Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii aprilie 2021 sunt:

Gabriel Ichim

  • Gabriel face parte din echipa CGS Galați din Mai 2017, anul acesta sărbătorind 4 ani de când ne uimește cu energia, voința și dedicarea lui.
  • Calitățile sale de leader nu l-au ținut pe Gabriel mult timp departe de actuala poziție de Team Leader, anul acesta celebrând primii 2 ani pe această poziție.
  • Caracterul și propriile ambiții îl ajută pe Gabriel în atingerea perfomantei dorite atât la nivel profesional cât și personal, acesta fiind implicat în propria dezvoltare prin participarea la numeroase cursuri de formare profesională.
  • Unicitatea și implicarea sa sunt cu adevărat de apreciat și au devenit un model pentru toți colegii din echipa de middle management, Gabriel conștientizând importantă relațiilor pozitive care se pot dezvolta doar printr-o comunicare eficientă și empatică, orientată atât către succes cât și către dezvoltarea fiecărui membru al echipei sale.
  • Colaborând îndeaproape cu managerul direct cât și cu cei din echipele de calitate și training, Gabriel demonstrează faptul că o cunoaștere cât mai profundă a tuturor ramurilor afacerii reprezintă cheia către reușita profesională.
  • Dacă am putea reduce toate calitățile acestuia la doar câteva, i-am face o reală defavoare, tocmai de aceea suntem cu adevărat recunoscători pentru faptul că este o parte importantă din echipa noastră și ne dorim ca această recunoaștere să fie doar prima sămânță plantată în grădina victoriilor sale.

Florentina Popa

  • Florentina a devenit membru al echipei CGS în luna Septembrie a anului 2020, făcând parte din a doua grupă de outside hiring organizată pentru proiectul nostru, nefăcând altceva decât să impresioneze încă de la început.
  • Rezultatele excepționale și creșterea constantă s-au dovedit lucruri care pot fi așteptate de la ea și nu a făcut altceva decât să devină și mai pricepută, de la lună la lună, ajungând rapid unul dintre top performerii echipei.
  • Felul ei entuziast și curios de a fi au ajutat-o să crească rapid, să învețe multe, printre care lucrul sub presiune și capacitatea de analiză a diferitelor situații, să dezvolte capacitate de prioritizare și să dobândească cunoștințe de lucru în suita Office, dar a reușit să masterizeze și abilitățile sale de lucru în echipă.
  • În încheiere, mi-ar plăcea să o cunoașteți pe Florentina omul, cea din spatele agentului model, fire serioasă și calculată care impresionează la fiecare secundă. Flori este pasionată de animăluțe și călătorii, iubind orice ființă, mică sau mare, și orice loc în care poate omul ajunge. Drept hobby-uri se evidențiază sportul, fotografia și plimbările în natură, dar și gătitul, nedându-se înlături de la nici o provocare de tip gastronomic.

Felicitări câștigătorilor!

Samuel Morse și Charles Revson

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!