S-au desemnat câștigătorii Customer Service Week 2020!

Prima săptămână din luna octombrie a fiecărui an ne aduce un prilej de sărbătoare: este săptămâna în care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează in domeniul Customer Service.

În acest an, Customer Service Week a avut loc între 5 si 9 octombrie și a fost și pentru echipa noastră un moment de celebrare a muncii si dedicației colegilor noștri pentru obiectivul final al muncii noastre: satisfacția clientului.

Participând la această inițiativă, colegii noștri ne-au ajutat să sporim conștientizarea importanței rolului lor și a ceea ce fac ei în fiecare zi pentru a oferi suport clienților noștri. De asemenea, tot ei ne-au ajutat să recunoaștem și să-i răsplătim pe colegii noștri pentru munca pe care o fac, oferindu-ne ocazia de a le transmite un imens VĂ MULȚUMIM! 🙂

Juriul a selectat câștigătorii din fiecare locație participantă din America de Nord, România, Chile, India și Israel. În joc au fost puse premii fantastice: câștigătorii din România au primit câte un gift card cât și o diplomă în semn de apreciere!

Îi felicităm pe toți cei care au fost nominalizați pentru entuziasm, spirit de echipă sau faptul că sunt buni ascultători!

Primii 5 câștigători au fost nominalizați la aceste categorii de către colegii lor, iar următorii 2 câștigători s-au înscris povestind despre propriile experiențe: cea mai amuzantă, respectiv cea mai dificilă interacțiune avută cu un client în activitatea lor profesională la CGS.

Curioși care sunt motivele pentru care colegii i-au nominalizat pe câștigători? Da, și noi

Iată care sunt câștigătorii din România, la fiecare categorie în parte:

 

Going The Extra Mile Award: Costin Abiculesei, Brașov

 

 width=

 

Aproape în fiecare zi, muncește peste program că să fie sigur că proiectul nostru se dezvoltă din ce în ce mai mult și întotdeauna încearcă să ajute persoanele care au nevoie indiferent de funcția pe care o au.

Tocmai ce am primit un apel sâmbătă la 3 noaptea (on call) și când am deschis PC-ul, el m-a ajutat pe Slack cu tot ce ține de acel apel.

Este omul perfect pentru Job, iar când vine vorba de Management pe proiect, întodeauna a fost corect și a tratat toți angajații egal. Este o persoană care lucrează mai mult decât trebuie pentru a face ca proiectul nostru să fie unul dintre cele mai bune de pe țară.

„Robotul” Costin este genul de persoană pe care te poți baza ca și client în orice situație, el fiind prezent mai tot timpul, chiar și în afara programului, la dispoziția angajaților, superiorilor, cât și a clientului (adresarea de la început fiindu-i dată chiar de către un reprezentant din partea clientului), uimindu-ne pe toți constant cu spiritul competitiv, atenția pe care o acordă tot timpul funcției și job-ului, cât și management-ul timpului cât mai eficient, fiind un proiect solicitant și trebuind să deții un anumit nivel managerial pentru a face față. Consider că este omul care se încadrează perfect la această categorie și, deși nu este o apreciere directă, consider că acest minim de efort este puținul pe care îl putem face pentru a arăta aprecierea și considerentele noastre pentru ceea ce realizează și face pentru toți de pe acest proiect.

Costin întotdeauna e acolo să ajute, să sprijine și să coordoneze! Implicat 101%, ești un bun lider care știe să și asculte și să ia deciziile corecte.

Este tot timpul dispus să ajute colegii și oamenii din subordine. Indiferent când se întâmplă sau unde este, Costin este mereu disponibil (și aici chiar vorbesc despre o disponibiltate 24×7) să ajute colegii într-o escalare sau cu un sfat. Este persoana la care și clientul apelează când se află în dificultate, motiv pentru care consider că merită acest premiu.

 

Good Listener Award: Roberta Bulăreanu, București

 

 width= 

Roberta este genul acela de colegă care te va asculta chiar dacă vorbești pe lângă subiect și care își va face timp să îți răspundă până și celor mai năstrușnice întrebări. De multe ori apelăm la Roberta când avem nevoie de cineva care să ne ajute cu un sfat sau o sugestie pentru că știe mereu ce să spună și cum să abordeze situația. Este de asemenea o persoană care nu judecă și are mereu grijă ca persoana din fața ei să se simtă bine primită și înțeleasă. Pentru asta Roberta, tu ești câștigătoarea pentru noi toți din acest proiect!

 

Excellence In Humor And Entertainment Award: Eduard Cioculescu, București

 

Eduard este colegul meu de aproximativ 2 luni, cu o experiență de alte 8 luni ca agent în această companie. Este o plăcere să lucrez cu el, fiind o persoană foarte optimistă, binevoitoare, și un om care mereu reușește să le dea celorlalți o stare de bună dispoziție. Faptul că lucrăm de acasă nu l-a împiedicat să continue cu aceeași atitudine optimistă, dimpotrivă, am învățat împreună cum să facem față stresului noii schimbări, precum și să îi încurajăm pe ceilalți în legătură cu problemele care au intervenit odată cu aceasta.   Pentru mine este omul care m-a ajutat să mă dezvolt foarte mult, atât din punct de vedere profesional, cât și personal,  fiind cel care mi-a ascultat de multe ori nemulțumirile și frustrările, și datorită căruia am învățat să fiu o persoană mai temperată și răbdătoare cu toți cei din jurul meu. A adus foarte multe îmbunătățiri proiectului nostru, având idei inovatoare și o ambiție uimitoare, fapt pentru care are tot respectul și aprecierea mea.

Nu există o zi proastă dacă vorbești cu Edi! Îi place să îi facă pe alții să zâmbească și să se simtă bine, chiar dacă are o zi proastă. Este un lucru admirabil!

 

The Best Phone Voice Award: Andrea Wagner, Brașov

 

 width=

 

Motivul pentru care această persoană este nominalizată este simplul fapt că, în toți acești ani petrecuți la CGS, mai exact 5 și un pic, a învățat să fie răbdătoare, înțelegătoare cu clienții, motiv pentru care în apel are mereu un ton primitor, gata de ajutor. Lucrurile se rezolvă mai repede și cu efect dacă ești răbdător, primitor și gata de ajutor în apel.

 

Calm In The Eye Of The Storm Award: Mihaela Bostan, Sibiu

 

 

 width=

O cunosc pe Mihaela de aproape 5 ani, de când m-am angajat la CGS. Proiectul nostru a trecut prin multe schimbări, majoritatea venite din partea clientului, managerii se schimbă aproape anual și fiecare vine cu propriul stil de management și cerințe diferite față de managerul precedent. Mihaela face față provocărilor cu brio, este printre cele mai calme persoane pe care le cunosc, iar acest lucru se reflectă zi de zi la lucru.

La fiecare outage, când un produs sau serviciu al clientului este temporar indisponibil și primim sute, chiar mii de cazuri pe oră, care necesită răspuns din partea noastră, Mihaela reușește să ne îndrume cu calmitate cum să interacționam eficient cu membrii care ne scriu, în același timp postând pe paginile aferente de social media statusul outage-ului, pentru ca membrii să fie informați din oră în oră de eventuale schimbări și când se va remedia situația. Poate deveni copleșitor, ca agent, să interacționezi cu sute de membri irascibili, dar Mihaela reușește să ne îndrume și să ne sfătuiască eficient, și reușește să ne transfere din calmitate ei, acest lucru făcând ca o zi încărcată să treacă mai ușor iar moralul echipei să fie ridicat.

Consider că felul ei de a fi, cu picioarele pe pământ, personalitatea ei fun dar și atitudinea profesională au ținut această echipă strâns legată, reușind să creăm prietenii și să venim cu plăcere la lucru!

Mereu discută cu agenții pe un ton calm și înțelegător, iar atmosfera la birou este plăcută datorită acestui fapt.

 

The strangest or funniest customer interaction ever experienced: Antal Emese, Miercurea Ciuc

 

 width= 

 

Când am început să lucrez pe acest proiect, numărul de telefon pentru relațiile cu clienți era 1221, iar eu am avut emoții la primele apeluri, astfel că, în loc să le spun clienților să sune la acel număr (1221), le-am spus să sune la 112.

 

Describe the worst/hardest customer interaction you’ve ever had: Radu Bogdan Buțu, Târgu Jiu

 

 width= 

 

O clientă avea nevoie de numărul său de telefon, iar acesta era suspendată eronat, dacă îmi amintesc bine. Mai sunase, i se recomandase să meargă în magazin că soluție. Era seara târziu, dura circa 40 minute să ajungă la magazin. Eram agent atunci, am sunat echipa de suport și am rezolvat rapid. Nu vă pot descrie mulțumirea clientei și cât de mult a apreciat soluția găsită, cât și pe mine, mai ales. 🙂

Toate aceste testimoniale ne arată că avem colegi devotați muncii lor, care tratează provocările cu profesionalism, cu empatie și cu simțul răspunderii. Pentru toate acestea, le mulțumim și îi celebrăm! Happy Customer Service Week!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *