12 ani de prietenie

Foșnete, agitație, miros de bunătăți și, mai presus de toate, zâmbete din belșug. Cam aceasta este atmosfera în sediile CGS România, pe parcursul lunii noiembrie, de 12 ani încoace. De ce? Pentru că nu ne-a fost de ajuns să serbăm „Ziua CGS România” și am ales să o ținem tot într-o sărbătoare, o lună întreagă. Nici anul acesta nu am făcut notă discordantă și am pregătit, din timp, o serie de evenimente prin care să marcăm cei 12 ani de activitate ai CGS România.

Ca la orice petrecere, am început prin a invita oameni din afara familiei CGS România să sărbătorească alături de noi: rude ale angajaților, prieteni, curioși sau party crashers, cu toții au fost bineveniți la Ziua Porților Deschise, organizată în 3 dintre sediile noastre: București, Sibiu și Brașov. Astfel, am primit în „casa” noastră aproape 250 de oameni, am făcut cunoștință, am povestit și am descoperit, împreună, universul CGS România. La finalul fiecărei zile, fiecare dintre noi și-a dat seamă că, în doar o zi, a devenit mai bogat. În prieteni noi, cunoștințe noi și, mai ales, direcții noi în carieră.

Apoi, am închis ușile și am rămas între noi, cei peste 3000 de prieteni care alcătuim CGS România, și ne-am urat unul altuia „La mulți ani”. Nu oricum, ci în fel de fel de modalități creative și originale, așa cum știm noi cel mai bine: pe note muzicale, cu condeiul pe hârtie sau, cu migală, prin desen.

La final de lună, a venit vremea să tragem concluziile și să petrecem în adevăratul sens al cuvântului. Am pornit, așadar, într-o plimbare spre cele 4 sedii ale Computer Generated Solutions în România, la bordul Caravanei cu Bunătăți. Drumul fiind lung, iar noi o gașcă numeroasă, am înlocuit tortul aniversar cu vata de zahăr și pop-cornul. În loc de toast, am adus un panou pe care am scris răspunsurile la întrebarea What does CGS stand for?.

Acum, când petrecerea este pe ultima sută de metri, nu ne rămâne decât să fim recunoscători pentru cei 12 ani de prietenie, la CGS România.