiat, când se va ocupă de un nou proiect adus în Brașov.

 

Monica Radu

Monica face parte din echipa CGS Sibiu de mai bine de 4 ani, remarcându-se încă din prima lună prin performanțe extraordinare, fiind constant unul dintre top performerii proiectului din care făcea parte.

Datorită atenției la detalii, firii curioase și dedicate, Monica a fost promovată în echipa sa, unde rezultatele extraordinare nu s-au lăsat așteptate. De numele ei se leagă numeroase realizări, lucrând îndeaproape cu echipele de ingineri pentru raportarea și rezolvarea rapidă a incidentelor care impactau direct clienții, a participat activ la toate training-urile noilor veniți în echipă, a implementat cu succes multiple proceduri și a devenit un om de vază în echipă, mereu gata să-și ajute co-echipierii.

De aproape un an de zile, Monica este Senior Agent, iar acest rol i se potrivește că o mănușă. În această calitate, Monica lucrează îndeaproape cu team leaderul proiectui pentru îmbunătățirea constantă a proceselor, analizează constant feedbackul primit de la clienți, inițiază sesiuni de coaching cu agenții.

Mai mult, Monica e o persoană foarte meticuloasă, cu vaste cunoștințe despre toate liniile de business pentru care oferim suport, cu o atitudine extrem de pro-activă și fair play, auto-didacta și implicată mereu în eficientizarea muncii. Pe lângă noile îndatoriri, Monica a continuat să fie unul dintre top performerii echipei și balansează cu succes orice task administrativ, raport, meeting sau escalare pe care o primește.

Monica este o persoană foarte calmă, calculată, care reușește să motiveze echipa și în același timp să exceleze pe cont propriu, fiind un agent care își depășește limitele constant, având parte de feedback pozitiv din partea clientului din US. Monica dă dovadă zilnic de profesionalism, determinare și spirit de echipă, ceea ce a solidificat încrederea colegilor în calitatea muncii sale și a fost foarte deschisă ori de câte ori i-a fost solicitat ajutorul pentru rezolvarea unei situații limită sau a unei circumstanțe dificile. Contribuția sa nu a rămas neobservată, fiind apreciată atât de echipa din care face parte, cât și de US team.

 

Octavian Mande

Octavian s-a alăturat echipei în Iunie 2019. A fost interesat încă de la început de toate procesele, în special de investigațiile de fraudă.  Din dorința de a învăța cât mai repede acest proces, l-a preluat în prima lună de activitate, în mod normal fiind programat pentru a 3-a luna de activitate. A început să aibă rezultate excelente într-un timp scurt cu toate task-urile terminate la zi!

Octavian a început să-și ajute colegii care întâmpinau dificultăți în a înțelege acest task, fiind cel mai important și cel mai complex din întreagă listă de procese în cadrul echipei. Dorința lui de a învăța cât mai multe procese, l-a desemnat ca fiind primul la care apelează TL-ul echipei și QA, de câte ori apare un task nou, având încrederea lor  că va stăpâni foarte bine noul task și fiind recunoscut de colegi ca un veritabil “SME”.

Octavian este angajatul model, întotdeauna oferindu-se să preia task-uri care țin și de dezvoltarea personală și profesională. Dorința lui de a-și ajuta colegii depășește momentul training-ului, oferindu-le  suport ori de câte ori aceștia au nevoie. Întotdeauna se asigură că au înțeles task-urile, oferind și guideline-uri în a-și atinge rezultatele în timp util.

Octavian s-a remarcat și în perioada pandemiei Covid-19 ca fiind primul care a răspuns afirmativ la schimbarea propusă de către Management. A fost primul care a “spart gheața” în ceea ce privește decizia Managementului de a suna clienții în cadrul investigării fraudelor, devenind rapid un exemplu pentru întreaga echipă.

 

Cătălin Năstase

Cătălin este de 9 ani în compania CGS. În toți acești ani, Cătă a reușit să ne surprindă cu implicarea, calmitatea și nivelul de cunoștințe ridicat.

În Februarie 2015, Cătălin a luat decizia de a se muta de pe un proiect pe altul. Grație felului său de a fi, a inteligenței sale și a contribuțiilor sale la succesul echipei, în scurt timp, a devenit Team Leader al echipei respective. A înregistrat rezultate uimitoare pe acea linie de business și felul său de a explica oamenilor și de a-i inspira l-a transformat într-unul din cei mai apreciați și îndrăgiți team leaderi de pe proiect.

În Martie 2017, am decis să îl includem pe colegul nostru într-un program de rotație și cross-training și i-a fost asignata o nouă echipă, pe care să o ajute la îndeplinirea obiectivelor, păstrarea acuratetei și a eticii în muncă, unde din nou, a făcut o treaba bună și și-a îmbogățit cu această ocazie, nivelul de cunoștințe.

Profitând de skill-urile acumulate pe parcursul acestor ani și de management-ul a două echipe, în Februarie 2018, Cătă a trecut la pasul următor și anume la conducerea unei alte echipe – atât regiunea US cât și Mexic. Echipa aceasta este catalogată ca echipa de Tier 3, cu o activitate complexă iar Cătă ne-a surprins plăcut prin performanța ridicată înregistrată lună de lună.

În acest moment, Cătălin este singurul team leader din cadrul proiectului care a coordonat 3 echipe cu activități diferite, care a avut contact cu cei mai mulți parteneri de business din US și care a lucrat cu toate regiunile de US, Mexic și Canada în toți acești ani.

Dacă ar fi să menționăm lucrurile pe care le apreciem cel mai mult la Cătă ar fi calmitatea sa – modalitatea de a nu se panica în momente critice și de a insufla acest “no-stress mode” asupra membrilor echipei; comunicarea foarte bună cu partenerii din US – în toate conferințele și business reviews pe care le avem cu ei lună de lună, Cătă și echipa sa sunt în permanentă lăudați; încă un lucru demn de listat aici ar fi creativitatea – a implementat pe măsură ce a trecut timpul, foarte multe rapoarte utile, pe care le-au “adoptat” și colegii noștri din alte site-uri și a creat rapoarte de complexitate care să ne ajute la o împărțire egală și corectă a conturilor între colegii noștri.

Un lucru este evident dacă facem o analiză a evoluției lui Cătă în cadrul companiei și anume acela că întotdeauna și-a dorit ceva mai mult, mereu a vrut să evolueze, să devină o versiune mai bună a sa, să îi ajute pe cei din jur să capete skill-uri pe care nu  le aveau înainte și să crească – fie că a fost din punct de vedere personal sau profesional.

 

Simon Horațiu

Dacă ar fi să vorbim de începutul carierei lui Simon pe proiectul nostru, ar trebui menționat, în primul rând, că el a devenit colegul nostru în Noiembrie 2015, momentul înființării echipei din care face parte și la ora actuală.

Simon a început ca și agent, cum am început majoritatea în cadrul acestei companii, însă prin dedicare, perseverență și o inteligență uimitoare, a reușit să deprindă “tainele” job-ului acesta și să fie promovat pe o funcție de SME (Subject Matter Expert).

S-a evidențiat foarte mult prin skill-urile sale de rezolvare a problemelor, de gândire analitică și printr-o foarte bună organizare și prioritizare a task-urilor. Este de menționat aici că echipa sa nu are o activitate simplă, dimpotrivă – noi chiar o privim ca pe una din cele mai complexe și dificile linii de business de pe proiect.

Însă, prin nivelul său ridicat de cunoștințe și implicare în ceea ce privește atât colegii, cât și clienții, Simon a fost promovat în Iulie 2017 și de atunci, ne-a uimit cu modalitatea să unică de a fi.

Simon nu reprezintă angajatul standard din ziua de azi ci ne surprinde cu fantasticele calități de “going the extra mile” pentru a-și ajuta echipa să înregistreze rezultate uimitoare și să contribuie la succesul fiecăruia dintre colegi.

Fie că este vorba de o problema urgentă și nu găsește nimeni o rezolvare, fie că primim o escalare în care modalitatea de adresare cu clientul este foarte importantă sau poate că suntem pur și simplu într-una dintre acele zile în care avem atât de multe lucruri de făcut încât nu știm cu ce să începem, Simon este persoana pe care o vrei lângă tine – este un om foarte rațional care înțelege ce necesită prioritizare, care înțelege efectul acesta de “domino” al acțiunilor noastre și vede “the end result” înainte ca acesta să se întâmple.

Este un stâlp în echipa sa – este un punct vital de sprijin pentru rezultatele echipei, pentru oamenii noi, pentru celelalte funcții de suport și asta s-a văzut quarter de quarter.

Pe lângă toate task-urile pe care le finalizează cu brio, Simon a ajutat în toți acești ani la training-ul oamenilor noi – dacă e să luăm în calcul faptul că avem oameni care după 1 lună de producție se descurcă nemaipomenit de bine, înseamnă că informațiile și felul în care le transmite sunt de o calitate superioară.

Felicitări câștigătorilor!

Neil Armstrong și Walt Disney

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!