Cui nu-i plac dulciurile? De la praline până la cele mai complicate prăjituri, toate ne fac cu ochiul atunci când trecem pe lângă vitrinele magazinelor de profil. Nu toți însă vedem la fel aceleași prăjituri.

De multe ori, dulcele preferat este legat de o poveste. De aceea v-am propus o provocare dulce: vino cu dulcele preferat la birou și dacă ai o poveste legată de acest desert pe care vrei să o împărtășești, adu-o și pe ea.

Prima poveste dulce a venit de la Melania ”Personal nu am nici o prajitură sau un dulce preferat, deși de-a lungul timpului am desoperit o plăcere în a face prăjituri. Pentru Sweet Friday am ales să fac un desert preferat de colegii mei, mai exact coliva. Deși nu am mâncat niciodată și nici nu am facut vreodată colivă, a fost o provocare culinară care s-a îmbinat în final și cu un “creative decorating.”

Melania

Marilena ne-a istorisit și ea ceva vesel: ”My ma’ always said life is like a plate of pancakes. You never know which jam you’re gonna get. If you’re lucky, some pancakes have Finetti.

Nu sunt dulciurile mele preferate, nu cred ca am așa ceva, pentru că îmi place să mănânc atât de mult încât pare hobby.

Marilena

Clătitele sunt speciale pentru că au fost primele dulciuri pe care am învățat să le gătesc, pe la 10 ani. Nici măcar nu aveam voie să aprind focul la aragaz singură. Făceam în fiecare duminică pentru familie și pentru vecini (că mirosea a clătite în tot blocul) în timp ce ascultăm basme la Radio România Actualități.

Le mâncam întotdeauna cu ceai facut din plante culese de mine si de mama primavara in lungi plimbari in jurul orasului.

Azi le-am facut cu rețeta de atunci, deși în ultimii ani am schimbat-o de cel putin 20 de ori. Azi le-am mâncat cu cafea. Nici măcar nu le mai fac atât de des în ultima vreme, dar sunt motivul pentru care am învățat să gătesc.”

În rest, birourile au fost plineeee de dulciuri, motiv pentru care ne-am dori să repetăm experiența în fiecare vineri. Sau cât de des se poate:). Voi ce ziceți?

Brasov

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *