Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii mai 2021 sunt:

 

Sorin Gorie

Sorin face parte din echipa noastră în cadrul CGS Galați din Iunie 2017, anul acesta sărbătorind primii 4 ani de când entuziasmul, spiritul de echipa și consecvența lui ne onorează.

Sorin s-a remarcat prin atenția către detalii, conștiinciozitate și mai ales prin toate inițiativele pe care le-a avut pentru a se autodepăși.

Succesul său în cadrul companiei se datorează în special spiritului său deschis și este considerat un om de încredere, un real ajutor atât pentru colegii de echipă cât și pentru cei care își încep cariera în cadrul proiectului.

Prin atitudinea sa extrem de prietenoasă și plăcută, Sorin s-a remarcat în rândul colegilor fiind ales constant ca făcând parte dintre cei care îi susțin, ajută și îi motivează pe colegii din echipele de pregătire (Learning Lab).

Pasiunile sale nu ne sunt străine, acesta fiind un foarte bun dansator, participând la numeroase concursuri încununate cu succes și voie bună.

Sorin colaborează îndeaproape cu întreagă echipă de management, acesta fiind oricând deschis și flexibil cu privire la orice fel de feedback, scopul final reprezentând propria nevoie de autoactualizare.

 

Bianca Burlan

  • Bianca a început să lucreze în cadrul CGS de aproximativ 3 ani.
  • A asimilat ușor toate procesele în care a fost implicată și a devenit destul de repede unul dintre agenții de bază ai echipei.
  • A preluat în portofoliul ei clienți dificili și de fiecare dată a avut grijă să creeze la timp și cu acuratețe toate documentele necesare, păstrând astfel o comunicare bună atât cu clienții, cât și cu cei de la sales.
  • Când a fost nevoie, Bianca a fost cu succes back-up TL-ului, gestionând cu calm situațiile dificile.
  • Faptul că s-a reprofilat pe o nouă activitate a ajutat-o pe Bianca, care a dat dovadă de perspicacitate, dorință de învățare și multă organizare.
  • Bianca s-a adaptat foarte bine în noua echipă, este mereu de ajutor colegilor, se implică în organizare și rezolvarea situațiilor de tot felul.
  • Activitatea ei este foarte apreciată de client. Ea lucrează îndeaproape cu echipa din Dublin, care și-a exprimat în repetate rânduri mulțumirea față de calitatea muncii ei și față de atitudinea mereu deschisă către învățare și soluționare a oricărei eventuale probleme.

 

Andreea Dumitru

  • Andreea a devenit parte din familia CGS în vara anului 2019.
  • În ultimele 12 luni:

–În fiecare lună rezultatele sale o clasează în prima jumătate a echipei din care face parte.

–A ajutat în mai multe instanțe echipa de Quality Assurance cu ascultarea mai multor apeluri sau cu identificarea apelurilor ce trebuie ascultate prioritar.

–A preluat și a menținut singură mai bine de 5 sarcini de muncă suplimentare, toate minuțioase și importante, pentru mai multe luni neîntrerupt, până am reușit calibrarea corectă a echipei pe câteva dintre acestea. Le-a desfășurat fără a reduce implicarea sa în sarcinile de muncă zilnice.

–A reprezentat compania în cadrul Winter Corporate Games 2020

–A ajutat proactiv la organizarea canalelor de Teams și a oferit feedback constructiv fără de care formatul de comunicare virtuală pe care îl folosim acum nu ar fi atât de user-friendly și eficient

–A preluat diferite sarcini de muncă suplimentare (procese interne pre-existente dar și procese interne noi) deoarece dorește să fie parte din dezvoltarea atât individuală cât și colectivă a angajaților ce formează echipa – și face eforturi constante de a se asigura că suntem o echipă nu doar un proiect.

–Organizează săptămânal o ședință de calibrare non-formală între agenți, pentru a le oferi un mediu unde pot să ofere feedback fără să discute direct cu un Șef de Echipă sau un Manager de Proiect.

 

Felicitări câștigătorilor!

Petre Ispirescu și John Lennon

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!