Angajații lunii septembrie 2020

Profităm de fiecare ocazie pentru a ne lăuda colegii și a le recunoaște meritele, de aceea, unul dintre proiectele noastre își sărbătorește lună de lună top performerii.

Ediția din această lună, însă, a fost una specială pentru că team leaderii acestui proiect din Brașov, Sibiu si Târgu Jiu au fost cei care au primit această recunoaștere și nu se așteptau, adică le-am făcut o mare surpriză.

Să aflăm chiar de la ei cum a fost și ce gânduri au legate de parcursul lor în companie:

 

Corneliu Dobrițescu:

“Salut,

Încep prin a mulțumi întregii echipe de management, datorită căreia am reușit să ajung unde sunt în acest moment.

Luna aceasta se împlinesc 6 ani de când mi-am început activitatea în cadrul CGS, o perioada frumoasă în care am schimbat mai multe poziții în cadrul proiectului și nu numai.

Am pornit din poziția de asistent relații clienți, Backup Suport, apoi am participat la procesul de Workforce management. O perioadă de timp am coordonat și un alt proiect însă m-am întors în cadrul proiectului de suflet, acolo unde în momentul de față ocup funcția de Team Leader.

Tot acest parcurs a fost unul plin de provocări, am învățat multe lucruri noi, care m-au ajutat să mă dezvolt profesional.

Mulțumesc CGS pentru recunoașterea muncii mele și cu siguranță parcursul nu se va opri aici.

Mulțumesc,
Corneliu”

 

 width=

 

Claudiu Ciora:

“Ziua de vineri, pentru a mine a fost specială deoarece, în ciuda distanțării sociale, am reușit să ne vedem și să avem o discuție constructivă în ceea ce privește activitatea noastră profesională, în cadrul companiei CGS.

M-au bucurat aprecierile pe care le-am primit eu și colegii mei, pentru efortul depus în această perioadă, totodată a fost o confirmare că ceea ce îmi doresc se aliniază cu ceea ce pot și îmi place să fac.

Disponibilitatea, profesionalismul, perseverența și implicarea sunt cuvintele care descriu cel mai bine colaborarea noastră.

Mulțumesc,

Claudiu”

 

Marius Enea:

“Drumul meu în CGS a început în septembrie 2014, iar în cei 6 ani de activitate am avut șansa să schimb mai multe poziții în cadrul proiectului din care fac parte. Am pornit din poziția de asistent clienți, ulterior Back-up suport, Quality Assurance, Trainer, iar într-un final Team Leader. Puține job-uri îți pot oferi posibilitatea de a avansa și schimba mai multe poziții într-un timp relativ scurt, dar poate cel mai important beneficiu este dezvoltarea personală.

Tot acest parcurs a fost unul plin de provocări, lucruri noi pentru mine până la acel moment, timp în care mi-am dezvoltat și perfecționat relațiile interumane, cât și spiritul de competiție.

Îmi doresc pe această cale să îi mulțumesc lui Nicolae Pătrășcan, cel care m-a ghidat încă din prima zi și datorită căruia am ajuns unde sunt. Totodată le mulțumesc și lui Ion Jalbă și Pavel Szabolcs pentru tot sprijinul acordat până acum, dar și întregii echipe de management.

Închei prin a spune un sincer mulțumesc pentru recunoașterea muncii mele, și promit că voi rămâne la fel de implicat și dornic de noi provocări.

Mulțumesc CGS”

 

Raluca Mogoșeanu:

“În Septembrie 2014 am pășit timid în familia CGS. Nu credeam că parcursul meu va fi unul presărat cu multe provocări, dar și cu multe bucurii. În cei 6 ani de activitate pot să spun că am trecut prin toate stările, dar a meritat totul. Iubesc ceea ce fac și sunt mândră că am ajuns până aici.

Ce îmi place la locul de muncă?

Există numeroase motive care mă determina să mă dedic şi să mă implic în activităţile de zi cu zi: mediul şi atmosfera prietenoasă, atitudinea pozitivă a colegilor. Avem un program flexibil, provocări apar la fiecare pas, astfel că munca nu devine niciodată plictisitoare. Totodată, avem echipa de management care ne încurajează şi motivează.

P.S Pot spune că am cel mai interesant loc de muncă.

Mulțumesc frumos echipei de management pentru sprijin, suport și încrederea acordată.

Mulțumesc,

Raluca “

 

Îi felicităm pe această cale pe toți câștigătorii și îi îmbrățișăm de la distanță, așa cum am făcut-o și în cadrul sesiunii de premiere virtuală.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *