Pentru că găsim motiv de bucurie în lucrurile mărunte, transformăm fiecare ocazie care ne inspiră, într-un motiv de sărbătoare. Fashion Week, Halloween sau Thanksgiving ne-au oferit oportunitatea de a ne distra, în timp ce ne-au pus imaginația la încercare, creând cele mai fashion ținute, cele mai inspăimântătoare costumații sau cei mai făloși curcani. Pentru că echipa CGS România înseamnă, printre altele, și un colectiv multicultural, calendarul nostru de evenimente este, poate, mai stufos decât cel al altor companii.

De 1 decembrie, însă, întotdeauna alegem să petrecem românește, chiar dacă, de multe ori, graiul românesc se amestecă și cu altele dintre cele 18 limbi străine în care ne desfășurăm activitatea la CGS România. Și anul acesta, una dintre echipele noastre din Brașov a organizat un concurs prin care și-a propus să trezească spiritul românesc din fiecare membru al echipei și, astfel, să promoveze valorile naționale.

Pentru a amplifica spiritul de sărbătoare, colegii de la Brașov au inserat în decorul spațiului de lucru elemente tradionale românești și au lansat provocarea de a readuce costumul național la rang de ținută de sărbătoare.

Astfel, românași și româncuțe au pășit mândri, de Ziua Națională a României, pe platourile sediului din Brașov și ne-au încântat privirile cu ținutele lor autentice. Cu toții erau parcă desprinși din poveștile tipice folclorului românesc, lucru care ne-a îngreunat semnificativ menirea de a alege cel mai reușit costum. De aceea, am organizat o tombolă pentru câștigarea premiilor puse în joc – 3 IPOD NANO 7th Generation – 16GB.

Mantoiu Valentin, Miron Ruxandra și Mailat Sorana sunt acum fericiții posesori ai celor 3 accesorii, la care, sperăm noi, vor asculta, din când în când, și muzică din folclorul românesc, pentru a păstra viu spiritul autentic cu care ne-au impresionat pe 1 decembrie.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *