Vineri, 13

Happy Friday!

Campania Happy Friday a înregistrat un succes neașteptat în rândul colegilor noștri. Am pornit de la ideea de a crea o atmosferă cât mai veselă în birourile CGS și de a le oferi colegilor posibilitatea de a-și manifesta creativitatea. Astfel, în fiecare vineri am venit la serviciu pregătiți pentru o nouă provocare, fie că a fost vorba despre Sweet Friday, cu dulciuri de toate felurile, despre Lovely Friday, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sau Happy Friday în botoșei, când ne-am încălțat cu toții în cei mai haioși papuci de casă.

Până acum, colegii noștri au fost obișnuiți să primească câte o temă amuzantă pentru fiecare vineri din săptămână și de fiecare dată s-au pregătit cu entuziasm, dar și nerăbdare, pentru fiecare idee. Aceste activități ne-au unit și mai mult și ne-au oferit ocazia de a ne cunoaște mai bine, de a colabora mai mult între noi și de a lega prietenii.

Credeați că s-au epuizat toate sursele de inspirație?! Nici vorbă! Doar că de acum, inspiraţia vine chiar de la cei implicaţi, pentru a creşte doza recomandată de distracţie. Prin urmare, începând cu această săptămână, ideile bune vin chiar de la colegii noștri! Am colectat deja o listă cu idei năstrușnice pentru următoarele zile de vineri din acest an și nici nu vă puteți imagina câte Happy Fridays vom petrece împreună de acum înainte! În fiecare săptămână vom anunța tema pentru vinerea respectivă și îl vom putea felicita pe colegul inspirat care a creat-o.

Nu vă dezvăluim tot planul, pentru că dorim să ne bucurăm împreună de elementul-surpriză, însă vă putem spune că tema acestei săptămâni a fost propusă de colegul nostru, Andrei Boldeanu și se numește… Happy Friday the 13th Pentru că vinerea aceasta pică într-o zi de 13 și, conform superstițiilor, într-o astfel de zi toate ghinioanele ies la iveală, vă propunem să speriem spiritele rele.

Așadar, haideți să ne decorăm birourile ca în filmele horror și să ne deghizăm în creaturi monstruoase. Nu-i așa că nu v-ați așteptat la Halloween în luna mai?!

 #HappyFriday #VinereaEAltfel #fridaythe13