Un simplu gest poate face diferența

În compania noastră, media de vârstă este de 25 de ani, cei mai mulți dintre angajații CGS fiind studenți sau proaspăt absolvenți. Zi de zi, prin inițiativele interne, ne propunem să construim PROFESIONIȘTI și, împreună, să atingem excelența în business. Dar nu ne oprim aici! Constant, încercăm să depășim granițele companiei, să educăm și să creăm o comunitate de tineri implicați în viața socială, cu toate aspectele ei.

Astfel, de mai bine de 3 ani, suntem susținători ai campaniilor Hospice Casa Speranței de redirecționare a 2% din impozitul pe venit pentru îngrijirea persoanelor care se luptă cu boli incurabile.

Satisfacția fiecăruia dintre noi vine din faptul că, odată făcută donația, știm cu certitudine cum va fi investită contribuția noastră. Spre exemplu, dacă ne referim la sediul din București, un formular de 2% completat valoareaza în medie 27 EUR, iar cele peste 560 de formulare strânse de la începutul anului înseamnă aproximativ 15.255 EUR (aproape 67.000 lei!). Această sumă reprezintă peste 180 de zile de spitalizare în unitatea HOSPICE cu paturi și peste 250 de vizite la domiciliul pacienților. NE PASĂ și ne bucurăm când vedem că un simplu gest poate schimba realitatea celor din jurul nostru!

Atingerea acestor rezultate a fost posibilă doar prin efortul întregii echipe. Colegii noștri s-au implicat în această campanie, nu numai prin simpla donație, ci și prin faptul că și-au dedicat timpul și energia promovării acestei cauze și dincolo de porțile companiei, în rândul apropiaților și al familiilor.

Anul trecut, am strâns 600 de formulare, iar anul acesta ne-am propus să dublăm obiectivul. Iar în această cursă, ni se vor alătura și echipele din Brașov care, la fel ca și cele din București, vor avea posibilitatea să completeze cât mai multe formulare până la începutul lunii mai.

De ce Hospice Casa Speranței? Pentru că ne-au convins că au aceleași valori cu care ne identificăm și pe care le promovăm și noi, în rândul echipelor noastre: transparența informațiillor, în special a celor financiare, investițiile în dezvoltarea tinerilor și dorința de a ne implica activ în viața comunității din care facem parte.

Campania 2% pentru un ONG ne-a arătat că împreună, printr-un simplu gest, putem reda demnitatea celor care se confruntă cu un diagnostic necruțător.

Află mai multe informatii despre campania HOSPICE „2% pentru demnitate”. Iar, dacă vrei să te alături acestui demers, completează formularul de redirecționare 2% aici!

Friends working together, friends helping together!